Menu

Beschrijving

Kroegentocht door Praag

Verken het Praagse nachtleven tijdens deze kroegentocht, geleid door lokale ervaringsdeskundigen! De kroegentocht wordt dagelijks georganiseerd. Je bezoekt 3 kroegen en 1 nachtclub waar je gratis entree en een shotje bij de deur krijgt. De medewerkers van Pub Crawl laten zien hoe het leven na zonsondergang is in Praag. Van dance tot alternative, van internationaal tot typisch Tsjechisch. De deelnemers vormen doorgaans een gemêleerd gezelschap, de voertaal is meestal Engels. Dus wil je goed uitgaan en veel nieuwe mensen van over de hele wereld leren kennen dan ben je hier aan het juiste adres!

Belangrijk: de doelgroep van deze tour is in z'n algemeenheid jongeren die van feesten houden vanaf 18 tot circa 35 jaar. Ouder mag als je dit zelf geen bezwaar vindt.

 • Alles openen
 • Alles sluiten

kroegentocht door het Praagse nachtlevenDe groep verzamelt zich bij de kroeg. Dit is ook het beginpunt van de officiële kroegentocht. Hier heb je een uur de gelegenheid om echt in stemming te komen met gratis wijn, bier, Boheems absinth of wodka shots bij minimaal twee verschillende taps (afhankelijk van drukte ook meer taps). Maar let wel op: het kan vooral op vrijdag en in het weekend erg druk zijn rond de bar bij deze taps. Om het eerlijk te verdelen mag je dan ook maar twee drinks tegelijkertijd bestellen. Ben je met een kleine groep? Ga dan gezellig met z'n allen in de rij staan en/of maak kennis met de andere deelnemers terwijl je samen wacht.

Het is nu tijd om het nachtleven van Praag verder te verkennen en de stad in te gaan: je gaat naar 3 lokale bars waar je gratis toegang en een welkomstshotje krijgt. Daarna volgt (voor sommigen) het hoogtepunt van de avond: je gaat naar de grootste club in Centraal-Europa Karlovy lázně: Een mega club met maar liefst vijf dansvloeren direct naast de Karelsbrug. En het beste: gratis VIP-toegang zonder in de rij te moeten wachten speciaal voor Pub Crawlers! Lets get the party started!

Let op: als je kiest voor de Epic tour dan is de kroegentocht inclusief.

Meer informatie: zie kroegentocht

 

Opties

Combinatie Activiteiten

indoor paintball (reball) in Praag

indoor paintball (reball) in Praag, prijs vanaf €28

Minimaal 8 deelnemers, 2 uur indoor paintball, onbeperkt shots (reball), inclusief alle noodzakelijke materialen (target/marker, thermische bril/kijker, overalls, handschoenen en onbeperkt paintball (reball) shots). Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

mountainbike tour Praag

mountainbike tour Praag, prijs vanaf €29

Mountainbiketour of ook wel citybike tour door Praag genoemd. De tour duurt zo'n 2,5 uur en is onder leiding van een gids. De tour gaat langs vele high lights in Praag centrum en langs de Vltava. N.B. Voor families met kinderen jonger dan 10 tot 12 jaar adviseren wij een private tour. De informatie die de gids geeft en de route (inspanning) kunnen dan op de jongsten worden aangepast! Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

raften in Praag

raften in Praag, prijs vanaf €29

Prijs is gebaseerd op minimaal 6 deelnemers. Halve dagtrip op een kunstmatige wildwaterbaan, circa 2 km buiten het centrum van Praag. Geschikt voor beginners, maar er zijn ook uitdagende programma's voor ervaren rafters.  Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

Schieten in Praag

Schieten in Praag, prijs vanaf €44

Alleen voor deelnemers ouder dan 18 jaar. Paspoort/ID-kaart verplicht. Inclusief instructeur, huur van wapen(s), munitie, oorbeschermers en bril. De prijs is afhankelijk van locatie, soort wapen(s) en munitie.

Eten en drinken

bierfestival Praag

bierfestival Praag, prijs vanaf €30

Voor een reservering is het noodzakelijk een card te kopen die je kunt opladen met tegoed voor eten en drinken. Daarnaast is reservering van een plek verplicht (minimaal 6 plekken). Deze prijs is inclusief 650 CZK tegoed (26 EUR). Je betaalt dus eigenlijk maar 4 EUR entree. Meer informatie: zie bierfestival Praag .

Plzeňská restaurant in het Obecní dům in Praag

Plzeňská restaurant in het Obecní dům in Praag, prijs vanaf €19

Het Plzeňská restaurace bevindt zich in de kelder van het prachtige Obecní dům (stadhuis of gemeenschapshuis) en heeft een capaciteit van 350 zitplaatsen. Deze prijs is voor 2-gangen menu van een van de Tsjechische hoofdgerechten in combinatie met een salade. Menukeuze in overleg. Meer informatie op: www.plzenskarestaurace.cz.Verzekeringen

reisverzekeringen van De Europeesche

Reis of annulerings verzekering, prijs online uit te rekenen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten, dit kan o.a. bij De Europeesche Verzekeringen. Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na boekingsdatum. Een reisverzekering zelf online afsluiten bij De Europeesche.

Kaart

Bekijk kaart

Bekijk de kaart met details

Video

 

Prijzen

Beschikbare data

 • jan

   

 • feb

   

 • mrt

   

 • apr

   

Inclusief:

 • Gratis onbeperkt drinken. Tijdens het eerste uur en een welkomstshot bij elke stop op weg naar Karlovy Lazne.
 • Gratis toegang tot 2-3 van Praags hipste bars en clubs plus gratis VIP toegang tot de "five-story" megaclub Karlovy Lazne, de grootste club in Centraal Europa
 

Exclusief:

 • Transfer naar startpunt en vanaf eindpunt is op eigen gelegenheid. Desgewenst zorgen wij voor aanvullende transfers.
 • PUB CRAWL T-SHIRT De bekende Pub Crawl T-Shirt als Souvenir voor maar 4 EUR

FAQ

Zoek hier in de veelgestelde vragen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten inclusief ongevallendekking. U kunt een verzekering afsluiten via ons maar U dient de premie direct aan de Europeesche te betalen. Wij rekenen geen aanvullende kosten voor een verzekering.

U kunt nu online een gunstige reisverzekering afsluiten bij De Europeesche. U kunt de gegevens voor uw reisverzekering ook telefonisch of per e-mail naar ons sturen.

Wij geven op deze tours & activiteiten de “beste prijs garantie”. Genoemde garantie geldt voor vergelijkbare tours & activiteiten wat betreft data & tijden, aantal personen en betrokken leeftijden, duur van de activiteit, locatie van de activiteit alsmede de geldende voorwaarden en het geboden service niveau. De vergelijkbare tour of activiteit die door een andere organisatie goedkoper aangeboden wordt, moet op moment van controle door ons beschikbaar en boekbaar zijn. Als voldaan wordt aan genoemde voorwaarden geven wij een korting van 5% op de aantoonbare en verifieerbare door de klant gevonden laagste prijs.

Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag?…

Misschien is een antwoord op deze vraag beschikbaar in een andere FAQ? Zoek hier de juiste tour of categorie:

Kunt u nergens een antwoord vinden op uw vraag? Vul dan hier uw email adres in en klik vervolgens op verzenden om uw vraag in te dienen.

Bedankt voor het opsturen van uw vraag...

We zullen uw vraag zsm beantwoorden per email op het opgegeven email-adres.

Snelle feiten & cijfers

 • prijs : vanaf €22 per persoon
 • Reistype :
  Dagtrips Dagtrip
 • Comfort :
  comfort comfort comfort comfort comfort
 • Nivo :
  grade grade grade grade grade
 • Reisbegeleiding :
  reisbegeleiding gids/chauffeur gids/chauffeur
 • Duur : 3 tot 4 uur
 • Categorieen :
  • city trip city trip
  • fun en uitgaan fun en uitgaan
May 2019
 • Geselecteerd
 • Vrij
 • Bezet

Begin

Eind

vanaf 1 tot 30 personen in totaal
Aantal deelnemers (1 tot 30)

Totaal:
€ --.--