Contact

Team Actief in Tsjechië

Sinds 1999 dé nummer 1 in actieve reizen naar Tsjechië. Naast activiteiten zoals kanoën, wandelen en fietsen bieden we ook transfers en accommodaties. Enkele accommodaties hebben we zelf in eigendom of beheer, andere vakantiehuizen worden door ons persoonlijk geselecteerd en gecontroleerd. Er is altijd direct contact tussen de eigenaar en Team Actief in Tsjechië, hierdoor kunnen wij de prijzen scherp houden.

 • Team Actief in Tsjechië
 • Johan de Wittlaan 61
 • 6828 XC Arnhem
 • the Netherlands
 • telefoon: +31 (0)26 737 02 71 (Nederlands)
 • telefoon: +420 732 614 059 (Tsjechisch, Engels, Duits)
 • e-mail: info@actief-in-tsjechie.nl
 • Whatsapp: +31620396001
 • Skype: actief.in.tsjechie

Team Actief in Tsjechië is onderdeel van Oostwaarts reisorganisatie.

Grotere kaart weergeven

 • Kamer van Koophandel in Centraal Gelderland nummer 85035467
 • ABN-AMRO Bank: 0503907464
 • IBAN: NL51ABNA0503907464
 • SWIFT: ABNANL2A

Ontmoet ons!

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 en dagelijks op werkdagen op afspraak op ons kantoor in Arnhem.

Wij staan jaarlijks op diverse toonaangevende toeristische beurzen, waaronder:

Vanzelfsprekend bent u ook welkom tijdens kantooruren bij ons op kantoor aan de Johan de Wittlaan in Arnhem. Wel graag vooraf even bellen of e-mailen om een afspraak te maken. We maken dan graag tijd voor u vrij.

Fiets- en wandelbeurs
Fiets- en wandelbeurs

SGR

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internet site gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Werkwijze

Werkwijze

Wij hanteren lage prijzen doordat we efficiënt werken. We laten de klant niet betalen voor dure brochures of een luxe kantoorpand. De klant krijgt van ons een heldere bevestiging met alle noodzakelijke gegevens en vouchers. Om kosten te besparen en om snel te kunnen werken communiceren wij bij voorkeur via de e-mail. De bevestiging, vouchers en routebeschrijvingen kan de klant online zelf uitprinten of als pdf opslaan op je smartphone. De noodzakelijk topografische kaarten worden vanzelfsprekend wel per post verzonden.

Vacatures

Stage lopen? Wij zijn een Erkend Leerbedrijf

Wij zijn een door de het ministerie van Onderwijs officieel Erkend Leerbedrijf. Wil je stage lopen in een dynamische omgeving, ben je leergierig en heb je geen 9 – 5 mentaliteit. Dan nodigen we je uit om – in overleg met je stagebegeleider – een motivatiebrief met CV te sturen. We nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek. 

Stagiaires Hogeschool Arnhem en Arnhem

Vanaf Februari zijn wij, Thijs en Daisy, twee enthousiaste studenten van de HAN komen afstuderen bij Actief in Tsjechië. We houden allebei erg van actieve reizen en zijn met veel plezier begonnen aan de stage. We zullen Dinsdag en Donderdag voor u klaar staan voor eventuele vragen.

Waarom bij ons boeken?

Waarom boeken bij Team Actief in Tsjechië?

De beste locaties

Wij richten ons primair op de toplocaties in Tsjechië. Het prijsniveau kan zowel low budget als exclusief zijn.

Tevreden klanten!

Meer dan 95% van onze reizigers zijn bovengemiddeld tevreden over onze dienstverlening.

Vaste heldere prijzen!

Voordat u boekt ontvangt u van ons een offerte met een totale reissom en heldere reis- en boekingsvoorwaarden. U weet dus exact waar u aan toe bent voor u besluit om definitief te boeken.

Gratis offerte en kosteloos annuleren!

Een offerte aanvragen is gratis en verplicht u niet tot boeken. Tot het moment dat u de aanbetaling daadwerkelijk heeft gedaan kunt u kosteloos annuleren.

Beste prijs/kwaliteit verhouding in de markt!

We bieden de hoogst mogelijke prijs/kwaliteit verhouding. Mocht u een aantoonbaar gunstiger aanbod hebben dan geven wij u 5% korting op dat aanbod.

Eigen programma!

Wij zijn een onafhankelijke touroperator met eigen reizen en enkele eigen accommodaties. Daarnaast hebben we een samenwerking met toonaangevende lokale touroperators.

Meer dan 19 jaar ervaring als bedrijf

Sinds 2000 zijn wij dé absolute nummer 1 reisorganisatie voor actieve reizen naar toplocaties in Tsjechië. We hebben meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van reizen en evenementen in Tsjechië, we spreken de taal, we kennen het land en natuurlijk kennen we onze producten door en door.

Meer dan 50 jaar ervaring in ons team

In ons team hebben we meer dan een halve eeuw ervaring met het organiseren van tours en activiteiten. We hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van lokale partners.

SGR

We zijn aangesloten bij het SGR (nr. 3303).

Flexibel boeken

U kunt bij ons zowel het volledige programma als ook losse onderdelen boeken. Wij leveren graag maatwerk.

Flexibel wijzigen na bevestiging

Nadat een boeking door ons bevestigd is kan de klant flexibel wijzigen.

 • Tot 6 weken voor vertrek wijzigen van de bestemming.
 • Tot 3 weken voor vertrek wijzigingen van Activiteiten Pakket of skipakket.
 • Naams wijzigingen (met uitzondering van bus-, vlieg- en treintickets).
 • Verzorging wijzigen
 • Huisdieren annuleren of bijboeken.

Voor groepen hebben we nog flexibeler voorwaarden.

Eenvoudige en heldere betalings- en annuleringsvoorwaarden

Wij vragen een aanbetaling van 250 EUR per boeking of 50 EUR per persoon te voldoen binnen 7 dagen na boekingsdatum. De volledige reissom dient 6 weken voor aanvang van de reis te worden voldaan. Tot 6 weken voor aanvang kan kosteloos worden geannuleerd. U ontvangt dan restitutie van het aanbetaalde bedrag minus de boekingskosten.

Veilig online betalen

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.

Veilig online betalen via uw eigen bank met iDeal, MisterCash, ING Direct, Belfius en Sorfort banking.

Verborgen kosten

Er zijn geen verborgen kosten. Geen extra service kosten, geen extra belastingen.