Groepsreizen naar Tsjechië

Groepsreizen met veel vrijheid voor eigen invulling

Naast vele individuele arrangementen organiseren wij ook groepsreizen
met vaste reisdata en met reisbegeleiding. Bij de meeste van onze groepsreizen is er veel vrijheid voor eigen invulling van de dag.

Wij organiseren in groepsverband o.a.:

  • kanovakanties op de rivier de Ohře, de Vltava en de Berounka, ideaal voor gezinnen of voor stellen. Deze reizen zijn low budget en stellen zijn geschikt voor kampeerders die niet al te zeer op luxe ingesteld zijn 🙂
  • Actieve vakanties in het Reuzengebergte speciaal voor gezinnen. Deze groepsreis is van alle gemakken voorzien.

Bij de kanovakanties is een aantal momenten op de dag gezamenlijk: het ontbijt met o.a. korte bespreking van dagprogramma, de start en de finish. Op de vrije momenten en tijdens de avonden worden activiteiten georganiseerd (o.a. kampvuur, spelletjes, stadsbezoek etc.) waaraan je facultatief kunt meedoen.

De wandelvakantie in het Reuzengebergte is een echte groepsreis waarbij de groepsdynamiek een belangrijke rol speelt. De kanovakanties bieden juist veel ruimte voor eigen invulling.

Video

Kaart

Stel een vraag

Heb je vragen over onze groepsreizen met gegarandeerd vertrek? Je kunt ons per e-mail of telefonisch bereiken: info@actief-in-tsjechie.nl of +31 26 737 0271. We helpen je graag verder!

    Met behulp van dit formulier kun je een vrijblijvende offerte aanvragen of een vraag stellen.

    Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Team Actief in Tsjechië.
    Wij danken u voor uw tijd en wensen u een prettige dag verder!

    Een kopij van deze email wordt nu DIRECT naar het door u aangegeven e-mail adres verzonden. Indien u van ons GEEN e-mail ontvangt, check dan of u uw e-mail adres correct heeft ingegeven of kijk in uw spam folder (met name bij hotmail adressen) en neem a.u.b. contact op met ons. Zorg dat u ons e-mailadres info@actief-in-tsjechie.nl als veilige afzender markeert. Dit laatste geldt met name voor hotmail adressen.