Adrenaline activiteiten

Adrenaline activiteiten in Tsjechië voor jong en oud

 white water rafting op het Veltrusy kanaal nabij PraagTsjechië wordt steeds meer een populaire bestemming voor avontuurlijke reizen en activiteiten. Het land biedt een groot aantal plekken waar je verschillende soorten “adrenaline-opwekkende” activiteiten kunt uitoefenen. Voorbeelden zijn onder andere paragliden, paintball, quadrijden, boogschieten, abseilen, biatlon schieten en white water rafting. En wat te denken van schieten met echte geweren of rijden in een echte tank? We kunnen het allemaal voor u organiseren.

Laat ons uw wensen horen en u krijgt een uitgewerkt voorstel.

We kunnen het allemaal voor u organiseren. Laat ons uw wensen horen en u krijgt een uitgewerkt voorstel.

Lees meer ...

Schieten in Praag

Er zijn maar een paar plaatsen in de wereld waar je kunt schieten met een AK47 Kalashnikov. Grijp de kans om een paar van de meest krachtigste wapenset af te vuren op onze outdoor schietbaan. Onze selectie bestaat uit Kalashnikov AK47’s, Pumpactions, sluipschuttersgeweren en een aantal Magnum pistolen. Het is noodzakelijk om de schietbaan ruim van te voren te boeken.

Semi-outdoor shooting range

Magnum Shooting Range is gelegen in het natuurlijke terrein tussen de dorpen Suchdol en Sedlec, stadsdeel Praag 6. Het terrein is half beschut, het is een semi-outdoor shooting range, er zijn 18 schietbanen variërend in afstand van van 7 tot 25 meter. Voor het schieten op 50 meter zijn 8 locaties. Ruime, 3 meter breed boxen zijn bedoeld voor 2 deelnemers.

Diverse programma’s mogelijk

Ook is er een baan van 75 meter, geschikt voor het afvuren van geweren. Er zijn verder sanitaire voorzieningen, er is een terras in de tuin en een clubhuis met verfrissingen. Het totale terrein is omheind, er is een parkeerterrein voor 20 auto’s. Neem een camera mee!

Elk programma begint met een uitgebreide instructie over de veiligheidsregels. Deelnemers zijn verplicht om gehoorbescherming (geluidsniveau boven 110 decibel) en een veiligheidsbril te dragen tijdens het schieten.

Het schietterrein biedt een gevarieerd pallet aan geweren en handwapens. De onderstaande standaardprogramma’s zijn mogelijk. Prijzen zijn afhankelijk van het gekozen programma. Ben je met minder dan tien deelnemers of heb je specifieke wensen? Neem dan even contact met ons op. We maken graag een voorstel op maat.

Video

Recensies

super ervaring

adrenaline-sporten
★★★★★
raften is uitstekend bevallen
- anoniem

Zeer geslaagd

adrenaline-sporten
★★★★★
... We waren met een groep van 11 mannen rond de 30, en iedereen vond het een zeer geslaagde activiteit. Ik denk dat het relatief goedkoop was en verder hebben we lekker geluncht bij de locatie.
- anoniem

Leuk

adrenaline-sporten
★★★★☆
... nooit gedacht dat ik dit leuk zou vinden!
- anoniem

crazy en fun

adrenaline-sporten
★★★★☆
Ik reis heel veel waarbij ik altijd op zoek ben naar gekke en bijzondere activiteiten. Maar van alles wat ik gedaan en gezien heb staat dit echt tussen de top activiteiten van mijn 'crazy en fun things to do' lijst!! Zeker de moeite waard!
- anoniem

leuk activiteitenpakket

adrenaline-sporten
★★★★☆
Hele leuke vakantie, mooie omgeving en veel te doen. Wij hadden het activiteitenpakket geboekt, super leuk om te doen. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen bij aankomst eerst de keuken schoongemaakt en vuil rooster in de oven.
- anoniem
Supported By: Starfish Reviews

Deel uw eigen ervaringen met ons!

Naam
Email
Review Titel
Score
Review inhoud

Ons aanbod op kaart

Stel een vraag

Heb je vragen over onze autovakanties? Laat je vraag achter op onderstaand formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Je kunt ons ook per e-mail of telefonisch bereiken: info@actief-in-tsjechie.nl of 024 – 37 39 350. We helpen je graag verder!

    Met behulp van dit formulier kun je een vrijblijvende offerte aanvragen of een vraag stellen.

    Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Team Actief in Tsjechië.
    Wij danken u voor uw tijd en wensen u een prettige dag verder!

    Een kopij van deze email wordt nu DIRECT naar het door u aangegeven e-mail adres verzonden. Indien u van ons GEEN e-mail ontvangt, check dan of u uw e-mail adres correct heeft ingegeven of kijk in uw spam folder (met name bij hotmail adressen) en neem a.u.b. contact op met ons. Zorg dat u ons e-mailadres info@actief-in-tsjechie.nl als veilige afzender markeert. Dit laatste geldt met name voor hotmail adressen.