Met de auto op vakantie

Autovakanties naar Tsjechië: volop bewegingsvrijheid!

Met de auto op vakantie, lekker makkelijk! Je stapt thuis de auto in en komt tot aan de deur bij uw bestemming. Je kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Autovakanties zijn ideaal voor gezinnen met kinderen of juist voor een avontuurlijke roadtrip. Want eenmaal aangekomen op de camping, in het vakantiehuis of in het hotel kun je op elk gewenst moment in de auto stappen voor leuke uitstapjes!

Lees meer ...

Onze autovakanties zijn gericht op vakantiegangers die met hun eigen auto naar Tsjechië komen. Wij regelen de accommodatie en activiteiten. Je hoeft alleen maar in de auto te stappen en weg te rijden!

Veel mensen kiezen ervoor om met de auto naar Tsjechië op vakantie te gaan. Deze keuze is erg verstandig omdat je ter plekke vaak veel tijd bespaart om naar een van de vele excursiedoelen te rijden in vergelijking met openbaar vervoer. Vaak brengt het zoeken naar een reis met de auto veel geregel met zich mee. Onze autoreizen zijn zo samengesteld dat je met je eigen of gehuurde auto makkelijk en onbezorgd kunt rondreizen. Je kunt bovendien gemakkelijk verschillende bestemmingen combineren: een citytrip naar bruisend Praag met de rust van een van de vele natuurparken bijvoorbeeld.

Onderweg naar Tsjechië

Op de kaart op de volgende tab staan enkele accommodaties die gunstig gelegen zijn om te dienen als overnachtingsadres. Ook hebben we een aantal attracties op de kaart gezet die handig kunnen zijn voor gezinnen die met kinderen reizen en de reis een beetje willen veraangenamen.

Wat ben je verplicht om mee te nemen in je auto? Op de website van de ANWB staat hierover een handig artikel.

Autovakanties Tsjechië: Schitterend landschap onderweg

 

Onderweg kom je schitterende landschappen tegen
Praagse burcht, Moldau

 

Schitterend uitzicht op de Praagse burcht en de Moldau
Autovakanties Tsjechië: geasfalteerde wegen

 

Tsjechië kent veel uitstekend geasfalteerde wegen

Video

Ons aanbod op kaart

 

FAQ

Zoek hier in de veelgestelde vragen

Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag?…

Omschrijf hier beknopt uw vraag en wij beantwoorden de vraag z.s.m.:

Vul dan hier uw email adres in en klik vervolgens op verzenden om uw vraag in te dienen.

Bedankt voor het opsturen van uw vraag...

We zullen uw vraag zsm beantwoorden per email op het opgegeven email-adres.

Stel een vraag

Heb je vragen over onze autovakanties? Laat je vraag achter op onderstaand formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Je kunt ons ook per e-mail of telefonisch bereiken: info@actief-in-tsjechie.nl of 026 737 0271. We helpen je graag verder!

    Met behulp van dit formulier kun je een vrijblijvende offerte aanvragen of een vraag stellen.

    Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Team Actief in Tsjechië.
    Wij danken u voor uw tijd en wensen u een prettige dag verder!

    Een kopij van deze email wordt nu DIRECT naar het door u aangegeven e-mail adres verzonden. Indien u van ons GEEN e-mail ontvangt, check dan of u uw e-mail adres correct heeft ingegeven of kijk in uw spam folder (met name bij hotmail adressen) en neem a.u.b. contact op met ons. Zorg dat u ons e-mailadres info@actief-in-tsjechie.nl als veilige afzender markeert. Dit laatste geldt met name voor hotmail adressen.