Menu

Beschrijving

Kroegentocht door Praag

Verken het Praagse nachtleven tijdens deze kroegentocht, geleid door lokale ervaringsdeskundigen! De kroegentocht wordt dagelijks georganiseerd. Je bezoekt 3 kroegen en 1 nachtclub waar je gratis entree en een shotje bij de deur krijgt. De medewerkers van Pub Crawl laten zien hoe het leven na zonsondergang is in Praag. Van dance tot alternative, van internationaal tot typisch Tsjechisch. De deelnemers vormen doorgaans een gemêleerd gezelschap, de voertaal is meestal Engels. Dus wil je goed uitgaan en veel nieuwe mensen van over de hele wereld leren kennen dan ben je hier aan het juiste adres!

Belangrijk: de doelgroep van deze tour is in z'n algemeenheid jongeren die van feesten houden vanaf 18 tot circa 35 jaar. Ouder mag als je dit zelf geen bezwaar vindt.

 • Alles openen
 • Alles sluiten

kroegentocht door het Praagse nachtlevenDe groep verzamelt zich bij de kroeg. Dit is ook het beginpunt van de officiële kroegentocht. Hier heb je een uur de gelegenheid om echt in stemming te komen met gratis wijn, bier, Boheems absinth of wodka shots bij minimaal twee verschillende taps (afhankelijk van drukte ook meer taps). Maar let wel op: het kan vooral op vrijdag en in het weekend erg druk zijn rond de bar bij deze taps. Om het eerlijk te verdelen mag je dan ook maar twee drinks tegelijkertijd bestellen. Ben je met een kleine groep? Ga dan gezellig met z'n allen in de rij staan en/of maak kennis met de andere deelnemers terwijl je samen wacht.

Het is nu tijd om het nachtleven van Praag verder te verkennen en de stad in te gaan: je gaat naar 3 lokale bars waar je gratis toegang en een welkomstshotje krijgt. Daarna volgt (voor sommigen) het hoogtepunt van de avond: je gaat naar de grootste club in Centraal-Europa Karlovy lázně: Een mega club met maar liefst vijf dansvloeren direct naast de Karelsbrug. En het beste: gratis VIP-toegang zonder in de rij te moeten wachten speciaal voor Pub Crawlers! Lets get the party started!

Let op: als je kiest voor de Epic tour dan is de kroegentocht inclusief.

Meer informatie: zie kroegentocht

 

Opties

Combinatie Activiteiten

indoor paintball (reball) in Praag

indoor paintball (reball) in Praag, prijs vanaf €28

Minimaal 8 deelnemers, 2 uur indoor paintball, onbeperkt shots (reball), inclusief alle noodzakelijke materialen (target/marker, thermische bril/kijker, overalls, handschoenen en onbeperkt paintball (reball) shots). Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

mountainbike tour Praag

mountainbike tour Praag, prijs vanaf €29

Mountainbiketour of ook wel citybike tour door Praag genoemd. De tour duurt zo'n 2,5 uur en is onder leiding van een gids. De tour gaat langs vele high lights in Praag centrum en langs de Vltava. N.B. Voor families met kinderen jonger dan 10 tot 12 jaar adviseren wij een private tour. De informatie die de gids geeft en de route (inspanning) kunnen dan op de jongsten worden aangepast! Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. Verzekeringen

reisverzekeringen van De Europeesche

Reis of annulerings verzekering, prijs online uit te rekenen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten, dit kan o.a. bij De Europeesche Verzekeringen. Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na boekingsdatum. In onze bevestigingsmail verstrekken wij een directe link naar de online smodule van de Europeesche waarmee de klant direct zelf de meest gunstige reisverzekering kan afsluiten.

Om reizigers zelf hun inzicht te laten vergroten heeft de Europeesche de Bewust Verzekerd op Reis tool ontwikkeld. Aangezien slechts 20% de polisvoorwaarden leest werken we graag samen met u om deze tool bij hen onder de aandacht te brengen. Dit vanuit de overtuiging dat meer kennis leidt tot een betere bescherming en nog meer plezier aan het verkennen van de rest van de wereld. Doe de test bij op de speciale site van de Europeesche.

Kaart

Bekijk kaart

Bekijk de kaart met details

Video

 

Prijzen

Beschikbare data

 • jan

   

 • feb

   

 • mrt

   

 • apr

   

 • mei

   

 • jun

   

 • jul

   

 • aug

   

Inclusief:

 • Gratis onbeperkt drinken. Tijdens het eerste uur en een welkomstshot bij elke stop op weg naar Karlovy Lazne.
 • Gratis toegang tot 2-3 van Praags hipste bars en clubs plus gratis VIP toegang tot de "five-story" megaclub Karlovy Lazne, de grootste club in Centraal Europa
 

Exclusief:

 • Transfer naar startpunt en vanaf eindpunt is op eigen gelegenheid. Desgewenst zorgen wij voor aanvullende transfers.
 • PUB CRAWL T-SHIRT De bekende Pub Crawl T-Shirt als Souvenir voor maar 4 EUR

FAQ

Zoek hier in de veelgestelde vragen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten inclusief ongevallendekking. U kunt een reisverzekering afsluiten middels de door ons verstrekte directe links naar het online systeem van De Europeesche. U ontvangt deze links automatisch bij uw reisbescheiden. U dient de premie direct aan De Europeesche te betalen. Wij rekenen geen aanvullende kosten voor een verzekering.

U kunt de gegevens voor uw reisverzekering ook telefonisch of per e-mail naar ons sturen.

Om reizigers zelf hun inzicht te laten vergroten heeft de Europeesche de Bewust Verzekerd op Reis tool ontwikkeld. Aangezien slechts 20% de polisvoorwaarden leest werken we graag samen met u om deze tool bij hen onder de aandacht te brengen. Dit vanuit de overtuiging dat meer kennis leidt tot een betere bescherming en nog meer plezier aan het verkennen van de rest van de wereld.

https://www.bewustverzekerdopreis.nl/

Wij geven op deze tours & activiteiten de “beste prijs garantie”. Genoemde garantie geldt voor vergelijkbare tours & activiteiten wat betreft data & tijden, aantal personen en betrokken leeftijden, duur van de activiteit, locatie van de activiteit alsmede de geldende voorwaarden en het geboden service niveau. De vergelijkbare tour of activiteit die door een andere organisatie goedkoper aangeboden wordt, moet op moment van controle door ons beschikbaar en boekbaar zijn. Als voldaan wordt aan genoemde voorwaarden geven wij een korting van 5% op de aantoonbare en verifieerbare door de klant gevonden laagste prijs.

Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag?…

Misschien is een antwoord op deze vraag beschikbaar in een andere FAQ? Zoek hier de juiste tour of categorie:

Kunt u nergens een antwoord vinden op uw vraag? Vul dan hier uw email adres in en klik vervolgens op verzenden om uw vraag in te dienen.

Bedankt voor het opsturen van uw vraag...

We zullen uw vraag zsm beantwoorden per email op het opgegeven email-adres.

Snelle feiten & cijfers

 • prijs : vanaf €22 per persoon
 • Reistype :
  Dagtrips Dagtrip
 • Comfort :
  comfort comfort comfort comfort comfort
 • Nivo :
  grade grade grade grade grade
 • Reisbegeleiding :
  reisbegeleiding gids/chauffeur gids/chauffeur
 • Duur : 3 tot 4 uur
 • Categorieen :
  • city trip city trip
  • fun en uitgaan fun en uitgaan
October 2020
 • Geselecteerd
 • Vrij
 • Bezet

Begin

Eind

vanaf 1 tot 30 personen in totaal
Aantal deelnemers (1 tot 30)

Totaal:
€ --.--