Paragliden in Tsjechië

Wij bieden u de mogelijk om zowel in groepsverband als via een individueel arrangement te paragliden in Tsjechië.

De reisdata zijn in principe het hele jaar rond, concrete data voor de een-, drie- of vijfdaagse theorie- en praktijkcursussen vindt u hieronder. De locaties waar de activiteiten plaatsvinden zijn: o.a. Hodkovice en Kozákov (Boheems Paradijs) en Raná (West-Bohemen).

De moeilijkheidsgraad: beginners en gevorderd, ook voor sportieve kinderen, minimale leeftijd 15 jaar. Bij de meerdaagse cursus is een doktersverklaring noodzakelijk.

Het paragliden kan zowel in groepsverband als individueel. De cursussen in groepsverband zijn in de zomer gepland. De individuele arrangementen kunnen in principe het gehele jaar rond georganiseerd worden.

Kaart

 

Referenties

super ervaring

adrenaline-sporten
★★★★★
raften is uitstekend bevallen
- anoniem

Zeer geslaagd

adrenaline-sporten
★★★★★
... We waren met een groep van 11 mannen rond de 30, en iedereen vond het een zeer geslaagde activiteit. Ik denk dat het relatief goedkoop was en verder hebben we lekker geluncht bij de locatie.
- anoniem

Leuk

adrenaline-sporten
★★★★☆
... nooit gedacht dat ik dit leuk zou vinden!
- anoniem

crazy en fun

adrenaline-sporten
★★★★☆
Ik reis heel veel waarbij ik altijd op zoek ben naar gekke en bijzondere activiteiten. Maar van alles wat ik gedaan en gezien heb staat dit echt tussen de top activiteiten van mijn 'crazy en fun things to do' lijst!! Zeker de moeite waard!
- anoniem

leuk activiteitenpakket

adrenaline-sporten
★★★★☆
Hele leuke vakantie, mooie omgeving en veel te doen. Wij hadden het activiteitenpakket geboekt, super leuk om te doen. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen bij aankomst eerst de keuken schoongemaakt en vuil rooster in de oven.
- anoniem
Supported By: Starfish Reviews

Deel uw eigen “adrenaline activiteit” recensie met ons!

Naam
Email
Review Title
Rating
Review Content

Stel een vraag

Heb je vragen over Paragliden in Tsjechië? Je kunt ons per e-mail of telefonisch bereiken: info@actief-in-tsjechie.nl of 024 – 37 39 350. We helpen je graag verder!

 
 

Verification