Menu

Zoek Tours
Onze populaire tours
Uitgelicht categorieën

klantenreacties

alles dik voor elkaar

★★★★☆
4 5 1
Zoals beloofd nog een kleine reactie over de huttentocht in de sneeuw. Bij aankomst was alles dik voor elkaar. Voor ons een luxe start en de “hutten” waren zeker niet minder voor wat we gewend zijn. Ook het weer was perfect! We hebben zelf de routes zelf nog aangepast om ze wat langer, en wat uitdagender te maken. Gevaar was er zeker niet, vooral als je gewoon op de routes bleef. Kortom …wij hebben zeker naar ons zin gehad, onze dank daarvoor.

leuke ervaring

★★★☆☆
3 5 1
leuke trip, boven op soms een beetje saai vanwege het brede pad, goede hutten. Wellicht handig om ook een woordenlijst Pools mee te sturen omdat de hutten in Polen zijn.

mooie wandeling

★★★☆☆
3 5 1
Mooie wandeling via twee "berghutten". Tweede dag volgens omschrijving zonder veel klimmen en dalen, dit klopt echter niet omdat er veel hoogte verschil te overbruggen was. Tweede dag ook extra zwaar, omdat er veel over keien (die niet altijd even recht liggen) gelopen moet worden. Goed om dit te vermelden bij de informatie over deze 3 daagse berghuttentocht. We hebben erg genoten van de wandeling, de natuur en de vriendelijke mensen in de "hutten" .