Menu

Beschrijving

Multi actief pakket Boheems Paradijs

Multi actief pakket Boheems ParadijsIn het zomerseizoen organiseren wij in Malá Skála, Boheems Paradijs, outdoor pakketten bestaande uit: klimmen, abseilen, mountainbiken, boogschieten, kanoën en bezoek aan een middeleeuwse burcht. Malá Skála is het centrum voor outdoor activiteiten van Noord-Bohemen. De pakketten zijn zo georganiseerd dat je veel vrijheid hebt om je eigen plan te trekken! Ideaal voor een actieve vakantie met gezin, familie of vrienden. De activiteiten zijn grotendeels vrij te besteden. Het klimmen & abseilen en het boogschieten is alleen mogelijk op bepaalde vaste tijden, de overige activiteiten zijn vrij in te plannen. Minimaal 3 deelnemers per boeking.

Hoe werkt het: de deelnemers melden zich op de afgesproken locatie. Hier ontvangen ze uitgebreide instructies en noodzakelijke vouchers en bespreken de planning. Heb je geen vervoer? Ook geen probleem, we organiseren graag uw transfer naar Malá Skála (Boheems Paradijs).

 • Alles openen
 • Alles sluiten

Klimmen en abseilen in Malá Skála

Klimmen in Malá Skála Klimmen en abseilen op de beste plek van Tsjechië: Malá Skála Suche Skaly! Per deelnemersgroepje wordt tijdens de incheck briefing afgesproken wanneer het klimmen en abseilen plaats zal gaan vinden. Het tijdstip van deze activiteit kan van week tot week verschillen (o.a. afhankelijk van het weer). De locatie is doorgaans Suche Skaly (= de droge rotsen). Ook wordt het meeting point duidelijk afgesproken.

In Malá Skála zijn volgens kenners de beste klimlocaties op natuurrotsen in de wijde omtrek. Er zijn diverse niveaus. Onze materialen en instructeurs zijn van topniveau. Veiligheid gaat boven alles. Het enige dat je nodig heeft zijn soepele (sport-)schoenen en een beetje lef!

Aantal deelnemers per groep is beperkt tot maximaal 12 per instructeur, grotere groepen worden verdeeld in subgroepen.

Programma: kennismaking en introductie: theorie & veiligheid, aanmeten klimharnas en helm. Aansluitend klimmen op natuurrotsen, er zijn meerdere lijnen uitgezet (diverse niveau's), abseilen

Meer informatie op: klimmen en abseilen in Malá Skála

Mountainbike tour - self guided -

Mountainbiken rond Malá Skála Het gebied rond Malá Skála biedt zowel makkelijke als extreme routes. Er is zowel off road door de bossen als asfalt. Wij kennen de beste routes en geven suggesties. Je bepaalt zelf welke routes je neemt.

Materiaal: we werken alleen met goede en veilige mountainbikes. Helm verplicht voor deelnemers onder 18 jaar!

Inclusief: kwalitatief hoogwaardige mountainbike en helm (huur voor 1 dag), korte instructie, afstellen van de fiets, fietskaart met daarin de mooiste mountainbike routes.

Boogschieten - met instructeur

Boogschieten Met een handboog schiet je pijlen op een roos. Kun je zo goed richten als Robin Hood?

Er zijn instructeurs aanwezig om het geheel in goede banen te leiden.

Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Vroeger was de boog een jacht- en oorlogswapen, maar tegenwoordig is boogschieten vooral een concentratiesport, hoewel er in de Verenigde Staten ook nog wel met de boog gejaagd wordt. Er bestaan handbogen en kruisbogen. Het volgende artikel gaat verder over handboogschieten.

Meer informatie: Boogschieten

Kanotocht van Malá Skála naar Dolánky - self guided -

Kanotocht De kanotocht begint in het pittoreske dorpje Malá Skála en eindigt in Dolánky bij Turnov. Het segment waar je met de kano doorheen komt heeft een breed rivierbed met ondiep water. Bij lage waterstanden steken er af en toe stenen uit. De rivier is ingesloten in loofbomen, heel leuk onder de laag hangende takken door te varen. Regelmatig biedt de rivier een prachtig vergezicht naar de beboste steile heuvels van het dal. Je moet goed opletten voor grote keien en zo je weg zoeken in het rivierbed. Tijdens de kanotocht kun je ijsvogels en veel vissoorten zien.

Inclusief: 2-persoons rubber kano, waterdichte ton, reddingvest, instructie, rivierkaartje

Exclusief: treinkaartje Dolanky - Malá Skála, transport kano en materiaal terug naar Malá Skála (hiervoor krijg je een tas mee, waarin je de opblaasbare kano's makkelijk kunt vervoeren)

Meer informatie op: afvaart van de Jizera van Malá Skála tot Dolánky

Fietsplezier Ben je verplicht om ook een accommodatie te boeken?

Nee. Je kunt het "Actief pakket" zowel los als in combinatie met een accommodatie boeken.

Als het slecht weer is?

Als een activiteit niet door kan gaan vanwege het weer wordt de activiteit op een andere dag nogmaals aangeboden of er wordt een alternatief aangeboden.

Kun je het activiteitenpakket ook ter plekke boeken?

Nee, de pakketten moeten van te voren geboekt worden. We hebben tijd nodig voor de voorbereiding en planning.

Kun je ook een of slechts enkele van de activiteiten boeken?

Ja dat kan, maar dan alleen voor groepen groter dan 12 deelnemers. Wij maken dan een voorstel op maat. Voor groepen gelden in de meeste gevallen flinke kortingen!

Wat zijn de voordelen van een outdoor pakket?

Als het goed weer is, zijn sommige activiteiten (klimmen, kanoën) snel volgeboekt. Als je van te voren boekt ben je verzekerd van een plek! Geen gezoek, geen kostbare vakantietijd verliezen! Verder is het erg leuk om samen met gelijkgestemden outdoor activiteiten te ondernemen. Samen is natuurlijk niet verplicht maar we bieden de mogelijkheid! Normaliter verzorgen we dit soort activiteiten uitsluitend voor groepen vanaf 12 deelnemers. Doordat we de activiteiten als pakket aanbieden zijn ze ook toegankelijk voor individuele deelnemers (wel minimaal 3 deelnemers per boeking).

Is het "Multi actief" pakket geschikt voor kinderen?

Ja, ook kinderen zijn welkom vanaf ongeveer 10 jaar. Het hangt er ook van af hoe sportief je kind is. Als ouder kun je het beste inschatten wat je kind aan kan en wat je kind leuk vindt. Wij zorgen wel voor passend materiaal, je kind krijgt dan bijvoorbeeld een kindermountainbike.

Nog meer voordeel!

Voor degenen die een activiteitenpakket boeken kunnen we aanvullende activiteiten organiseren zoals bijvoorbeeld paragliden, geweer schieten, vislicenties, maatwerk excursies met gids etc.

Opties

Combinatie Activiteiten

paardrijden in Boheems Paradijs

paardrijden in Boheems Paradijs, prijs vanaf €16

Paardrijden in Boheems Paradijs. Basisprijs per uur. Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. Verzekeringen

reisverzekeringen van De Europeesche

Reis of annulerings verzekering, prijs online uit te rekenen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten, dit kan o.a. bij De Europeesche Verzekeringen. Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na boekingsdatum. Een reisverzekering zelf online afsluiten bij De Europeesche.

Kaart

Bekijk kaart

Bekijk de kaart met details

Video

Prijzen

Beschikbare data

Inclusief

 • Klimmen en abseilen o.l.v. instructeur
 • Huur mountainbike hele dag
 • Self guided kanotour van Malá Skála tot Dolánky (inclusief materiaal)
 • Boogschieten o.l.v. instructeur
 • Hulp en ondersteuning bij problemen
 • Informatiepakket over Boheems Paradijs
 • SGR garantie

Exclusief:

 • Accommodatie
 • Verzekering

FAQ

Zoek hier in de veelgestelde vragen

Deze vraag is op dit moment niet beschikbaar in de kennisbank...

Wilt u een antwoord op deze specifieke vraag? Vul dan hier uw email adres in en klik vervolgens op verzenden om uw vraag in te dienen.

Bedankt voor het opsturen van uw vraag...

We zullen uw vraag zsm beantwoorden per email op het opgegeven email-adres.

Snelle feiten & cijfers

 • prijs : vanaf €89 per persoon
 • Reistype :
  Maatwerk Maatwerk
 • Comfort :
  comfort comfort comfort comfort comfort
 • Nivo :
  grade grade grade grade grade
 • Reisbegeleiding :
  reisbegeleiding gids/chauffeur gids/chauffeur
 • Duur : 4 dagen
 • Categorieen :
  • adrenaline sport adrenaline sport
  • boogschieten boogschieten
  • kanoën kanoën
  • klimmen en abseilen klimmen en abseilen
  • mountainbiken mountainbiken
  • multi actief multi actief
December 2018
 • Geselecteerd
 • Vrij
 • Bezet

Begin

Eind

vanaf 3 tot 20 personen in totaal
Personen (3 tot 20)

Totaal:
€ --.--