fbpx

Menu

Beschrijving

Berghuttentocht Reuzengebergte * groepsreis speciaal voor gezinnen *

We gaan op zoek naar de legendarische reus Rübezahl in het Reuzengebergte.Samen met gelijkgestemden genieten van een actieve vakantie in het hart van het Reuzengebergte. De doelgroep bestaat uit gezinnen, sportieve koppels of groepjes vrienden. We maken gezamenlijk een trektocht langs berghutten, door zowel het Poolse als het Tsjechische deel van het Nationaal park Reuzengebergte. Er zijn twee niveaus wat betreft te lopen routes en tempo maar we overnachten natuurlijk wel gezamenlijk in dezelfde accommodaties. Het vertrekpunt en tevens het eindpunt is het levendige stadje Špindlerův Mlýn. Vanuit dit bergplaatsje lopen we naar de toppen en weer door de dalen langs de mooiste plekken van het Reuzengebergte. Verder gaan we rodelen en maken een spectaculaire downhill steptocht. 

De groepsgrootte is minimaal 10 en maximaal 30 deelnemers. Er is veel vrijheid mogelijk in het programma: je kunt kiezen om volop mee te doen met de groepsactiviteiten maar je kunt er ook voor kiezen om de diverse onderdelen met alleen je eigen gezin te doen. 

High lights

 • 2 nachten in het lokaal bekende bergdorpje Špindlerův Mlýn in een goed **hotel
 • 2 nachten in prachtig gelegen berghutten in hart van Nationaal Park Reuzengebergte
 • rodelen op spectaculaire rodelbaan
 • afwisselende trektocht langs berghutten (met WiFi voor de liefhebber) met gids
 • kampvuur
 • 10km lange spectaculaire afdaling met steps
 • rondleiding door hoogstgelegen bierbrouwerij in Tsjechië (vrije keuze, alleen voor de gevorderden van groep B)
 • Alles openen
 • Alles sluiten
 

Steenformaties op de bergkam

Tijdens deze vijfdaagse groepsreis gaan we met een gids drie dagen de bergen in voor een trektocht van berghut naar berghut. Je draagt zelf lichte bagage mee, veel bagage heb je niet nodig, in de sfeervolle berghutten is bedlinnen aanwezig en voor alle maaltijden wordt gezorgd. Voor de jeugd is er natuurlijk WiFi in de berghutten.

In zowel de hutten als ook bij het hotel waar we starten in Špindlerův Mlýn heb je privé kamers. In Špindlerův Mlýn bij **hotel Horní Pramen heb je kamers met privé faciliteiten, in de berghutten zijn de faciliteiten gedeelde faciliteiten. Een mooie mix van luxe en basic. 

Het hotel **hotel Horní Pramen en de beide berghutten liggen prachtig. Er is rondom de accommodaties voldoende ruimte waar je 's avonds heerlijk kunt zitten bij een kampvuurtje. De kinderen hebben volop de gelegenheid om te spelen zowel in de accommodaties als in de directe omgeving van de accommodaties. 

Twee niveaus, de keuze is aan u

Ter plekke verdelen we de groep op basis van niveau: een recreatieve groep en een sportieve groep. Beide groepen overnachten natuurlijk wel in dezelfde hotels en berghutten zodat je zelfs binnen een gezin kunt variëren in niveau. 

De twee niveau groepen worden als volgt getypeerd:

 • groep A: recreatieve "easy going" groep - trektocht met ervaren berggids. Geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, rustige wandelaars of natuurgenieters.
 • groep B: sportieve groep - self guided trektocht met topografische kaart en gps routes. Geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf circa 12 jaar.

Neem voor specifieke wensen even contact op met ons. We komen graag aan individuele wensen tegemoet.

Dag 1: aankomst Špindlerův Mlýn & kennismaking

Bobová dráha Špindlerův Mlýn - rodelbaan

Aankomst in Špindlerův Mlýn, een bergdorpje op een hoogte van zo rond de 700m. Het is één van de meest levendige stadjes van het Reuzengebergte. Na je aankomst kun je de sfeer van het bergdorp proeven en nog even relaxen, want morgen ga je de bergen in.

19:00 diner (2 gangen menu, welkom drankje), welkomsmeeting, korte introductie van het te verwachten programma, gelegenheid om e.e.a. goed af te stemmen.

Overnachting: Špindlerův Mlýn hotel hotel Horní Pramen 

Afstand tot het centrum van het stadje is zon 800m, je kunt dus nog even een rondje lopen door het stadje en ergens wat drinken of een ijsje kopen.

Dag 2: trektocht van Špindlerův Mlýn naar berghut Szrenica (1362m)

Stoeltjeslift Špindlerův Mlýn - Medvědín

Vandaag begint de trektocht: op naar de “Reuzen”. De eerste kilometers vallen mee, we gaan flink stijgen: je moet een hoogteverschil van 700 meter overbruggen, we nemen vanuit Špindlerův Mlýn de lift naar bergtop Medvědín, zo kun je 500m hoogteverschil in 15 minuten afleggen. Maar we beginnen de dag met rodelen :-)

Groep A: van hotel Horní Pramen gaan we 2,5km te voet heuvelafwaarts naar de rodelbaan Bobová dráha.  Iedereen gaat minimaal een afdaling doen. We vervolgen ons programma en gaan naar de stoeltjeslift die ons naar de top van de berg Medvědín brengt tot een hoogte van 1235m boven zeeniveau. We vervolgen onze hike vanaf de top Medvědín naar de top Szrenica (1362m). We volgen de rood/groen gemarkeerde route. Vanaf bergtop Medvědín tot aan berghut Szrenica is 9,3km licht stijgend. In totaal loop je zo'n 11,8km vandaag. 

Groep B: deze groep loopt zelfstandig met of zonder lift 15,6km – rode route inclusief Ambrožova vyhlídka (uitzichtpunt), Labská louka-Vosecká bouda – Szrenica. 

Overnachting: berghut Szrenica (1362m)

De berghut Szrenica ligt bovenop de bergtop Szrenica net aan de Poolse kant van de grens. Je hebt vanuit hier een geweldig uitzicht op de omgeving.

Dag 3: trektocht van Szrenica (1362m) naar Moravská bouda (1220m)

Zicht op de Sněžka

's Ochtends geniet je nog van het uitzicht op de plaats Rokytnice, onderweg zien we de watervallen van het bergriviertje Mumlava. 

Je loopt bijna de hele dag op de Tsjechisch - Poolse grens, over het zogenaamde Pad van de Tsjechisch - Poolse Vriendschap. Dit pad volgt de grens tussen beide landen op de kam van het Reuzengebergte. Telkens wordt de grens tussen deze twee landen gepasseerd.

Vandaag lopen groep A en B dezelfde route. Er zijn extra lusroutes mogelijk. Bij Moravská bouda doen we gezamenlijk wat spelletjes of we gunnen iedereen tijd voor zichzelf. Voor de kinderen valt er veel te beleven in de directe buurt van de berghut.

Overnachting: berghut Moravská Bouda (1220m)

Dag 4: van Moravská bouda (1220m) naar Špindlerovka en dan downhill op de step

Op weg naar de top van het Reuzengebergte

Allebei de kanten van het Nationaal Park Reuzengebergte bieden veel aantrekkelijks. De Poolse kant is steiler en ruwer, terwijl de Tsjechische heuvels wat glooiender en groener zijn. Je blijft de bergrug volgen op ongeveer dezelfde hoogte. 

Groep A: van Moravská tot aan start stepafdaling bij Špindlerovka is slechts 3 km -  vanaf daar downhill op steps over asfaltweg 10km to the centre of Špindlerův Mlýn (downhill steppen). Een supermakkelijk en relaxed dagje dus.

Groep B: van Moravská to Špindlerův Mlýn via de rode route die grotendeels over de kam leidt via Spalona Stražnica en Luční Bouda (o.a. bezoek aan hoogstgelegen bierbrouwerij van Tsjechie  mogelijk). Na de bierbrouwerij lopen we langs de Elbe en dalen we helemaal af naar Špindlerův Mlýn. Totaal 17km. Een best pittige dag, zeker als je een biertje geproefd hebt ;-)

's Avonds hebben we als afsluiter met z'n allen een kampvuuravond met barbecue en marshmallows roosteren. Lekker lang samen napraten onder het genot van een drankje of vroeg naar bed omdat er morgen een volgende avontuur wacht .... 

Overnachting: hotel Horní Pramen

Dag 5: het Reuzengebergte is verkend. Uitchecken.

Op weg naar de top van het Reuzengebergte

Uitchecken na het ontbijt.

Voor de liefhebbers kunnen we het arrangement op individuele basis verlengen. Er zijn geweldig leuke en spannende outdoor activiteiten mogelijk zoals bijvoorbeeld abseilen en ziplinen vanaf de stuwdam in Špindlerův Mlýn.  

Tsjechische kronen

Tijdens deze bergtocht komen we zowel op Tsjechisch als op Pools staatsgebied. Het is aangeraden om zowel Tsjechische kronen als ook Poolse zloty’s mee te nemen. Veel heeft u niet nodig, de bergtrektocht is op basis van vol pension, maar als u 's avonds in de berghutten een drankje wilt nemen heeft u de plaatselijke munteenheid nodig. In veel berghutten worden wel euro’s geaccepteerd. De Tsjechische en Poolse valuta’s kunt u voor de reis bij een Nederlandse bank wisselen of bijvoorbeeld bij aankomst in Špindlerův Mlýn bij een wisselkantoor.

Wij maken gebruik van de hieronder genoemde accommodaties. De kamertypen kun je in het boekingsformulier kiezen. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel als je speciale wensen hebt ten aanzien van de accommodatie(s).

Hotel Horní Pramen

Hotel Horní Pramen

Dit mooi gelegen tweesterrenhotel ligt centraal in Špindlerův Mlýn.

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Špindlerův Mlýn – Reuzengebergte
 • Adres: Špindlerův Mlýn 25
  Špindlerův Mlýn
  543 51
  Czech Republic
 • Faciliteiten: WIFI; Parking
 • Hoogte : 850 m

Berghut Szrenica

Berghut Szrenica

Berghut Szrenica bevindt zich een paar honderd meter over de grens met Polen en is een ideale bestemming na een lange dag wandelen door het Reuzengebergte. De berghut staat bekend om het heerlijke eten, waaronder pannenkoeken met blauwe bessen en de beroemde Szrenicki cheesecake. Ideaal om je energievoorraad aan te vullen!

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Nationaal Park Krkonoše – Neder-Silezie Polen
 • Adres: Szrenica I, 58-580 Szklarska Poręba, Poland
 • Faciliteiten: Honden
 • Hoogte : 1362 m

Berghut Labská bouda

Berghut Labská bouda

Dit hotel ligt midden in het nationaal park Krkonoše (Reuzengebergte). Elke kamer heeft een schitterend uitzicht. De waterval Labská Rokle ligt direct onder het hotel.

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Nationaal Park Krkonoše – Reuzengebergte
 • Adres: Hotel Labská bouda, Bedřichov 31, 512 38 p. Vítkovice v Krkonoších, Czechia
 • Faciliteiten: WIFI; Honden
 • Hoogte : 1340 m

Berghut Moravská bouda

Berghut Moravská bouda

Gezellige, historische berghut in het hart van nationaal park Krkonoše (Reuzengebergte). Moravska bouda is een van de weinige berghutten waarvan, ondanks diverse reconstructies, de authentieke architectuur bewaard is gebleven. Een ideaal rustpunt na een lange dag skiën, langlaufen of wandelen. Foto (c) Huhulenik [CC BY 3.0], via Wikimedia Commons

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Nationaal Park Krkonoše – Reuzengebergte
 • Adres: Špindlerův Mlýn 90, 543 51 Špindlerův Mlýn, Czechia
 • Faciliteiten: WIFI; Honden
 • Hoogte : 1225 m

Opties

Opties en extra's (algemeen)

hond

hond, prijs vanaf €12

Let op: bij veel accommodaties zijn honden welkom. In enkele situaties gelden er aanpassingen wat betreft accommodaties en daarmee ook in de route. Kies het gewenste aantal honden dat je wilt boeken.

Accommodatie en kamerkeuze tijdens de tour

overnachten in privé meerpersoons (familie-)kamers tijdens de tour

overnachten in privé meerpersoons (familie-)kamers tijdens de tour, prijs vanaf €0

Standaard is privé meerpersoons (familie-)kamers tijdens de tour. Hiervoor geldt geen toeslag. Kies het gewenste aantal personen dat wil overnachten in privé meerpersoons (familie-)kamers.

Transfers

transfer Praag - Špindlerův Mlýn per taxi minibus

transfer Praag - Špindlerův Mlýn per taxi minibus, prijs vanaf €185

Desgewenst organiseren we een taxitransfer per minibus van Praag naar Špindlerův Mlýn. Transfer kan vanaf vliegveld of pick up point naar keuze in de stad.   Kies het aantal stoelen. In de laatste stap van de boeking kun je pick up adres in Praag opgeven. 

transfer Špindlerův Mlýn naar Praag per taxi minibus

transfer Špindlerův Mlýn naar Praag per taxi minibus, prijs vanaf €185

Buspendel naar Praag, Boheems Paradijs en Reuzengebergte. Geef hier de opstaplocatie van uw keuze.   Desgewenst organiseren we een taxitransfer per minibus van Špindlerův Mlýn naar Praag. Transfer kan direct naar vliegveld of drop off up point naar keuze in de stad.   Kies het aantal stoelen. In de laatste stap van de boeking kun je het gewenste drop off adres in Praag opgeven. 

Belastingen & toeslagen

SGR bijdrage

SGR bijdrage, prijs vanaf €0

Per 1 februari 2021 wordt er door SGR-deelnemers een bijdrage van €5,- per persoon per boeking in rekening gebracht. Omdat jij als reiziger hier ongetwijfeld meer informatie over wil, hebben wij een aantal veelgestelde vragen opgesteld. Op de website van SGR worden alle vragen beantwoord. Meer informatie over de SGR covid bijdrage: zie de website van SGR.. Kies het aantal personen ouder dan twee jaar.

toeslag topseizoen

toeslag topseizoen, prijs vanaf €5

Tijdens 1 mei (dag van de arbeid), 2 mei, 8 mei (Bevrijdingsdag in Tsjechië), Tomáš Masaryk (onafhankelijkheidsdag 28 oktober), Jan Hus dag (6 juli), Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst (25 - 25 en 26 december) en Oud&Nieuw (Sylvester 31 december en 1 januari) is er topseizoen in Tsjechië. Er gelden dan toeslagen.Verzekeringen

reisverzekeringen van De Europeesche

Reis of annulerings verzekering, prijs online uit te rekenen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten, dit kan o.a. bij De Europeesche Verzekeringen. Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na boekingsdatum. In onze bevestigingsmail verstrekken wij een directe link naar de online smodule van de Europeesche waarmee de klant direct zelf de meest gunstige reisverzekering kan afsluiten.

Om reizigers zelf hun inzicht te laten vergroten heeft de Europeesche de Bewust Verzekerd op Reis tool ontwikkeld. Aangezien slechts 20% de polisvoorwaarden leest werken we graag samen met u om deze tool bij hen onder de aandacht te brengen. Dit vanuit de overtuiging dat meer kennis leidt tot een betere bescherming en nog meer plezier aan het verkennen van de rest van de wereld. Doe de test bij op de speciale site van de Europeesche.

Kaart

Bekijk kaart

Bekijk de kaart met details

Video

Prijzen

Beschikbare data

 • jan

   

 • feb

   

 • mrt

   

 • apr

   

 • sep

   

 • okt

   

 • nov

   

 • dec

   

Inclusief:

 • reisbegeleiding / berggids
 • 2 x overnachting in **/***hotel in Špindlerův Mlýn in privé meerpersoonskamers / familiekamers
 • 2 x overnachtingen in privé meerpersoonskamers / familiekamers in eenvoudige berghutten (upgrade mogelijk!)
 • 1 x logies met ontbijt
 • 3 x volpension (ontbijt + lunchpakket + warme maaltijd)
 • 1 x kampvuuravond met barbecue en marshmellows roosteren
 • Bedlinnen is aanwezig
 • Kosten bagageopslag
 • 1 x rodelen in Špindlerův Mlýn
 • 1 x lift naar bergtop Medvědín
 • downhill steptour vanaf de top naar het dal in Špindlerův Mlýn
 • Wandelkaart (topografische kaart 1:50:000) en routebeschrijving
 • Telefonische hulp en ondersteuning indien noodzakelijk
 • SGR garantie

Exclusief:

 • Transfer vanuit Praag naar Špindlerův Mlýn (mogelijk per taxibusjes of per lijndienstbus).
 • Er zijn kamer upgrades mogelijk naar eenpersoonskamer of tweepersoonskamer. Prijzen zijn in het reserveringsformulier weergegeven.
 • Extra overnachting in **/*** hotel in Špindlerův Mlýn.
 • Extra overnachtingen in **/***/**** hotel in Praag.
 • Parkeerkosten bij het hotel of op de openbare parkeerplaats in Špindlerův Mlýn (ter plekke te voldoen, circa 2 á 6 euro per auto per dag).
 • Excursie naar hoogstgelegen bierbrouwerij van Tsjechië .

Niet genoemde wensen kunt u in het reserveringsformulier aangeven bij "speciale wensen".

FAQ

Zoek hier in de veelgestelde vragen

  Heb je een vraag die niet in onze FAQ database staat? Met behulp van dit formulier kun je de vraag stellen.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Team Actief in Tsjechië.
  Wij danken u voor uw boeking en wensen u een prettige dag verder!

  Een kopij van uw boeking wordt nu DIRECT naar het door u aangegeven e-mail adres verzonden. Indien u van ons GEEN e-mail ontvangt, check dan of u uw e-mail adres correct heeft ingegeven of kijk in uw spam folder (met name bij hotmail adressen) en neem a.u.b. contact op met ons. Zorg dat u ons e-mailadres info@actief-in-tsjechie.nl als veilige afzender markeert. Dit laatste geldt met name voor hotmail adressen.

  We hebben een Nederlandstalige brochure over de Tsjechische bergen in het algemeen alleen in digitaal formaat (pfd).

  Brochure Tsjechische bergen - o.a. over Nationaal Park Reuzengebergte - (c) Czechtourism.com

  Wij maken gebruik van onderstaande accommodaties. Deze zijn geselecteerd op geschiktheid voor kinderen en op locatie. In voorkomende gevallen wijken we uit naar vergelijkbare accommodatie qua locatie en comfort.

  Hotel Horní Pramen

  Hotel Horní Pramen

  Dit mooi gelegen tweesterrenhotel ligt centraal in Špindlerův Mlýn.

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Špindlerův Mlýn – Reuzengebergte
  • Adres: Špindlerův Mlýn 25
   Špindlerův Mlýn
   543 51
   Czech Republic
  • Faciliteiten: WIFI; Parking
  • Hoogte : 850 m

  Berghut Szrenica

  Berghut Szrenica

  Berghut Szrenica bevindt zich een paar honderd meter over de grens met Polen en is een ideale bestemming na een lange dag wandelen door het Reuzengebergte. De berghut staat bekend om het heerlijke eten, waaronder pannenkoeken met blauwe bessen en de beroemde Szrenicki cheesecake. Ideaal om je energievoorraad aan te vullen!

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Nationaal Park Krkonoše – Neder-Silezie Polen
  • Adres: Szrenica I, 58-580 Szklarska Poręba, Poland
  • Faciliteiten: Honden
  • Hoogte : 1362 m

  Berghut Labská bouda

  Berghut Labská bouda

  Dit hotel ligt midden in het nationaal park Krkonoše (Reuzengebergte). Elke kamer heeft een schitterend uitzicht. De waterval Labská Rokle ligt direct onder het hotel.

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Nationaal Park Krkonoše – Reuzengebergte
  • Adres: Hotel Labská bouda, Bedřichov 31, 512 38 p. Vítkovice v Krkonoších, Czechia
  • Faciliteiten: WIFI; Honden
  • Hoogte : 1340 m

  Berghut Moravská bouda

  Berghut Moravská bouda

  Gezellige, historische berghut in het hart van nationaal park Krkonoše (Reuzengebergte). Moravska bouda is een van de weinige berghutten waarvan, ondanks diverse reconstructies, de authentieke architectuur bewaard is gebleven. Een ideaal rustpunt na een lange dag skiën, langlaufen of wandelen. Foto (c) Huhulenik [CC BY 3.0], via Wikimedia Commons

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Nationaal Park Krkonoše – Reuzengebergte
  • Adres: Špindlerův Mlýn 90, 543 51 Špindlerův Mlýn, Czechia
  • Faciliteiten: WIFI; Honden
  • Hoogte : 1225 m

  Parkeren bij het start/eindpunt in Špindlerův Mlýn is mogelijk op diverse locaties:

  • er zijn enkele semi bewaakte parkeerplaatsen in Špindlerův Mlýn die overdag en ’s nachts semi bewaakt zijn met camera’s. Deze parkeerplaats is gratis.
  • we hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar bij enkele hotels. De kosten worden in de boeking als lokale betaling toegevoegd (kosten circa 150 CZK per dag, stand november 2019).
  • voor een vouwwagen of kar die niet afgesloten kan worden hebben we een beperkt aantal garageboxen beschikbaar. Garagebox doen eigenlijk alleen klanten met echte dure auto of open kar. Voor kampeerspullen hebben eventuele diefjes echter heel weinig interesse 🙂

  Afgelopen 20 jaar hebben we nog geen ellende meegemaakt met parkeren op de semi bewaakte parkeerplaatsen. De dure spullen kunnen bij het starthotel achtergelaten worden indien dat onderdeel uitmaakt van de boeking.

  U hoeft geen eigen handdoeken of lakenzak mee te nemen voor de overnachtingen in de berghutten. In de accommodaties zijn deze aanwezig en inclusief.

  Het is wel aan te raden een extra handdoek mee te nemen in je rugzak. Ook vinden sommige deelnemers het fijner om toch een eigen lakenzak mee te nemen.

  De tour is geschikt voor ieder type wandelaar. We maken op onze website onderscheid in 5 verschillende niveau’s (niveau 7 zou olympisch niveau zijn), voor deze tour geldt 2 uit 5.

  Niveau classificatie wandeling Niveau classificatie wandeling Niveau classificatie wandeling Niveau classificatie wandeling Niveau classificatie wandeling eenvoudige wandelingen 

  Eenvoudige wandelingen met mogelijkheid te variëren qua fysieke inspanning. De wandelingen gaan over verharde landwegen of goed begaanbare voetpaden.

  Je kunt een maatwerk programma door ons laten opstellen van een bestaande tour of activiteit. We passen de tour/activiteit dan aan op basis van jouw specifieke wensen. Je kunt je specifieke wensen in een email zetten en/of even telefonisch met ons bespreken. Ook kun je het online boekingsformulier van de betreffende tour/activiteit invullen en dan in stap 3 je specifieke wensen vermelden bij het veld “NOTITIES EN SPECIALE VERZOEKEN”.

  Voor maatwerk hebben we antwoord nodig op de volgende vragen, alle antwoorden mogen in eerste instantie “bij benadering”:

  • de reisdata / de datum van de activiteit
  • aantal personen (volwassenen, kinderen, studenten, scholieren)
  • (indien van toepassing) gewenste kamertypen: privé meerpersoonskamer/familiekamer(s), tweepersoonskamers(s), dormitories/slaapzalen
  • gewenste activiteit(en): bijvoorbeeld wandelen, fietsen, kanoën, klimmen, boogschieten etc.
  • gewenst gebied: bijvoorbeeld Reuzengebergte, Boheems Paradijs, Ohře vallei, Sázava vallei
  • korte schets van de deelnemers/groep: bijvoorbeeld wat is conditieniveau?
  • zijn er bijzondere wensen (vegetarisch, allergieën etc.)
  • eventueel: beschikbare budget.

  Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten inclusief ongevallendekking. U kunt een reisverzekering afsluiten middels de door ons verstrekte directe links naar het online systeem van De Europeesche. U ontvangt deze links automatisch bij uw reisbescheiden. U dient de premie direct aan De Europeesche te betalen. Wij rekenen geen aanvullende kosten voor een verzekering.

  U kunt de gegevens voor uw reisverzekering ook telefonisch of per e-mail naar ons sturen.

  Om reizigers zelf hun inzicht te laten vergroten heeft de Europeesche de Bewust Verzekerd op Reis tool ontwikkeld. Aangezien slechts 20% de polisvoorwaarden leest werken we graag samen met u om deze tool bij hen onder de aandacht te brengen. Dit vanuit de overtuiging dat meer kennis leidt tot een betere bescherming en nog meer plezier aan het verkennen van de rest van de wereld.

  https://www.bewustverzekerdopreis.nl/

  Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag?…

  Misschien is een antwoord op deze vraag beschikbaar in een andere FAQ? Zoek hier de juiste tour of categorie:

  Kunt u nergens een antwoord vinden op uw vraag? Vul dan hier uw email adres in en klik vervolgens op verzenden om uw vraag in te dienen.

  Bedankt voor het opsturen van uw vraag...

  We zullen uw vraag zsm beantwoorden per email op het opgegeven email-adres.

  Snelle feiten & cijfers

  • prijs : vanaf €389 per persoon
  • Reistype :
   Tour met overnachtingen Tour met overnachting(en)
  • Comfort :
   comfort comfort comfort comfort comfort
  • Nivo :
   grade grade grade grade grade
  • Reisbegeleiding :
   reisbegeleiding gids/chauffeur gids/chauffeur
  • Duur : 5 dagen
  • Categorieen :
   • natuurpark natuurpark
   • wandelen wandelen