Menu

Beschrijving

Steppen in het Boheems Paradijs

Wel eens op een step gereden toen je zeven jaar oud was? Steppen oftewel "foot biking" is een nieuwe trend en inmiddels erg populair in Tsjechië. Op onze kwalitatief hoogwaardige KOSTKA-steps rijd je over rustige, goed begaanbare wegen die goed geschikt zijn voor steps, door het bos en langs de rivier Jizera. Ontdek al het moois dat Malá Skála in het Boheems Paradijs te bieden heeft. Een leuke mix uit fysieke activiteit, bezienswaardigheden en natuur ontdekken.

Geschikt voor iedereen! Verschillende niveaus mogelijk.

 • Alles openen
 • Alles sluiten

Geniet onderweg van de mooie omgevingU kunt kiezen tussen de volgende routes:

1. Fun Ride:

Perfect om een halve dag mee te vullen. Deze route is bij uitstek geschikt voor diegene die nog niet echt bekend zijn met een step. Het is een mooie eenvoudige route langs de rivier Jizera van ca. 8 km over een vlak geasfalteerde weg. Duur: ca. 3 uur.

2. Downhill Ride:

Halve dagactiviteit voor de wat gevorderde stepper. Deze route, van ca. 8 km, gaat over een wat ruwer terrein. U moet hierbij denken aan verschillende soorten wegen als geasfalteerde en grind wegen. Deze prachtige route begint op de top van een berg van ca. 650m hoogte. Het is een prachtige afdaling met mooie vergezichten over de omgeving langs kronkelende bospaden en rustige wegen. Duur: ca. 3 uur.

3. Combi Ride:

Er is ook de mogelijkheid om beide routes met elkaar te combineren. De Combi Ride begint ook met de afdaling van de berg met weerom prachtige vergezichten. Na de afdaling volgen we een mooie route langs typisch Tsjechische landelijke huisjes. Na ongeveer een uur bereiken we het dal van de rivier Jizera. Hier stoppen we bij de beroemde Dlask boerderij die in het Tsjechisch "Dlaskův statek" heet. In deze traditionele boerderij is een bijzondere expositie over de Tsjechische tradities en oude ambachten. Na een korte verfrissing gaan we verder langs de rivier Jizera. We volgen deze rustige kronkelende rivier helemaal terug tot Malá Skála. De route is ca. 16 km lang. Door de wat langere afstand is enige fitheid aanbevolen voor deze route. Duur: ca. 6 uur.

Dlaskův statekIn Malá Skála kunnen we het steppen goed combineren met klimmen & abseilen, kanoën, mountainbiken of bijvoorbeeld boogschieten. Een sportieve dag sluit je natuurlijk het beste af met een goede maaltijd of een barbecue met open kampvuur. We organiseren graag uw active dag in Malá Skála.

Opties & extra's

Combinatie Activiteiten

kanoën op de Jizera

kanoën op de Jizera, prijs vanaf €14

Combinatie met kanoën op de Jizera rivier (halve dag, circa 9 km). Geschikt voor beginnende kanoërs. Gevorderden zullen wat minder adrenaline ervaren, maar des te meer genieten van de prachtige omgeving.  Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

Klimmen en abseilen op natuurrotsen in Malá Skála

Klimmen en abseilen op natuurrotsen in Malá Skála, prijs vanaf €15

Klimmen op natuurrotsen in het Boheems Paradijs! In Malá Skála zijn volgens kenners de beste klimlocaties op natuurrotsen in de wijde omtrek. Wij bieden belangstellenden de mogelijkheid om mee te doen met een klimsessie. Er zijn diverse niveaus. Onze materialen en instructeurs zijn van topniveau. Veiligheid gaat boven alles. Het enige dat je nodig hebt zijn soepele (sport-)schoenen en een beetje lef! Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

mountainbiken Malá Skála met gids

mountainbiken Malá Skála met gids, prijs vanaf €19

Inclusief huur kwaliteits mountainbike, helm, organisatie & ondersteuning en routes. Het gebied heeft zowel makkelijke als extreme routes. Wij kennen de beste routes, zowel off road als asfalt. Wij hebben uitgebreide informatie beschikbaar over de routes, variërend van GPS tracks tot gedetailleerde topografische kaarten. We werken alleen met goede en veilige mountainbikes. Prijs is per persoon per halve dag. Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. Verzekeringen

reisverzekeringen van De Europeesche

Reis of annulerings verzekering, prijs online uit te rekenen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten, dit kan o.a. bij De Europeesche Verzekeringen. Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na boekingsdatum. Een reisverzekering zelf online afsluiten bij De Europeesche.

Kaart

Bekijk kaart

Bekijk de kaart met details

Video

Data & Prijzen

Beschikbare data

Inclusief:

 • Gecertificeerde instructeur(s)
 • Uitvoerige veiligheidsinstructie
 • Materialen: kwalitatief hoogwaardige scooter, helm, slot
 • Advies over de leukste routes
 • Telefonische ondersteuning indien nodig

Exclusief

 • Verfrissing onderweg
 • Transfer naar Mala Skala op eigen gelegenheid. Desgewenst zorgen wij voor aanvullende transfers.
 • Verzekering

Snelle feiten & cijfers

 • prijs : €16 per step
 • Reistype :
  Dagtrips Dagtrip
 • Comfort :
  comfort comfort comfort comfort comfort
 • Nivo :
  grade grade grade grade grade
 • Reisbegeleiding :
  reisbegeleiding gids/chauffeur gids/chauffeur
 • Duur : vanaf 3 uur
 • Categorieen :
  • steppen steppen