Gezinsvakantie in Tsjechië

Vakantie voor gezinnen, van natuurwandeltochten tot rodelen en abseilen.
Vakantie voor gezinnen, van natuurwandeltochten tot rodelen en abseilen.

Vakantie met kinderen? Tsjechië is voor een kindvriendelijke vakantie de juiste keuze!
Ouders denken er vaak over hoe ze de vakantie van hun kinderen meer kleur kunnen geven, zodat de kleintjes iets onvergetelijks en unieks beleven en tegelijkertijd ook iets leren. Veel kinderen die heel goed weten wat de ouders met ze willen, denken ook na. Wel over iets anders; ze proberen te bedenken hoe ze een door ouders georganiseerde vakantie vol bezoeken aan monumenten en musea zouden kunnen vermijden. In Tsjechië veranderen de ogenschijnlijk saaie dingen in plezier en ouders en kinderen kunnen er gezamenlijk van genieten.

Wij organiseren voor zowel (groot-)ouders als voor de kinderen een breed pakket aan activiteiten en vakanties: van geitjes voeren tot wildwater raften.

Recensies

Complete wandeltocht

★★★★☆
4 5 1
zeer goed georganiseerde complete en mooie trektocht.

overnachtingsplaatsen waren toppie!

★★★★☆
4 5 1
had niet verwacht dat het op alle overnachtings plaatsen zo goed zou bevallen was ok! wandelroute zelf heb er van genoten mooie natuur. als paar min puntjes staan op plaatsen de route niet duidelijk omschreven ivm de vele naamborden is opletten dus? en als je van polen plaatsje wang weer het nationaal park in loopt moet je betalen wisten we niet? hadden geen sloty meer.Was de moeite waard om er aan te beginnen grtj piet houben

goed geregeld

★★★★☆
4 5 1

Erg enthousiast!

★★★★★
5 5 1
Hallo! Ik moet eerlijk zeggen, ik ben erg enthousiast over deze reis en wandeltocht in de Hoge Tatra. Het was prettig dat er ruimte was om van de oorspronkelijke route iets af te wijken en dat de gids ook nog andere bergtoppen met mij beklom. Dat de "groep" alleen uit mij en de gids bestond, was in eerste instantie een beetje vreemd maar ik vond het niet vervelend. Integendeel - uiteindelijk vond ik het juist heel prettig. Ik heb erg gewaardeerd dat Adam zoveel rust uitstraalt. Ik geloof ik heb heel veel geluk gehad met Adam als gids! Het was echt een prachtige reis en ik ben al bezig om plannen voor volgend jaar te maken. Bedankt!

Geweldig

★★★★★
5 5 1
We werden hartelijk ontvangen door de receptioniste van het Eden hotel in Spindleruv Mlyn. Een mooi begin van onze tocht! De berghuttentocht was erg gevarieerd, goed aangegeven en met genoeg cateringmogelijkheden (ook erg plezierig bij een regenbui overdag). [...] Een evt verlengingstrip naar Adrspach en Teplice bevelen wij van harte aan: erg bijzonder!

Mooi tocht

★★★★★
5 5 1
De tocht was heel mooi en goed te doen voor onze kinderen (8-11-12 jaar). De berghutten waren stuk voor stuk schitterend gelegen, vaak was er ook een speeltuintje voor de kinderen. De ontvangst overal was heel goed,ook het eten en de lunchpakketten die we kregen waren prima in orde, de ene dag al wat meer of minder dan de andere dag.

Bedankt!

★★★★☆
4 5 1
Ik wil jullie van team actief, mede namens mijn twee zoons, bedanken voor de organisatie en begeleiding. We hebben echt een schitterende wandeling gemaakt.

Het was geweldig

★★★★★
5 5 1
Ik mail je even om te zeggen dat we een geweldige vakantie hebben gehad. De hotels waren geweldig. Hotel Karl was de service geweldig goed. De kamer was ook goed,netjes, heel leuk zo'n aparte zitkamer. Moeder en dochter toonde veel intresse in de wandelingen die we gedaan hadden. Hele sociale mensen. We mochten zelf ons lunchpakket maken, dit was erg prettig omdat je dan zelf kon bepalen wat je lekker vind. Het eten was goed, mocht zelfs uit de menukaart kiezen. Heel relaxed. Dus echt super. Hotel

Erg tevreden

★★★★★
5 5 1
We hebben een mooie vakantie gehad in Tjechie. De natuur in Tsjechie is mooi en we zijn erg tevreden met de organisatie van onze wandelreis. Fijn dat onze koffers iedere dag netjes naar het volgende hotel gebracht werden.

Heel tevreden

★★★★☆
4 5 1
Heel tevreden van de reis! - Het landschap is erg mooi, uitstekende wandelpaden. Ik ben wel twee keer verloren gelopen, maar dat was niet zo erg. Accodomatie was prima in orde. Hoewel ouderwets, is het hotel in Horni Blatna me erg bevallen. Heel mooi stadje ook. Overal waren de mensen erg vriendelijk. Praktische informatie: Bozi Dar kan je vanuit Duitsland perfect bereiken als je de bus neemt tot "Oberwiesenthal - Neues Haus". Dan is het nog 400 m stappen. Ik heb jullie reisbureau intussen al aanbevolen bij mijn vrienden en familie.

Prima

★★★★☆
4 5 1
Het boeken van de reis liep prima zelfs perfect. De voucher met de documentatie die opgestuurd werden was perfect. Aankomst eerste pension: De uren die door gegeven waren via jullie klopte niet, het pension was maar open vanaf 16u00 i.p.v. om 14u00. Het pension was niet ingelicht dat we een koude lunch mee kregen op de wandeldagen en 's avonds pas maar warm gingen eten. We moesten van het pension eigenlijk 's middags warm eten en dat was een heel gedoe om dit in het Tsjechie's uit te leggen omdat we een hele dag gingen wandelen en niet 's middags terug kwamen. We kregen eten uit de magnetron omdat wij de enigste waren die in het pension verbleven, de vrouw warmde de maaltijd op in de magnetron en vertrok dan naar huis, we zaten daar helemaal alleen in 't pension waarschijnlijk van daar.... Het 2de pension juist gelijk over de maaltijden, ze hebben zelfs vanuit het pension naar jullie gebeld hoe het nu eigenlijk zat. Dit pension was zekers de moeite waard, prachtig en verzorgd en zeer vriendelijk. Restaurant aan pension was heerlijk. Besluit: We gaan al 2 jaar met jullie naar Tsjechie (vorig jaar reuzegebergte) en steeds staan we voor verassingen wat wat jammer is. De kleurcodes van de wandelroutes kloppen soms niet helemaal maar tot daar toe er is toch veel alternatief als je daar bent. We hebben voor de reis 442

Was prachtig!

★★★★★
5 5 1
was prachtig. overnachtingen waren ook keurig geregeld. routes goed uitgestippeld. heb eigen niet veel commentaar. we hebben genoten!

Geslaagde tocht

★★★★★
5 5 1
We vonden het een zeer geslaagde tocht. We hebben een erg mooie route gelopen en de kaarten waren erg duidelijk. De accomodaties vonden we verrassend luxe, en de mensen daar erg aardig. De chocoladerepen bij het lunchpakket van de eerste locatie waren erg goed ontvangen. De enige wijziging die ik eventueel zou doorvoeren, zou bij de beschrijving van de 2e dag zijn. Er staat dat je op ongeveer dezelfde hoogte loopt, maar wij vonden het klimmen en dalen nog best veel -meer dan we verwacht hadden na de omschrijving. Het is waar dat het beginpunt en het eindpunt niet veel van hoogte verschillen, maar ertussenin is het af en toe nog best even klimmen.

Mooi natuur

★★★★☆
4 5 1
Penzion Jiskra in Zelezna Ruda viel tegen.(zeer karig ontbijt-geen mogelijkheid om picknick mee te nemen.Nochtans waren in die plaats duidelijk heel wat kwaliteitsvoller verblijfsmogelijkheden beschikbaar. Hotel Sumava Inn was dan op alle gebieden een meevaller. de voorgestelde wandelingen:duidelijk beschreven -mooie natuur

Prachtige wandelingen gemaakt!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben ons prima vermaakt. Met name de hotels en berghutten waren beter dan ik bij Tsjechi

Pech met weer

★★★☆☆
3 5 1
We hadden pech dat het erg slecht weer was. We hebben 3 dagen in een wolk gelopen en de regenponcho hebben we pas het laatste uur uit kunnen doen. Guur en onaangenaam. Niets kunnen zien van de omgeving. En hebben besloten voortijdig terug te gaan. De ontvangst op het eerste adres in Polen was erg aardig. Verder is Tsjechie ons niet meegevallen. 2e adres was niet op de hoogte van onze komst. Heeft zich allemaal goed opgelost maar over het geheel was de gastvrijheid matig. Jullie team had alles perfect georganiseerd! ...ze kunnen nog veel van jullie leren 🙂

Erg mooi

★★★★☆
4 5 1
Algehele indruk: heel goed, erg mooi, routes zijn zeer goed aangegeven. In het algemeen is de bevolking heel vriendelijk. Idem voor hotel-personeel. Op drie punten verbetering mogelijk: 1 In hotel Skalni Mesto komt het personeel erg nors over (gebruik eens een glimlach). Dit maakt dat je jezelf lastig vindt. Blij dat we daar weg waren. 2 De tocht van Hruba Skala naar Frydsteyn was langer dan aangegeven, en daarnaast, door het vele dalen en klimmen had je per km ook meer tijd nodig. Al met al voor ons 6,5 uur pure looptijd. Als je 4-5 uur lopen verwacht, is dat te veel (manage de verwachtingen beter). 3 Wij liepen met hond. Op enkele punten was dat eigenlijk niet mogelijk (een hond kan bv geen ladder bestijgen, of een zeer smalle brug overgaan). Door improvisatie kwamen wij daar wel uit, maar een ander zou hier kunnen blijven steken. Daar moet eigenlijk te voren voor worden gewaarschuwd. Verder was alles eigenlijk heel erg goed geregeld.

Leuk

★★★☆☆
3 5 1
Accommodaties zijn echt basic. Prachtige wandelroutes.

Goed geregeld.

★★★★☆
4 5 1
We zijn weer terug en het was een mooie reis, waarbij we ons prima vermaakt hebben. Accommodaties waren voldoende tot goed, vooral de Poolse berghutten waren goed geoutilleerd. De twee trajecten waren leuk om te lopen.

Geslaagd

★★★★★
5 5 1
Ons eerste bezoek aan Tsjechie

Geslaagd

★★★★☆
4 5 1
Ons eerste bezoek aan Tsjechi

Mooi gebied

★★★☆☆
3 5 1
Mooi gebied. Goede documentatie. Eerste hotel lag wat buiten de route. Te zware wandeling voor de kinderen.

Erg tevreden

★★★★★
5 5 1
Zeer goed geregeld allemaal, we waren erg tevreden mooie dagen gehad.

Mooie tocht.

★★★☆☆
3 5 1
Mooie tocht, GPS apparatuur mi overbodig aangezien je kennis moet hebben van zo'n appparaat en er is een prima kaart met exact de kleuren en aanduidingen. Hruba Skala was wel een erg gedateerd hotel met matige toiletvoorzieningen.

Gouden route

★★★★☆
4 5 1
Helaas waren wij omgeboekt op 1 van de locaties. We hadden een overnachting in het kasteel geboekt. Maar er was een dubbele boeking. Hiervan werden we 's morgens netjes op de hoogte gebracht. Ik heb nog even gebeld met Actief in Nederland. Er werd aangegeven dat de kwaliteit van het nieuwe hotal overeen zou komen met de overnachting in het hotel. Maar de kwaliteit was niet waarom we in het kasteel hadden willen overnachten, maar meer de ervaring van het overnachten in een kasteel. De nieuwe accomodatie was ook een kasteel. Echter daar aangekomen was er toch enige teleurstelling. De entourage was wel degelijk anders. Als we dat van te voren hadden geweten hadden we toch gekozen voor een overnachting in het hostel deel van het kasteel.

goede begeleiding

★★★☆☆
3 5 1
ben onder de indruk over de wijze waarop we vooraf en ook tidjens de reis begeleid zijn. 1e accomodatie was voor de winter niet erg geschikt (geen verwarming), 2e accomodatie was ingelast maar de bedden waren zeer slecht 3 e en 4e accomodatie waren prima de routebeschrijving was redelijk maar met GPS kwamen we er uit (zijn diverse malen verkeerd gelopen door slechte aanwijzingen (geen bordjes) langs de route. we hebben een prima reis gehad verder

Schitterende omgeving

★★★★★
5 5 1
In een schitterende omgeving hebben we heerlijk gewandeld. Wel wil ik kwijt dat wij het een redelijk zware tocht vonden. Vooral de tweede dag is behoorlijk zwaar. Vooral "het pad" zoals dat is aangelegd (!) maakt het zwaar. De twee overnachtingen waren goed. De berghutten zijn sober maar schoon en de mensen zijn erg vriendelijk en het eten en drinken is zeer goed verzorgd. Kortom een uitstekend aanbod met een zeer goede verhouding prijs-kwaliteit.

Mooie reis.

★★★★☆
4 5 1
mooie reis. kleine verbeterpuntjes, al met Luit overlegd

Leuke wandeltocht!

★★★★☆
4 5 1
Leuke wandeltocht. Helaas zat ons het weer niet helemaal mee, zodoende minder zicht. Wij denken anders prachtige uitzichten. Eerste hut zeer goed ontvangen.

Fantastische wandelvakantie

★★★★☆
4 5 1
De hotels waren erg goed gekozen. Vaak prachtig gelegen. De wandelingen vonden heel erg mooi en aan te raden! Bagagevervoer was uitstekend. De wandelroutes waren soms wel zwaarder dan aangegeven, bijvoorbeeld de wandeltocht van Hruba Skala naar Mala Skala is echt niet voor beginners (als je over de berg gaat). Nu zijn wij ook geen beginners, maar wij hadden er een pittige kluif aan. Soms hadden wij wat moeite om de route te vinden. Iets uitgebreidere routebeschrijving was dan handig geweest. Alles bij elkaar vonden we het een fantastische wandelvakantie waarvoor dank.

Mooie en leuke wandelroute

★★★☆☆
3 5 1
Hele mooie en leuke wandelroute. Uitleg en route duidelijk. Bagagevervoer goed geregeld. De accommodatie op zich ok

Goed geregeld, prachtige route

★★★★★
5 5 1
We hebben een fantastische wandeltocht gemaakt. Alles was goed geregeld, we werden warm onthaald in de berghutten waar ons elke dag een heerlijke maaltijd en een goed bed te wachten stond. Ook het ontbijt en de lunchpakketten waren dik in orde. De route was prachtig en de routebeschrijving (en bewegwijzering ter plaatse) prima. Bedankt!

Het was compleet.

★★★★☆
4 5 1
Het was compleet. De reserveringen, kaart, route alles. De tweede dag is vermoeiend vanwege de lengte van de wandeling. Dat de berghut dan 200 tot 250 meter lager ligt is niet zo fijn. Afdaling na die lange dag is wel erg zwaar. Is daar geen alternatieve accommodatie voor die niet zo laag ligt?

Leuke tocht!

★★★★☆
4 5 1
Leuke tocht!

Mooie wandeltocht

★★★★☆
4 5 1
Mooie wandeltocht, waarbij de informatie over route en bezienswaardigheden e.d. prima was verzorgd. Hotel Ort: fijn vakantiehotel, heel rustig, behulpzaam personeel. Het was enigszins verwarrend dat we bij vol pension gewoon van de kaart konden eten en bij het afrekenen konden we niet nagaan waar we nu eigenlijk voor betaalden (taalprobleem). Hruba Skala was een heel aparte ervaring, erg van genoten. In de beschrijving op de site wordt gesuggereerd om de kastelen op de wandeldagen te bezoeken. Dat vonden wij niet echt een optie, als je het ook nog enigszins rustig aan wilt doen. Voor kasteel Kost hebben we een extra dag uitgetrokken en dat is ons goed bevallen. Al met al was het een zeer geslaagde tocht langs al deze kastelen.

Erg enthousiast!

★★★★★
5 5 1
De wandeltocht over het Tjechische-Poolse vriendschapspad was qua natuur wat minder spectaculair tijdens het eerste stuk dan in het vruchtbare BP. De overnachtingen in de berghostels waren erg leuk omdat je in de eetzalen makkelijk contact legt met Poolse en Tjechische wandelaars. Veel sportieve mensen met hun kinderen ontmoet. De mensen achter de bar waren erg gastvrij en vriendelijk. Super! De tocht naar Samotnia vond ik door die hersenschudding vrij zwaar, omdat ik erg goed moet kijken naar de onregelmatige en hobbelige stenen, werd ik misselijk en was 20 km behoorlijk lang. Het was die dag mistig zonder uitzicht. Die tocht wil ik nog eens lopen met beter zicht en in betere conditie. De honden konden vrijwel overal loslopen en we lijnden ze aan als we mensen tegenkwamen. De honden hebben de route minstens 2x afgerend door het heen en weer rennen en zijn in topconditie. Beide tochten zijn fantastisch om te lopen. Jullie hebben prima wandelroutes en slaaplocaties gevonden. Heel afwisselend en leuk om te beleven. Het gegeven dat je makkelijk een extra rustdag kunt plannen en zo de omgeving te verkennen, is prettig. Wij zijn erg enthousiast, maken reclame voor jullie en gaan zeker meer met jullie op pad. mvg Djonina Wiebenga en Jurriaan Brink

Een prachtige nieuwe aanvullende reis

★★★★★
5 5 1
Een prachtige nieuwe aanvullende reis. Met hele mooie vergezichten, de helft hebben we 2 jaar geleden gedaan in de sneeuw, maar dit was net zo bijzonder. Zeker aan te raden om ook Pools geld mee te nemen daar je in Polen moet betalen voor de terugwandeling door het natuurpark. Iedere dag is anders, de paden, de omgeving, het uitzicht, de uitdaging.

Prachtige dagen gehad

★★★★☆
4 5 1
We hebben prachtige dagen gehad! Het was spannend om helemaal uit het niets te gaan lopen en niet te weten waar we terecht kwamen. Wandelbeschrijving was aan de korte kant, in het begin was het lastig om juiste route te vinden. 2e dag ook lastig begin maar halverwege op goed aangegeven pad gekomen. 3e liep perfect! De paden waren prachtig om te lopen. De 1e accomodatie zag er een beetje sfeerloos uit, de kamers waren echter prima, en de sfeer werd helemaal goed gemaakt door de uiterst gastvrije en vrolijke gastheer! Dat blijft je echt bij na zo'n reis en hij heeft super zijn best gedaan met eten etc. De 2e accomodatie was mooier qua plek en huis, maar het personeel was iets onpersoonlijker. Verder wel perfecte service en eten, maar miste de sfeer van de dag ervoor. Al met al was het zeer geslaagde reis en hebben het Ertzgebergte mooi verkend. Dank daarvoor

Leuke uitdaging

★★★★☆
4 5 1
Was een leuke uitdaging. Wij hadden alleen heel heel heel slecht weer in de Tsjechische bergen waardoor we niet veel op de kaart hebben gekeken en verkeerd zijn gelopen waardoor we bij berghut nr.2. zijn beland. Hier konden we gelukkig overnachten op onze voucher nadat bekent werd dat wij onze reis bij Oostwaarts hadden geboekt, erg netjes. Bedden waren extreem hard maar verder was alles perfect verzorgd. Helaas konden we niet op dag 2 naar berghut nr.1. Dus is onze wandeluitdaging is eerder ten einde gekomen dan gepland. Wel stond de mevr. van het Eden hotel met open armen weer op ons te wachten. Deze wandeltocht is zeker een aanrader voor vrienden en familie, echter wel met de opmerking dat zij goed de kaart moeten blijven lezen.

Mooie interessante tocht

★★★★★
5 5 1
Hele mooie en interessante tocht. Jammer dat de lokale bevolking nauwelijks vreemde talen machtig is. De tweede nacht in Hruba Skala was erg bijzonder.

Groot succes!

★★★★☆
4 5 1
De wandeltocht in het Reuzengebergte was voor ons een groot succes. Duidelijke routes, mooie natuur, inspannend, afwisselend, goed te doen voor een gezin met 2 puberdochters. Maar het mooie weer heeft goed meegewerkt. Bij regen was het heel wat zwaarder geweest. Hotel Eden was oud, maar ok

Erg mooi

★★★★☆
4 5 1
Eerste ervaring in Tsjechie en met Oostwaarts is ons in principe erg goed bevallen. De wandeltocht van berghut naar berghut in het Reuzengebergte was erg mooi en prima te doen, ook met kinderen (sportieve types dat wel) van 12 en 9 jaar. De eerste overnachting hadden we heerlijk een 4 pers. kamer met veel ruimte; eten was prima restaurant niet erg gezellig. Tweede overnachting zaten we met zijn vieren op een 7 pers. kamer dus lekker ruim maar de bedden waren slecht, flinterdunne matrassen en vieze dekens, moet echt beter! Het eten hier was overigens wel geweldig en het restaurant zeer sfeervol. Overigens was het personeel op beide locaties top, zeer vriendelijk en behulpzaam. Hulde! Al met al een fijne vakantie gehad met na de wandeling nog een week kamperen bij Ostrava, heerlijk daar!

Voor herhaling vatbaar

★★★★☆
4 5 1
Mooie wandelreis! De moeite waard! Hotels waren erg wisselend van luxe, maar prima. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Zelfs de hotelkamer in het kasteel, met douche en toilet op de gang, was schoon en netjes. We voelden ons net op schoolkamp daar! Hartstikke leuk! Over het eten hadden we ook niet te klagen! Wat misschien voor volgende klanten wel goed is om te weten: Je krijgt soms een voucher voor het diner van 200 kronen per persoon en dan moet je a la carte eten. Daar kun je over het algemeen niet volledig warm van eten (voor/hoofd en nagerecht). Ik weet dat dat in Tsjechi

Veel sneeuw in april

★★★★☆
4 5 1
We hebben maar twee dagen in het reuzengebergte gewandeld, de omgeving was erg mooi.jammer dat er zo veel sneeuw lag.het vervangende alternatief was prima vandaar uit hebben we nog heerlijk gewandeld en toch nog van onze vakantie genoten.alles is super geregeld complimenten voor luit van hunnestein.

Mooie, afwisselende tocht

★★★★★
5 5 1
mooie, afwisselende tocht. extra dimensie is het lopen over de grens van Tjsechie en Polen. Ik beveel aan ook andere foto's op te nemen op jullie website: de foto's die er nu op staan laten wel erg veel brede en 'geplaveide' paden zien, terwijl er wel degelijk ook (in-) spannende smalle bergpaden zijn! Voor jongere/ avontuurlijkere deelnemers kan dat wervend zijn. Groeten, Freek Hasselaar

Grote verschillen bij accommodatie

★★★☆☆
3 5 1
Samenvattend, verschil tussen Szrenica en Samotnia erg groot. Szrenica goed ontvangst en erg hartelijk. Samotnia nors en stug, eten erg aangebrand.

Mooi wandeltocht

★★★★☆
4 5 1
Mooie wandeltocht, kaart met alle wandelroutes in het gebied was erg goed, de kopie met daarop aangegeven welke route wij zouden lopen was een stuk minder duidelijk. Een iets uitgebreidere beschrijving per dag wat er te bezichtigen valt zou ook prettig zijn. Hotels waren allemaal schoon en gastvrij, kwaliteit van eten en bedden verschilden wel nogal onderling. Bagagevervoer is prima verlopen en was erg fijn. We misten vooraf een aantal keer informatie (informatie over bagagevervoer, de kaarten ontbraken in het informatiepakket), maar we kregen wel snel contact en antwoorden op vragen.

Top week.

★★★★☆
4 5 1
Wij hebben een top week gehad De kwaliteit van de overnachtingslocaties varieerde nogal maar dat hadden we ook verwacht. Bezoek aan de Wang kerk had voor ons weinig toegevoegde waarde mede dat we hierdoor ook door Karachov moesten lopen. Wat ons betreft was dat de enige optie voor verbetering. Verder hebben wij een prima week gehad

Heerlijk!

★★★★★
5 5 1
Heerlijk dat alles geregeld was. Meer info over de zwaarte van de tocht was wel welkom geweest, met name over de tweede dag (had veel meer hoogteverschillen dan we verwachtten). Accommodatie in hutten boven verwachting, eigen kamer, vriendelijk behulpzaam personeel. Snelle reactie via sms kort voor de tocht prettig.

Goed persoonlijk advies

★★★★☆
4 5 1
* Heel blij met Luits uitgebreide en persoonlijke telefonische advies over wandeltochten en de geschiktheid daarvan voor mijn gezin. * Idem fijn dat Luit makkelijk bereikbaar was. * Tocht was toch iets te zwaar voor Kinderen vooral door het warme weer. * Voor een starter als ik was het heerlijk om advies te krijgen, alle adresgegevens, de prachtige wandelkaart, enz. * Misschien kun je het reisaanbod 'versoepelen' door bv alleen de eerste berghutnacht vast te leggen en wel gegevens van berghutten + wandelkaart aan te bieden (te verkopen). * Personeel van Hotel Eden erg vriendelijk en behulpzaam. Ik vond trouwens alle mensen relaxed op het platteland. Met vriendelijke groet en veel succes verder.

Prachtige wandelingen!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben prachtige wandelingen gemaakt, de accommodaties waren steeds positief verrassend. De tocht was ons zo goed bevallen, dat wij nog enkele dagen in een ander deel van het gebied zijn gebleven om ook dat te verkennen.

Goed georganiseerd

★★★★☆
4 5 1
goed georganiseerd! we hebben een fine reis gehad, dank je wel!

Mooi gebied

★★★★☆
4 5 1
Mooi gebied, leuke route prettige afhandeling van de administratieve rompslomp. 2e hotel Hruba Skala viel wat tegen. Leuk idee in een kasteel en mooi uitzicht op het terras maar kamers (in het hostel gedeelte) heel erg sober, sanitair armoedig. Van een kasteelsfeer binnen is geen sprake. Voor een wandeling is het wel lekker om goed sanitair te hebben. 1e hotel was prima, eenvoudig maar alles precies goed.

Een aanrader!

★★★★☆
4 5 1
We hebben een erg mooie wandeltocht gemaakt door de bergen van Tsjechi

Prima verzorgd

★★★★☆
4 5 1
Prima verzorgd. 1x was men niet op de hoogte van full pension, zij men, maar werd zonder problemen verzorgd.

Heerlijke vakantie gehad

★★★★★
5 5 1
De wandeltocht in het reuzegebergte was heel bijzonder. Wel zwaarder dan we hadden verwacht, maar we zijn heel trots op ons zelf dat we de tocht hebben volbracht. Zelf zou ik wel wat aanpassingen in de omschrijving van de tekst aanbevelen. Mochten jullie daar belangstelling voor hebben dan hoor ik het graag. Al met al hebben we een heerlijke vakantie gehad. Bedankt! Groeten Marieke Vianen

Aanrader

★★★★☆
4 5 1
De vooruitgezonden informatie was grondig en overzichtelijk. De gekozen wandeling was prachtig mooi. Af en toe wat twijfel over het te kiezen pad maar met kaart en kompas zijn we er iedere keer uitgekomen. De pensions waren goed verzorgd. Eten en drinken werd allemaal voor je geregeld en was voldoende en voedzaam. De kamers waren prima in orde, douche-faciliteiten matig. Wij zouden deze manier van wandelen aan iedereen aanraden. Het was een heel fijne trip die ons enorm goed bevallen is.

Leuke route

★★★★☆
4 5 1
Hutten in Tsjechi

Goed georganiseerd

★★★★★
5 5 1
Was goed georganiseerd. Geweldige wandelroutes. Accommodaties waren netjes,schoon, goed.

Prachtige reis

★★★★★
5 5 1
Prachtige reis van Hotel Eden (heel goed) naar hut Screnica (alles prima) en Samotnia (eten prima, wel hele harde bedjes) jullie hebben een prachtige wandelroute uitgestippeld. Aan te bevelen!

Mooi

★★★★☆
4 5 1
Het gebied vonden we wel erg mooi en zonder uw aanbod waren we daar waarschijnlijk nooit terecht gekomen.

Schitterend wandelgebied

★★★★☆
4 5 1
We hebben erg genoten van de wandelreis, wij vonden dag 2 wat tegenvallen, eerst 7km dalen naar Harrachov, via asfaltweg, wel een mooie waterval gezien maar toen 10 km klimmen langs asfaltweg, bijna de hele tijd langs beekje en door de bomen, beetje saai die dag, maar verder vonden wij het een schitterend wandelgebied.......zal het aanbevelen bij (wandel)vrienden.....

Fantastische oversteek gemaakt

★★★★☆
4 5 1
De tocht was heel mooi en goed te doen voor onze kinderen (8-11-12 jaar).De berghutten waren stuk voor stuk schitterend gelegen, vaak was er ook een speeltuintje voor de kinderen.De ontvangst overal was heel goed,ook het eten en de lunchpakketten die we kregen waren prima in orde, de ene dag al wat meer of minder dan de andere dag.In sommige berghutten waren de slaapplaatsen minder comfortabel.Al bij al een fantastische oversteek gemaakt waar we goede herinneringen aan overhouden!

Beschrijving was erg summier

★★★☆☆
3 5 1
De bespreking van de hutten klopte prima. De beschrijving van de wandelroute was erg summier. Dat geldt ook voor de wandelkaart. Wij hebben een kaart gekocht en dat werkte goed. Tip: kopieer desnoods het betreffende deel van een goede kaart , dat maakt het zoeken naar de juiste pasen makkelijker.

Super wandelroute!

★★★☆☆
3 5 1
de wandelroute was super! De kaart en informatie vooraf was perfect, zodat we ons goed konden voorbereiden. overnachtingslocaties waren matig, en de vriendelijkheid van de mensen daar was ronduit slecht. Misschien tiperend voor Polen? We hebben echter erg genoten en realiseren ons dat er geen alternatieven zijn. Wel handig om aan te geven dat je voor 19.00 uur binnen moet zijn, omdat anders de keuken gesloten is.

Mooie tocht

★★★☆☆
3 5 1
De beschrijving van de tocht klopte niet helemaal, vooral wat stijgen en dalen betreft t.a.v. de 2e dag, maar ook t.a.v. de weg naar de 1e hut. De 1e hut was niet wat je van een berghut verwacht, t.a.v. sfeer en faciliteiten. De 2e hut maakte dit goed. Verder een mooie tocht.

Onontdekt, prachtig!

★★★★★
5 5 1
We werden hartelijk ontvangen door de receptioniste van het Eden hotel in Spindeleruv Mlyn. Een mooi begin van onze tocht! De berghuttentocht was erg gevarieerd, goed aangegeven en met genoeg cateringmogelijkheden (ook erg plezierig bij een regenbui overdag). De accomodaties waren erg wisselend, ook wat het eten betreft: van zeer eenvoudig (Polen) tot goed, m.n. Dvoracky en Lucni Bouda. Een evt verlengingstrip naar Adrspach en Teplice bevelen wij van harte aan: erg bijzonder!

Hele leuke reis.

★★★★★
5 5 1
Hele leuke reis. Een tip om toe te voegen aan de reisbeschrijving voor de volgende: zodra je in Polen bij Karkonosze het park uit bent gelopen moet je betalen om terug het park in te mogen. Ze accepteerden geen euro's, Tsjechische kronen, pinpas of creditcard en er was geen geldautomaat in de buurt dus het is echt heel belangrijk dat je minstens voor een paar euro pp Poolse zloty bij je hebt.

Mooi geregeld allemaal

★★★★☆
4 5 1
Heel duidelijke en volledige info vooraf, ook ter plekke goede ontvangst. Mooi geregeld allemaal.

Leuk!

★★★★☆
4 5 1
Wij boekten de driedaagse huttentocht in het Reuzengebergte 1 dag van tevoren vanuit Tsjechi

Prima

★★★★☆
4 5 1
Hotels prima, niets op aan te merken. De routeomschrijvingen van de wandelingen zijn helder en duidelijk, maar de vermelde afstanden kloppen niet. In een aantal gevallen was de afstand langer dan omschreven en dit kan voor niet geoefende wandelaars vervelend zijn. Verder prima.

Alles zeer goed en voor ons geschikt.

★★★★☆
4 5 1
Alles zeer goed en voor ons geschikt. De accomodatie in Plesovic op de berg bood geen volpension, zoals wel was besteld. Het pension in Bozi Dar (Edita), gerund door Helena, was van zeer goede kwaliteit. Al met al zijn we zeer tevereden.

Hele mooie ervaring!

★★★★★
5 5 1
Deze tocht was voor ons gezin (twee kids van 14) een een hele mooie ervaring geweest. Je loopt de hele dag door de natuur, maar iedere dag is anders. Op het einde van de dag kom je aan bij je hut (hotel), en de ene dag is dat op de bergtop, de andere dag helemaal naar beneden bij een bergmeertje. Je eet wat je voorgeschoteld krijgt, en dat is ook iedere dag weer een verrassing. Je kunt er moeilijk verdwalen, maar toch is het ons een keer gelukt (een mistige dag) Dat kostte ons heel wat kilometers extra. Met de kaart en de wegwijzers kom je er altijd wel weer uit. Aan te bevelen is om na de tocht een of twee nachten bij te boeken om in het dorpje nog wat na te genieten of te mountainbiken, rodelen, mountenkarten, of met een bloedgang de berg af te steppen. Het is er allmaal in verhouding niet duur. Kortom een aanrader voor wie een aktieve vakantie zoekt, geen luxe hotels verwacht en voor een billijke prijs. Groep B

Heerlijke vakantiedagen!

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de smaakmakende volle map met kaarten en suggesties voorafgaand aan de vakantie. Het was inderdaad een prachtig gebied om te wandelen en fietsen. We hebben naast de voorgestelde routes ook andere wandelingen gemaakt, het (Boheemse) gebied is heel duidelijk gemarkeerd en er zijn overal leuke pauzeer-plekjes om (goedkoop) iets te drinken/eten. Het waren heerlijke vakantiedagen!

Matig

★★☆☆☆
2 5 1
Hotel Ort zeer slecht. Bij Hotel Hrub

Goed georganiseerd!

★★★★☆
4 5 1
De reis was goed georganiseerd en we hebben ons prima vermaakt.

Fijne reis.

★★★★☆
4 5 1
Fijne reis. Sommige accomodaties vele malen luxer dan anderen. Volpensioen naar verwachting.

Leuke en goed verzorgde reis!

★★★★☆
4 5 1
Allereerst wil ik zeggen dat wij een zeer leuke en goed verzorgde reis via jullie hebben gehad. Wij hebben de Huttentocht in Ertsgebergte gedaan. Toch enige feedback van ons ter verbetering van jullie aanbod. De accommodaties waren prima (vooral Horni Blat het hotel net buiten het dorp. Wij begrepen dat dit niet jullie gebruikelijke stek is, maar het was uitstekend). De lunches die we mee kregen ook uitzonderlijk goed (vooral Horni Blat). Bewegwijzering was 1e dag erg lastig, na Ryzovna was er geen aanduiding en hadden wij per toeval het pad gevonden. Misschien iets duidelijker in beschrijving zetten "houdt vanaf hier het kanaaltje links van je". Aantal loopuren viel ook wel tegen. Wij hebben vooral de 2e dag een mooie, maar pittige wandeling gehad(dan hebben we nog niet eens de extra lus 's ochtends gedaan). Volgens ons was dit meer dan een 'makkelijke wandeling' met zeer veel stijging en afdalen (laatste klim naar berghotel was pittig! Daar gaat trouwens ook een kabelbaan :-)). De 3e dag was wel weer te doen, alhoewel wij ook de laatste lus afgesneden hebben. Misschien iets meer aangeven de ingeschatte duur van de wandeling. Wij waren in ieder geval iedere dag er goed zoet mee. Desondanks hebben we ons prima vermaakt en genoten van de schitterende natuur. Dat moet ook gezegd. Kortom voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Prachtige, stevige wandelingen gemaakt

★★★★☆
4 5 1
Prachtige, stevige wandelingen gemaakt. Goede conditie is essentieel. Prima overnachtingen op eigen kamer, met eenvoudige maaltijden.

Ontzettend leuke tocht

★★★★★
5 5 1
Ontzettend leuke tocht, vooral de tweede dag van het ene naar het andere hotel. Erg veel indrukken opgedaan. De tocht was het hoogtepunt van heel onze Tsjechie vakantie. De organisatie was prima, alles goed geregeld en we hoefden niets uit te leggen in de hotels, met lunchpaketten enzo. De berghotels, vooral de tweede, Hotel Samotnia, waren eenvoudig, maar prima. Ongetraind waren we wel erg moe na de eerste klimdag. Maar het was goed te doen. De tweede dag was super, mooie uitzichten, leuke bijzondere paden. Volgende keer lassen we ook een rustdag in en om wat langer van het gebergte te genieten. De laatste dag namen we, in tegenstelling tot de meegeleverde routebeschrijving, de kortere weg terug. Dit hadden we beter niet kunnen doen, was erg steil naar beneden, aanslag op de knie

Leuk

★★★★☆
4 5 1
Kaartmateriaal en beschrijving voldeden goed. Wandelingen zijn overigens goed bewegwijzerd. De maaltijden in de accommodatie was overvloedig. Personeel vriendelijk.

ontzettend leuk

★★★★★
5 5 1
De reis was ontzettend leuk, mooie wandelroutes, prachtige uitzichten. De reis was zeer goed te doen, ook voor onze kleinste zoon van 8. Na deze vakantie waren onze jongens zeer enthousiast en willen vaker een aantal dagen wandelen

Heerlijke reis gehad

★★★★☆
4 5 1
Wij hebben een heerlijke reis gehad! De routes waren goed aangegeven en we zijn maar een enkele keer verdwaald omdat er ook driesprongen zijn met dezelfde kleurenroutes. We hadden prachtig weer en de bossen en rotsen waren super. De accomodaties waren goed, alleen hadden ze nogal veel last van een fruitvliegjesplaag in de hotels in Tsjechie... Wel jammer dat we op dag 1 een heel stuk langs een drukke weg moesten lopen. De eerste 10km van de wandeling vanuit Jicin vonden we niet echt de moeite waard en hadden meer tijd in de Stenen stad willen doorbrengen door dat wat meer routes te lopen. Dit gold ook voor meerdere dagen dat aan het einde van de dag de mooiste wandelstukken zaten. Voor de laatste loodjes heel fijn, maar ook dat je liever iets meer energie had gehad. Het was ook moeilijk om aan lunch te komen, gezien de restaurantjes doordeweeks vaak niet open waren. informatie over lunchmogelijkheden in het hotel, op de route, of de locatie van supermarkten was fijn geweest. Wat wij ook heel leuk hadden gevonden was een iets meer gedetaileerdere beschrijving van de bezienswaardigheden onderweg. ONdanks deze details hebben wij heerlijk genoten en was de reis harststikke goed georganiseerd! We hebben ons nooit zorgen hoeven te maken over onze baggage. In de toekomst zullen we zeker nog een keer contact opnemen als we weer in tsjechie willen wandelen.

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

★★★★★
5 5 1
Het was een zeer aangename vakantie, zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Wij hopen dat er meer van dit soort vakanties door jullie georganiseerd kunnen worden in Tjechie.

Leuke duidelijke kaarten

★★★★☆
4 5 1
De burchtenroute wandelen was een prachtige ervaring. Over het algemeen waren de routes heel duidelijk. De kaarten waren erg handig en duidelijk. Ter plekke was het een paar keer eventjes niet helemaal duidelijk waar we naartoe moesten, maar al snel bleek dat we dan toch op de goede route zaten. De afwisseling van de verschillende landschappen was prachtig. De hotels verschilden erg. Hruba Skala was superdeluxe, Hotel Posta was prima en had een geweldige douche, Hotel Korunní Princ was ook goed, maar de bedden daar vielen tegen. Hoe het zit met het halfpension is niet helemaal duidelijk. In Turnov en in Sobotka kregen we korting op het avondeten, maar was het dus niet gratis. In Hruba Skala kregen we gratis voor- en hoofdgerecht (keus uit 2 gerechten). Dit was voor ons van te voren niet duidelijk. Wellicht is het goed om vouchers te maken met tekst in het Nederlands, Engels en Tsjechisch en om hier duidelijke afspraken over te maken en die op de vouchers te zetten, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Wat ons opviel was dat de laatste dag veel korter was dan 12 kilometer. In jullie documenten staat dat het 12 km lopen is, maar volgens de bordjes ter plekke was het maar ongeveer 8 km. Dat vonden we natuurlijk niet erg, maar misschien is het goed om dit nog eens uit te zoeken. Wij hebben drie heerlijke wandeldagen gehad! Bedankt!

georganiseerde wandel

★★★★☆
4 5 1
Goed georganiseerd. Echt een belevenis. Iedereen wist van onze komst. Accommodaties wisselend van kwaliteit, maar ruim voldoende. Taal soms een probleem(pje). Lijst met vertaling Nederlands/Pools zou handig zijn. Moeite om 1e rode streep bij aanvang wandeling te vinden: staat bij hotel JELLINEK, d.i. na de brug rechtdoor! daar via asfalt voet/fietspad (kort) naar boven en dan op die weg naar rechts, langs hotels en na zo'n 1 a 2km (?)bij hotel Bedřichov Depandance VZB.naar rechts (doodlopende weg in langs sporthal). Hier ontbreekt namelijk de rode streep.

Prachtige omgeving

★★★★☆
4 5 1
Prachtige wandeling. Was best pittig dit kwam mede door het slechte weer. Veer regen,wind en mist gehad. De eerste accommodatie vonden we kil. De tweede vonden we geweldig. Mensen vriendelijk, omgeving schitterend. Tocht waar we graag op terug kijken.

alles was compleet!

★★★★★
5 5 1
Alles was goed geregeld en de uitgekozen hotels waren zeer in orde. Het was duidelijk goed geregeld. Jammer dat we bij ons basishotel (waar we een eerste nacht verbleven en na onze tocht nog een laatste nacht) miscommunicatie hadden. Maar mijn insziens was dit niet de schuld van de organisatie, maar van de receptioniste die ons niet wilde begrijpen en ons extra kosten in de nek probeerde te duwen. Zo moesten we volgens haar taks betalen (wat we in geen ander hotel moesten doen), wilde ze ons de kosten van de hond nog een 2de maal aanrekenen (terwijl we een duidelijk overzicht hadden waarin stond dat we dit reeds op voorhand hadden betaald) en ook wilde ze ons nog een 2de keer voor de parking laten betalen (gelukkig hadden we ons ticketje hiervan nog bij de hand).

Wandelroute is een aanrader

★★★☆☆
3 5 1
Het gebied om te wandelen is een aanrader. De accommodaties en de kwaliteit van het eten verschillen wel heel erg van elkaar. Hotel Eden waar de reis begint en eindigt is erg gedateerd en het eten zeer matig. Er is vast een betere accommodatie beschikbaar in Spindleruv Mlyn. De andere twee accommodaties zijn prima om een nachtje te verblijven na een dag wandelen.

2015-2-8

★★★☆☆
3 5 1
Paar slordigheden met boeken van de reis en communicatie. Goede accommodaties.

mooie gevarieerde wandelingen

★★★★☆
4 5 1
een heel mooie driedaagse wandeltocht, met gevarieerde wandelingen en goede berghotels. De beschrijving van de tocht was goed, de wegen waren goed aangegeven dus gemakkelijk te vinden. Kortom: een geslaagde vakantie. Drie tips voor de routebeschrijving: De hoogteverschillen waren vooral op de tweede dag wel meer dan we hadden verwacht; de beschrijving deed voorkomen of je de hele dag over een kam zou lopen, maar daar zaten heel wat dalen en beklimmingen in over een tot tweehonderd meter per keer. Het hoogste punt is niet rond de 1200 meter, maar rond de 1400 meter (naast de top van 1600). Ook volgde de beschrijving van de wandeling op de derde dag de blauwe route (een aanrader), terwijl op de kaart de rode wandeling was ingetekend. Deze blijkt steiler te zijn en voor dalen is een steilere weg meestal minder aangenaam.

schitterende wandeltocht

★★★☆☆
3 5 1
Wij hebben de kindvriendelijke huttentocht in het reuzen gebergte gelopen. Helaas kon ik zelf niet meelopen door een knieblessure. Ik heb toen contact opgenomen met team actief en ben goed geholpen bij het zoeken naar oplossingen. De anderen hebben de tocht wel gelopen. De eerste dag was het eerste stuk lopen niet zo mooi (asfaltweg) en erg druk. Het laatste stuk was wel mooi. De tweede dag was een schitterende wandeling. De derde zouden we de hele dag langs de gewone weg naar beneden lopen, erg jammer. Dit hebben wij dan ook niet gedaan. Wij hadden het prettiger gevonden als er minder over asfaltwegen gelopen hoefde te worden. De overnachtingen waren prima. De informatie die we van tevoren ontvingen was zeer uitgebreid en duidelijk. Al met al was het een geslaagde tocht en wij willen zeker vaker een dergelijke tocht ondernemen!

prachtige gebergte

★★★★☆
4 5 1
We hebben 3 dagen gewandeld door het Reuzengebergte, het is daar prachtig. De accommodatie was eenvoudig maar goed verzorgd, zeker voor Pools/Tsjechische begrippen. Zondag 9 augustus een mail verzonden met feedback waar u misschien iets mee kunt doen. Wij vonden de beschrijving van de zwaarte van de tocht niet kloppen. Twee van de drie dagen waren moeilijker dan beschreven.

geslaagde wandeltocht

★★★★☆
4 5 1
We hebben met ons gezin (3 kinderen) de huttentocht gelopen. Het was een mooie 3-daagse wandelroute. We hebben de route wel aangepast/verlengt met de wandelroutekaart. In de accommodaties hebben we heerlijk gegeten en goed geslapen. Wij vonden het de moeite waard, een aanrader!

mooie wandeling

★★★☆☆
3 5 1
Mooie wandeling via twee "berghutten". Tweede dag volgens omschrijving zonder veel klimmen en dalen, dit klopt echter niet omdat er veel hoogte verschil te overbruggen was. Tweede dag ook extra zwaar, omdat er veel over keien (die niet altijd even recht liggen) gelopen moet worden. Goed om dit te vermelden bij de informatie over deze 3 daagse berghuttentocht. We hebben erg genoten van de wandeling, de natuur en de vriendelijke mensen in de "hutten" .

leuke ervaring

★★★☆☆
3 5 1
leuke trip, boven op soms een beetje saai vanwege het brede pad, goede hutten. Wellicht handig om ook een woordenlijst Pools mee te sturen omdat de hutten in Polen zijn.

alles dik voor elkaar

★★★★☆
4 5 1
Zoals beloofd nog een kleine reactie over de huttentocht in de sneeuw. Bij aankomst was alles dik voor elkaar. Voor ons een luxe start en de “hutten” waren zeker niet minder voor wat we gewend zijn. Ook het weer was perfect! We hebben zelf de routes zelf nog aangepast om ze wat langer, en wat uitdagender te maken. Gevaar was er zeker niet, vooral als je gewoon op de routes bleef. Kortom …wij hebben zeker naar ons zin gehad, onze dank daarvoor.

Wij vermaken ons prima op onze wandeltocht.

★★★★★
5 5 1
Wij vermaken ons prima op onze wandeltocht. Af en toe een extra lus lopen met de kaart die we van jullie hebben gehad.

de organisatie was super

★★★★★
5 5 1
beste, ik zal ook het online document invullen maar ik wil jullie al meegeven dat we een zeer fijne vakantie hebben gehad: de organisatie was super, we werden overall zeer goed ontvangen ! We hebben hier en daar de tochten wat aangepast en wat uitdagender gemaakt.

Wat een ontzettend leuke en mooie reis is dit.

★★★★★
5 5 1
Wat een ontzettend leuke en mooie reis is dit. En zo goed tot in detail geregeld. Echt super. We vermaken ons opperbest. Nu start van dag 2!

We hebben een fantastische reis gehad.

★★★★★
5 5 1
We hebben een fantastische reis gehad. Jullie hadden alles goed geregeld. De leerlingen zijn erg enthousiast. De zware tocht door de bergen met een gids is een aanrader. Dit in combinatie met sleeën, ijshockeywedstrijd/clinic, rodellen speurtocht en fietstocht door Praag gaf een heel voldaan gevoel. Volgend jaar gaan we weer!

We hebben een prachtige berghuttentocht gedaan in het Reuzengebergte.

★★★★★
5 5 1
We hebben een prachtige berghuttentocht gedaan in het Reuzengebergte. De tochten waren af en toe best pittig, maar zoals aangegeven wel goed te doen. Alles was goed verzorgd. We werden hartelijk ontvangen in de berghutten, de maaltijden en kamers waren prima. Vooral de douches waren welkom. Het was er niet druk. Waar we heel enthousiast over waren was de kaart op een sjaaltje. Vooraf leek dat een overbodige gadget, maar het was superhandig onderweg!

Reis was geweldig, reuzengebergte heeft veel te bieden.

★★★★☆
4 5 1
Reis was geweldig, reuzengebergte heeft veel te bieden. Prachtige natuur. Accomodaties voldeden prima. Enige minpunt was de routebeschrijving, die mag echt duidelijker. Van waar precies vertrekken, mag concreter beschreven worden. Als je eenmaal op de goede route (bijv blauw/rood) zat, ging het prima. Op dag drie stond de rode route gemarkeerd, terwijl de beschrijving aangaf om de blauwe route te volgen. Dit zijn kleine puntjes die op een eenvoudige manier verbeterd kunnen worden.

leuke en mooie reis

★★★★★
5 5 1
Hi Wat een ontzettend leuke en mooie reis is dit. En zo goed tot in detail geregeld. Echt super. We vermaken ons opperbest. Nu start van dag 2! Groetjes Fréderique

Vandaag flink sneeuw

★★★★☆
4 5 1
Beste actief in Tsjechië Tot nu toe bevalt het ons goed. Vandaag flink sneeuw, maar dat is beter dan regen. Met vriendelijke groet, Marco

Deel uw eigen wandel ervaring met ons!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Kaart

 

Stel een vraag

Heb je vragen over onze gezinsvakanties in Tsjechië? Je kunt ons per e-mail of telefonisch bereiken: info@actief-in-tsjechie.nl of +31 26 737 0271. We helpen je graag verder!

 
 

Verification