Vraag offerte

Team Actief in Tsjechië

Wij zijn een team van Nederlanders en Tsjechen met tezamen meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van actieve vakanties in Tsjechië voor Nederlanders en Belgen.

Sinds 2000 zijn wij dé absolute nummer 1 in actieve reizen naar Tsjechië. Naast individuele wandelreizen en fietsreizen organiseren we het gehele jaar rond een breed scala aan outdoor- en fun activiteiten voor stellen, gezinnen en groepen.

In de zomerperiode organiseren we een aantal begeleide groepsreizen in het Reuzengebergte, het Boheems Paradijs en op diverse rivieren (o.a. Ohře, Vltava, Berounka) die bij uitstek geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

De meeste van onze tours & activiteiten zijn op basis van eigen vervoer maar we bieden ook de mogelijkheid van (lokale) transfers aan. We werken samen met zowel budget accommodaties als ook luxe hotels.

 • Team Actief in Tsjechië
 • Johan de Wittlaan 61
  6828 XC Arnhem, the Netherlands
 • telefoon: +31 (0)26 737 02 71 (Nederlands)
 • telefoon: +420 732 614 059 (Tsjechisch, Engels, Duits)
 • email: info@actief-in-tsjechie.nl
 • Whatsapp: +31 6 203 96 001

Team Actief in Tsjechië is onderdeel van Oostwaarts reisorganisatie

 • Kamer van Koophandel in Centraal Gelderland nummer 85035467
 • BTW: NL002847046B82
 • ABN-AMRO Bank: 0503907464
 • IBAN: NL51ABNA0503907464
 • SWIFT: ABNANL2A

Telefonisch: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

dagelijks op afspraak op kantoor

Werkwijze

De klant krijgt van ons heldere bevestigingen met alle noodzakelijke gegevens en hotelvouchers. Om snel en efficiënt te kunnen werken communiceren wij bij voorkeur via de e-mail of Whatsapp. De bevestigingen, vouchers en routebeschrijvingen kan de klant online zelf uitprinten middels een beveiligde cloud. De noodzakelijk topografische kaarten leggen we klaar bij de eerste accommodatie van de trektocht maar kunnen op verzoek ook per post verzonden worden.

We proberen de organisatielijnen zo kort mogelijk te houden zodat wij de prijzen scherp kunnen houden. Er is altijd direct contact tussen de lokale partner en Team Actief in Tsjechië.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Vakantie? Boek nooit zonder SGR-garantie! Team Actief in Tsjechië is aangesloten bij SGROns bedrijf Team Actief in Tsjechië (KvK nr. 85035467) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl.

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Ontmoet ons

Ontmoet ons!

Wij staan jaarlijks op enkele vakantiebeurzen in Nederland en België. Je kunt ons jaarlijks vinden en ontmoeten tijdens de Vakantiebeurs en de op de Fiets en wandelbeurs in in de Jaarbeurs te Utrecht en de Vakantiebeurs in de Beurs van Berlage in Amsterdam en in de Stevenskerk in Nijmegen.

De Fiets en Wandelbeurs

De Fiets en Wandelbeurs

Fiets en wandelbeurs 2021 – De leukste beurs voor je actieve vakantie.

Ontmoet ons op vrijdag 19 februari, zaterdag 20 februari 2021 – Jaarbeurs Utrecht.

Meer informatie over de beurs in Utrecht vind je hier

Vakantiebeurs voor bijzondere reizen in Amsterdam en Nijmegen

Ontmoet ons op deze bijzondere locaties in Amsterdam (Beurs van Berlage) en Nijmegen (Stevenskerk). Er is een zeer divers programma zodat je er een leuk, leerzaam en nuttig dagje uit van kunt maken.

Vakantiebeurs Amsterdam

Op ons kantoor in Arnhem

Vanzelfsprekend bent u ook welkom bij ons op kantoor in Arnhem. Wel graag even bellen of e-mailen.

telefonisch: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00
dagelijks op afspraak op kantoor

Vacatures

Stage lopen? Wij zijn een Erkend Leerbedrijf

Wij zijn een door de het ministerie van Onderwijs officieel Erkend Leerbedrijf. Wil je stage lopen in een dynamische omgeving, ben je leergierig en heb je geen 9 – 5 mentaliteit. Dan nodigen we je uit om – in overleg met je stagebegeleider – een motivatiebrief met CV te sturen. We nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek.

In de media

Artikel over wandelen in het Boheems Paradijs op reisblog Reisbijbe

Artikel over wandelen in het Boheems Paradijs op reisblog Reisbijbel: wandelen door het Boheems Paradijs.

Artikel over op site Fietsvakanties.net

Artikel over op site Fietsvakanties.net: Fietsen in Tsjechië .

Vermelding op Travwizzards.com

Op de site van Travwizzards zijn veel kleinschalige reisspecialisten te vinden, waaronder ik dus 🙂

We zijn vereerd met de vermelding 🙂

Blog op Facebook over onze wandelarrangementen

Waanzinnig leuke blog op Facebook over wandelen door het Boheems Paradijs geschreven door Wandelvrouw Bregje en Antonette van We12Travel. Deze blog staat grotendeels op Instagram en zal nog uitgewerkt worden op de site van Wandelvrouw Bregje en op de site van Antonette van We12Travel.

Dag 1 & 2

Dag 3 & 4

Missie en Visie

Missie:

Wij organiseren kwalitatief hoogstaande actieve vakanties in Tsjechië en aangrenzende regio’s. We streven ernaar om duurzaamheid te integreren in alle aspecten van de door ons georganiseerde reizen.

Onze werkwijze: dienstbaar aan de klant, ingetogen, indien noodzakelijk sturend. Het resultaat voor de klant: tevredenheid, vertrouwen en duidelijkheid.

Visie:

 • Wederzijds vertrouwen door transparantie.
 • Onze focus is op meerjarige samenwerking, een duurzame relatie met de bestemming en de lokale aanbieders.
 • Een reis wordt beter en efficiënter georganiseerd als wij in een vroegtijdig stadium bij de organisatie worden betrokken.
 • Onder kwaliteit verstaan wij: dat leveren wat de klant verwacht op basis van de uitgebrachte offerte.
 • Wij werken op basis van korte lijnen.
 • Wij kennen de lokale omstandigheden.
 • Wij proberen de beste locaties te kiezen voor de door ons georganiseerde tours & activiteiten. Naast onze focus op de traditionele toeristische toplocaties richten wij ons ook op de minder voor de hand liggende locaties (off the beaten track).
 • Wij hebben respect voor cultuur en natuur (duurzaamheid). “Take only photographs, leave only footprints”.

Actief in Tsjechië & duurzaamheid

 • Ons kantoor in Arnhem is voorzien van zonnecollectoren met boiler van 120 liter en 7 zonnepanelen met vermogen van 1680 Wp.
 • Plant een boom of compenseer CO2 en lever zo een positieve bijdrage aan het klimaat!Ons kantoor in Arnhem is voorzien vaneen energiezuinige ketel in combinatie met een ventilatie warmtepomp.
 • Onze accommodatie in Tsjechië is voorzien van zonnecollectoren met een boiler van 500 liter.
 • Wij nemen energie af bij Pure Energie, het groenste energiebedrijf van Nederland
 • Wij scheiden afval.
 • Wij gebruiken ecologische schoonmaakmiddelen.
 • Wij doneren aan Trees for all (https://treesforall.nl/).
 • Wij hanteren de principes zoals omschreven in het Handboek Duurzaamheid (https://www.vvkr.nl/handboek-duurzaamheid)
 • Regionale producten TsjechiëDaar waar mogelijk kiezen wij voor samenwerking met lokale partners die duurzaamheid nastreven, zoals bijvoorbeeld bedrijven die zijn aangesloten bij het keurmerk Regionale producten Tsjechië.

Stel een vraag

  Met behulp van dit formulier kun je een vrijblijvende offerte aanvragen of een vraag stellen.

  Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Team Actief in Tsjechië.
  Wij danken u voor uw tijd en wensen u een prettige dag verder!

  Een kopij van uw aanvraag wordt nu DIRECT naar het door u aangegeven e-mail adres verzonden. Indien u van ons GEEN e-mail ontvangt, check dan of u uw e-mail adres correct heeft ingegeven of kijk in uw spam folder (met name bij hotmail adressen) en neem a.u.b. contact op met ons. Zorg dat u ons e-mailadres info@actief-in-tsjechie.nl als veilige afzender markeert. Dit laatste geldt met name voor hotmail adressen.