fbpx

Menu

Beschrijving

Elberoute deel 2: fietsen van Praag naar Dresden

fietsen langs de ElbeDe Praag - Dresden route volgt de rivieren Mouldau (Vltava) en Labe (ofwel Elbe) en verbindt twee belangrijke culturele en historische steden. Onderweg zie je historische monumenten, oude kastelen, UNESCO steden en prachtige natuur. Deze tocht is geschikt voor fietsers van verschillende niveaus. De afstand van Praag naar Dresden is 220 km. De route langs de Elbe leidt over geasfalteerde routes met een beperkt aantal drukke straten, maar ook over fietspaden en enkele onverharde wegen. Wij bieden u precies datgene wat u nodig heeft voor een self-guided tour: accommodatie langs de route, bagagevervoer, kaart materiaal en de nodige informatie. U kunt uw eigen fiets meenemen of er een van ons huren, desgewenst zorgen wij ook voor transfer van materiaal. Maatwerk dus!

Individuele reis, 3 tot 6 fietsdagen, dus vanaf 40 km tot 80 km per dag. De te overbruggen hoogtemeters zijn per dag niet meer dan 400 tot 600 meter. De routes gaan meest over asfalt, echte fietspaden en enkele rustige secundaire wegen. De tochten zijn zeer geschikt voor enigszins getrainde recreatieve fietsers. 

Planning: hoeveel dagen en service niveau?

fietsroute langs de ElbeWie thuis met enige bepakking 50 kilometer per dag kan fietsen, kan dat ook langs de Elbe. Behoudens een enkel heuveltje in het Tsjechische deel zijn de hoogteverschillen gering.

De plekken waar je kunt drinken, eten of slapen zijn talrijk, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel kilometer je per dag rijdt: 30 tot 40 kilometer per dag of meer. Althans, buiten het hoogseizoen, want hartje zomer zitten die plekken vrij vol.

ESSENTIEEL arrangement- Essentiële benodigdheden voor uw fietstocht. Perfect voor onafhankelijke reizigers.
Duur
(aantal fietsdagen)
Niveau Prijs per persoon per dag * Inclusief
3-4 gemiddeld 47,50 € - Kwaliteit Trekking/Hybride fietsverhuur, slot, helm, reparatieset, fietsverlichting
- Fiets passend op uw maat voor de reis
- Waterdichte koffers achter (Ortlieb - 40 liter)
- Routebeschrijving met de navigatie-app voor uw smartphone en/of fysieke kaart
- Anti-diefstal & anti-breuk fietsverzekering
- Aanbevelingen over fietsvriendelijke hotels, pensions en campings (om zelf boeken gemakkelijk te maken)
- Veilige opslag van je spullen in depot in Praag tot 1 koffer per persoon
- Alle belastingen

Niet inbegrepen: overnachtingen, toeslag alleenreizenden 50 €
5 makkelijk 41,50 €
6 makkelijk 61,50 €
KLASSIEK arrangement - Alles wat je nodig hebt van begin tot eind. Geweldig voor reizigers die hun reis willen voortzetten vanuit Dresden.
Duur
(aantal fietsdagen)
Niveau Prijs per persoon per dag* Inclusief
3-4 gemiddeld 69,50 € - Alle onderdelen van het Essentieel arrangement
- Fiets ophaalservice bij het eindpunt**
- Tour Guide-service om u uit Praag te brengen

Niet inbegrepen: overnachtingen, toeslag alleenreizenden 70 €
5 makkelijk 61,50 €
6 makkelijk 55,50 €
PREMIUM arrangement - Wij regelen alles voor je. Gewoon ontspannen en genieten van het avontuur. Perfect voor reizigers die licht willen reizen.
Duur
(aantal fietsdagen)
Niveau Prijs per persoon per dag* Inclusief
3-4 gemiddeld 97,50 € - Alle onderdelen van het Klassiek arrangement.
- Dagelijkse bagage bezorging tussen hotels

Niet inbegrepen: overnachtingen, toeslag alleenreizenden 190 €

Let op: minimaal 1 maand vooraf reserveren is vereist. Voor reserveringen van minder dan 1 maand worden extra last-minute boekingskosten in rekening gebracht
5 makkelijk 85,50 €
6 makkelijk 77,50 €
* Prijs is gebaseerd op minimaal 2 personen in een groep. Voor alleenreizenden is een toeslag van toepassing van 50 - 190 €.
** De prijzen voor het ophalen van fietsen en het afleveren van bagage zijn gebaseerd op het ophalen en afleveren van hotels of pensions met 24/7 receptie.
Let op: de overnachtingen zitten dus NIET in deze pakketten.

Accommodaties langs de Praag-Dresden fietsroute.

Er is accommodatie beschikbaar in bijna elke stad die u passeert tijdens de reis. Het is afhankelijk van hoe ver je elke dag reist.

Met name in het seizoen is het lastig om een hotel, pension of camping te boeken wanneer je aankomt. Het is daarom verstandig om vroeg te starten met een gedegen voorbereiding. U krijgt van ons uitgebreide informatie over geschikte locaties wat betreft overnachtingen.

Wij kunnen u helpen om een reservering te maken bij hotels en pensions.

 • Alles openen
 • Alles sluiten

Fietsen van Praag naar DresdenEr is veel voor te zeggen om nog een volle dag (en nacht) in zowel Praag als in Dresden door te brengen, zeker voor wie deze steden niet eerder bezocht. En een omweg via de oude kuurstad Teplice, halverwege de tocht, is de moeite waard.

Hieronder ziet u een lijst met de afstanden tussen steden/dorpen in Tsjechië en Duitsland.

 • Praag - Kralupy nad Vltavou - Mělník = 50 km
 • Mělník - Roudnice nad Labem - Litoměřice = 48 km
 • Litoměřice - Usti nad Labem - Děčín = 48 km
 • Děčín - Hrensko - Bad Schandau = 22 km
 • Bad Schandau - Dresden = 40 km
 • Totale afstand: 219 km
 • Klimmen: 800 m
 • Dalen: 890 m
 • interactieve kaart

Een treinstation is nooit ver. In Tsjechië betaal je slechts een paar euro voor fietstransport in het regionale treinverkeer.

Fietsen langs de ElbeAls je met het vliegtuig of de auto naar Praag bent gekomen, zul je na aankomst in Dresden weer terug moeten reizen naar Praag. Ook als je de fietsen van ons huurt, moeten die weer terug naar Praag. Een enkeling kiest ervoor om de fietsen een aantal dagen in Dresden te stallen en ze later met de auto op te halen. Hieronder een globaal overzicht van de mogelijkheden om met de fietsen terug te keren naar Praag:

dalingspercentage
 • Met de trein: de treinreis van 192 km duurt op z'n gunstigst zo'n 2 uur en 20 minuten. Verder zijn er diverse stoptreinen, maar die doen er langer dan 6 uur over en je moet enkele keren overstappen.
 • Met de bus: wij kunnen een busticket inclusief fietsvervoer voor je reserveren bij RegioJet, de Tsjechische internationale busmaatschappij. Let op: er is slechts beperkte ruimte voor fietsen in de bussen!
 • Maatwerk transfer: als je liever niet met het openbaar vervoer reist, kunnen we je ook met een taxibusje komen ophalen in Dresden (maatwerk). Als je de fietsen via ons hebt gehuurd, maar vanuit Dresden verder reist naar je volgende bestemming kunnen wij de fietsen ophalen in Dresden.

Om de beschikbaarheid en prijzen van de verschillende treinverbindingen te controleren, verwijzen wij je naar deze handige site www.jizdnirady.cz. De website is ook beschikbaar in een Engelse versie. Er zijn directe treinverbindingen van Dresden naar Praag. Wij helpen graag bij het plannen van je treinreis. Als je de reis zelf wilt regelen is het verstandig om een extra overnachting in Dresden bij te boeken.

 • Prijzen van treinreis Dresden naar Praag: enkele reis 2e klas kost circa 55 EUR.
 • Toeslag voor de fiets is circa 6 tot 10 EUR. Reserveren verplicht!
 • We kunnen ook de pick-up service van Dresden naar Praag voor de fietsen regelen.
 • De prijs voor fietstransport kunt u exact berekenen in het boekingsformulier.

RoutebordenJe kunt zowel starten in Dresden als in Praag. De meest gekozen fietsrichting is echter starten in Praag en dan fietsen naar Dresden. Als je naar Praag komt per trein of vliegtuig dan heb je de keuze om vanuit Dresden

Van toepassing voor diegene die met de auto komt.

 • Variant 1: start in Dresden.
  Laat je de auto staan in Dresden en reis dan van Dresden met de trein of pendelbus naar Praag. Als je eigen fietsen hebt, dan met de fiets in de trein. Let op van te voren reserveren is verplicht bij enkele verbindingen. Beetje afhankelijk van welke trein (bus of taxi) je naar Praag neemt is het verstandig een overnachting in Dresden in te plannen. Reserveren van fietsmeename bij voorkeur meer dan een dag voor vertrek.
 • Variant 2: Start in Praag.
  Laat je auto staan in Praag en dan na de fietstocht met de trein (bus of taxi) terug naar Praag. Als je eigen fietsen hebt of als je de gehuurde fietsen zelf terug wilt brengen naar Praag dan moeten dus de fietsen mee in de trein. Let op dat je voor enkele verbindingen moet reserveren om fiets mee te nemen in de trein. Reserveren van fietsmeename bij voorkeur meer dan een dag voor vertrek.
 • Variant 3: Als 1 en 2 maar dan de fietsen door ons laten terugbrengen. Je hebt dan meer keuzevrijheid en gemak bij transfer terug naar Praag.

Fietsen langs de ElbeWij hebben de volgende informatie van u nodig om een concreet maatwerk prijsvoorstel voor uw self guided tour  voor te bereiden.

In het boekingsformulier staan een aantal keuzes die u dient te maken.

 • De door u geplande data
 • Gewenste klasse accommodatie (** tot *****)
 • Extra overnachting in Praag en/of Dresden
 • Uw gewicht en lengte, zodat we de juiste fiets kunnen samenstellen
 • Type fiets, dames/heren
 • Bagagevervoer
 • Gewenste huur: fietstas, slot, verzekering

Ook kunt u eventuele aanvullende wensen aangeven in het offerte aanvraagformulier.

Fietsen van Praag naar DresdenHier staan enkele suggesties voor fietsschema's. We maken graag een maatwerk voorstel op basis van deze schema's of wellicht heeft u een schema voor ogen met extra rustdagen of een extra lusroute naar bijvoorbeeld de Ohře greenway (Eger radweg, een deel van de EuroVelo 4 route).

Aanbevolen schema voor 3 fietsdagen:

optie 1 (220 km):  geschikt schema voor ebikes

 • dag 1 - Prague - Roudnice nad Labem: 75 km, 
 • dag 2 - Roudnice nad Labem - Děčín: 75 km,
 • dag 3 - Děčín - Bad Schandau - Dresden: 70 km.

optie 2 (170 km): 

 • dag 1 - Mělník - Litomerice: 50 km (van or train transfer from Prague to Melnik)
 • dag 2 - Litomerice - Děčín: 50 km,
 • dag 3 - Děčín - Bad Schandau - Dresden: 70 km. 

Aanbevolen schema voor 4 fietsdagen:

optie 1 (220 km): 

 • dag 1 - Prague - Mělník: 50 km,
 • dag 2 - Mělník - Litomerice: 50 km,
 • dag 3 - Litomerice - Děčín: 50 km,
 • dag 4 - Děčín - Bad Schandau - Dresden: 70 km.

optie 2 (170 km): 

 • dag 1 - Mělník - Litomerice: 50 km, (bustransfer of treinreis vanuit Praag naar Mělník)
 • dag 2 - Litomerice - Děčín: 50 km, 
 • dag 3 - Děčín - Bad Schandau: 25 km,
 • dag 4 - Bad Schandau - Dresden: 45 km.

Aanbevolen schema voor 5 & meer fietsdagen: 

optie 1 (5 dagen, 220 km): 

 • dag 1 - Prague - Mělník: 50 km, 
 • dag 2 - Mělník - Litomerice: 50 km, 
 • dag 3 - Litomerice - Děčín: 50 km, 
 • dag 4 - Děčín - Bad Schandau: 25 km,
 • dag 5 - Bad Schandau - Dresden: 45 km.

optie 2 (6-10 dagen, 495 km): 

 • dag 1 - Prague - Mělník: 50 km, 
 • dag 2 - Mělník - Litomerice: 50 km, 
 • dag 3 - Litomerice - Děčín: 50 km
 • dag 4 - Děčín - Bad Schandau: 25 km,
 • dag 5 - Bad Schandau - Dresden: 45 km
 • dag 6 - Dresden - Riesa: 50 km,
 • dag 7 - Riesa - Torgau: 50 km
 • dag 8 - Torgau - Lutherstadt Wittenberg: 60 km
 • dag 9 - Lutherstadt Wittenberg - Walternienburg: 75 km
 • dag 10 - Walternienburg - Magdeburg: 40 km. 

Wij maken gebruik van de hieronder genoemde accommodaties. De kamertypen kun je in het boekingsformulier kiezen. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel als je speciale wensen hebt ten aanzien van de accommodatie(s).

Hotel Česká koruna

Hotel Česká koruna

Hotel Česká Koruna – Accomodation in the historic heart of Děčín.
Our services contain accomodation in comfortable rooms, free Wifi internet connection. Our personnel is ready to help 24 hours a day and provide you maximal confort during your stay. We are the only one hotel in Děčín certified by The Czech Association of Hotels and Restaurants (AHR ČR). Whether you are going to discover the beauties of Czech-Saxon Switzerland or looking for accomodation in Děčín on a business trip, Hotel Česká Koruna is the right choice for you.

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Děčín – Boheems-Zwitserland
 • Adres:
 • Faciliteiten: WIFI; Parking; Wellness
 • Hoogte :

Hotel Mezní Louka

Hotel Mezní Louka

Het hotel ligt in het Nationaal Park waar vele wandel-en fietspaden liggen. In de buurt ligt de rivier Kamenice en de grootste natuurlijke zandstenen brug Pravčická gate.

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Hřensko – Boheems-Zwitserland
 • Adres: Mezná 71, 407 17 Hřensko, Czechia
 • Faciliteiten: WIFI; Parking; Wellness
 • Hoogte : 272 m

Hotel U pekaře Děčín

Hotel U pekaře Děčín

Centrale ligging in Děčín.

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Děčín – Boheems-Zwitserland
 • Adres: Lázeňská 7, 405 01 Děčín, Czechia
 • Faciliteiten: WIFI; restaurant
 • Hoogte :

Penzion Na Závisti

Penzion Na Závisti

Een stijlvol pension met vriendelijk en vriendelijk personeel. Kwaliteit zelfgemaakte gerechten, tankbier
Individuele en zakelijke accommodatie tegen gereduceerde tarieven. Uitstekende bereikbaarheid via de D8 en het openbaar vervoer in Praag
Veltrusy Chateau met park, Praag-Dresden-fietsroute. Aanvullende diensten voor fietsers en fietsers.

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Veltrusy – Centraal-Bohemen
 • Adres: Palackého 125, 277 46 Veltrusy, Czechia
 • Faciliteiten: WIFI; restaurant; Honden
 • Hoogte :

Penzion Komtesa

Penzion Komtesa

We strive to provide best possible accommodation that is also cheap.
Center of the city. 5 minute from the city center, baker, or number of local pubs and restaurants.
Fast Internet. 2 redundant connections to the Internet with speed of 30mb/s, WiFi covering whole hotel.

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Ústí nad Labem – Centraal-Bohemen
 • Adres: Velká Hradební 763/39; 400 01 Ústí nad Labem, Czechia
 • Faciliteiten: WIFI; Parking
 • Hoogte : 168 m

Opties

Huur materiaal

huur e-bike

huur e-bike, prijs vanaf €24

U krijgt een afgestelde elektrische fiets met een volledig opgeladen batterij, oplader en gedrukte instructies. Wij nemen contact met u op over de maat en type dames- of herenbike. Er geldt een borgsom. Voor diefstal, verlies en schade adviseren we een aanvullende verzekering. Kies het gewenste aantal ebikes dat je wil huren.

Combinatie Activiteiten

mountainbike tour Praag

mountainbike tour Praag, prijs vanaf €29

Mountainbiketour of ook wel citybike tour door Praag genoemd. De tour duurt zo'n 2,5 uur en is onder leiding van een gids. De tour gaat langs vele high lights in Praag centrum en langs de Vltava. N.B. Voor families met kinderen jonger dan 10 tot 12 jaar adviseren wij een private tour. De informatie die de gids geeft en de route (inspanning) kunnen dan op de jongsten worden aangepast! Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. Verzekeringen

reisverzekeringen van De Europeesche

Reis of annulerings verzekering, prijs online uit te rekenen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten, dit kan o.a. bij De Europeesche Verzekeringen. Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na boekingsdatum. In onze bevestigingsmail verstrekken wij een directe link naar de online smodule van de Europeesche waarmee de klant direct zelf de meest gunstige reisverzekering kan afsluiten.

Om reizigers zelf hun inzicht te laten vergroten heeft de Europeesche de Bewust Verzekerd op Reis tool ontwikkeld. Aangezien slechts 20% de polisvoorwaarden leest werken we graag samen met u om deze tool bij hen onder de aandacht te brengen. Dit vanuit de overtuiging dat meer kennis leidt tot een betere bescherming en nog meer plezier aan het verkennen van de rest van de wereld. Doe de test bij op de speciale site van de Europeesche.

Kaart

Bekijk kaart

Bekijk de kaart met details

Video

Prijzen

Beschikbare data

 • jan

   

 • feb

   

 • mrt

   

 • apr

   

Inclusief ESSENTIEEL arrangement:

 • Hybride mountain/trekking bike 26" banden of kwaliteits trekking bike met 28" banden, 24 versnellingen, dames/heren Alu frames, verschillende maten
 • Zekerheidsslot
 • Helm (aanbevolen!)
 • Kaartmateriaal voor Praag - Dresden tour (route 2)
 • Bagagedrager
 • Fietstassen set
 • Standaard trappers, we hebben meerdere (spd) trappers of u kunt uw eigen meenemen, die monteren we dan op de trekkingbike
 • Reparatieset (pomp, binnenband, plakkers en gereedschapssetje)
 • Opslag van uw bagage in Praag
 • Waterdichte koffers achter (Ortlieb - 40 liter)
 • Detailbeschrijving van de te fietsen routes
 • Indien noodzakelijk telefonische hulp en ondersteuning
 • SGR garantie

Exclusief:

De volgende onderdelen kunt u bijboeken of zelf regelen.

 • Accommodatie in hotels/pensions langs de route in 3-persoonskamers / familiekamers op basis van logies met ontbijt
 • Transfer terug naar Praag van de reiziger(s) per trein of bus
 • Transfer terug naar Praag van de materialen (fietsen met toebehoren). U kunt de fiets meenemen in de trein.

FAQ

Zoek hier in de veelgestelde vragen

Hoe zwaar is deze tour?

Dalingspercentage“Wie thuis met enige bepakking 50 kilometer per dag kan fietsen, kan dat langs de Elbe ook. Behoudens een enkel heuveltje in het Tsjechische deel zijn de hoogteverschillen gering. Het bordje op de foto is eenmalig. De plekken waar je kunt drinken, eten of slapen zijn talrijk, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel kilometer je per dag rijdt, 30 tot 40 kilometer per dag of meer. Althans, buiten het hoogseizoen, want hartje zomer zitten die plekken vrij vol, je kunt echter vooraf bellen, de nummers staan in de fietsgids. Een treinstation is nooit ver weg. “

Bron: REIZEN Magazine, mei 2009]

Enkele tips

 • Er is veel voor te zeggen om nog een volle dag (en nacht) in zowel Praag als in Dresden door te brengen, zeker voor wie deze steden niet eerder bezocht. En een omweg via de oude kuurstad Teplice, halverwege de tocht, is de moeite waard.
 • Elbhangfest, Elbhangfest
 • Moritzburg Festival – Een van de meest prestigieuze kamermuziek festivals. Het festival vindt plaats in Moritzburg Kasteel dichtbij Dresden in augustus. Tijdens twee weken komen er veel soloartiesten over de hele wereld en dat levert een prachtig concert op als iedereen tegelijk optreedt. Moritzburgfestival
 • Dresden Music Festival – Is het grootste festival van Duitsland over klassieke muziek. Er worden verschillende concerten gegeven door internationale sterren en lokale top artiesten. Musikfestspiele
 • In Roudnice zijn vele

  bezienswaardigheden
  . Je kunt hier gerust een dag voor uittrekken.
 • Bij overnachting in Ústí nad Labem: aanbevolen

  restaurant
  voor de avond: Brewery Hotel Na Rychte. Een bezoek aan de bierbrouwerij met proeverij en rondleiding kan geregeld worden.
 • Een heel verrassende ontdekking langs de route is het betoverende Bad Schandau met haar spa faciliteiten. Een ideale plek om de route te eindigen of te onderbreken voor een heerlijke spa & wellness behandeling. Vanuit Bad Schandau kunnen we je terugbrengen naar Praag of je fietst vanuit daar door naar Dresden.

Ja dit arrangement valt onder de SGR garantie.

Per 1 februari 2021 wordt er door SGR-deelnemers een bijdrage van €5,- per persoon per boeking in rekening gebracht. Omdat jij als reiziger hier ongetwijfeld meer informatie over wil, hebben wij een aantal veelgestelde vragen opgesteld. Op de website van SGR worden alle vragen beantwoord.

Meer informatie over de SGR covid bijdrage: zie de website van SGR.

In het Fernverkehr betaal je eigenlijk altijd een toeslag voor je fiets.

https://www.bahn.de/service/individuelle-reise/bahn_und_fahrrad/rad-fernverkehr

In het Nahverkehr is meenemen van je fiets vaak gratis.

https://www.bahn.de/service/individuelle-reise/bahn_und_fahrrad/rad-nahverkehr

  Heb je een vraag die niet in onze FAQ database staat? Met behulp van dit formulier kun je de vraag stellen.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Team Actief in Tsjechië.
  Wij danken u voor uw tijd en wensen u een prettige dag verder!

  Een kopij van uw email wordt nu DIRECT naar het door u aangegeven e-mail adres verzonden. Indien u van ons GEEN e-mail ontvangt, check dan of u uw e-mail adres correct heeft ingegeven of kijk in uw spam folder (met name bij hotmail adressen) en neem a.u.b. contact op met ons. Zorg dat u ons e-mailadres info@actief-in-tsjechie.nl als veilige afzender markeert. Dit laatste geldt met name voor hotmail adressen.

  Hieronder staan de door ons gebruikte hotels bij deze meerdaagse tour. De hotels zijn geselecteerd op zowel locatie (aan de route) als op luxe. Doordat we geen concessies wilden doen aan de locatie bestaat er enig verschil in kwaliteit van de hotels. Alle hotels voldoen ruimschoots aan de minimale **/*** kwaliteit vereisten.

  Hotel Česká koruna

  Hotel Česká koruna

  Hotel Česká Koruna – Accomodation in the historic heart of Děčín.
  Our services contain accomodation in comfortable rooms, free Wifi internet connection. Our personnel is ready to help 24 hours a day and provide you maximal confort during your stay. We are the only one hotel in Děčín certified by The Czech Association of Hotels and Restaurants (AHR ČR). Whether you are going to discover the beauties of Czech-Saxon Switzerland or looking for accomodation in Děčín on a business trip, Hotel Česká Koruna is the right choice for you.

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Děčín – Boheems-Zwitserland
  • Adres:
  • Faciliteiten: WIFI; Parking; Wellness
  • Hoogte :

  Hotel Mezní Louka

  Hotel Mezní Louka

  Het hotel ligt in het Nationaal Park waar vele wandel-en fietspaden liggen. In de buurt ligt de rivier Kamenice en de grootste natuurlijke zandstenen brug Pravčická gate.

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Hřensko – Boheems-Zwitserland
  • Adres: Mezná 71, 407 17 Hřensko, Czechia
  • Faciliteiten: WIFI; Parking; Wellness
  • Hoogte : 272 m

  Hotel U pekaře Děčín

  Hotel U pekaře Děčín

  Centrale ligging in Děčín.

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Děčín – Boheems-Zwitserland
  • Adres: Lázeňská 7, 405 01 Děčín, Czechia
  • Faciliteiten: WIFI; restaurant
  • Hoogte :

  Penzion Na Závisti

  Penzion Na Závisti

  Een stijlvol pension met vriendelijk en vriendelijk personeel. Kwaliteit zelfgemaakte gerechten, tankbier
  Individuele en zakelijke accommodatie tegen gereduceerde tarieven. Uitstekende bereikbaarheid via de D8 en het openbaar vervoer in Praag
  Veltrusy Chateau met park, Praag-Dresden-fietsroute. Aanvullende diensten voor fietsers en fietsers.

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Veltrusy – Centraal-Bohemen
  • Adres: Palackého 125, 277 46 Veltrusy, Czechia
  • Faciliteiten: WIFI; restaurant; Honden
  • Hoogte :

  Penzion Komtesa

  Penzion Komtesa

  We strive to provide best possible accommodation that is also cheap.
  Center of the city. 5 minute from the city center, baker, or number of local pubs and restaurants.
  Fast Internet. 2 redundant connections to the Internet with speed of 30mb/s, WiFi covering whole hotel.

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Ústí nad Labem – Centraal-Bohemen
  • Adres: Velká Hradební 763/39; 400 01 Ústí nad Labem, Czechia
  • Faciliteiten: WIFI; Parking
  • Hoogte : 168 m

  Je kunt een maatwerk programma door ons laten opstellen van een bestaande tour of activiteit. We passen de tour/activiteit dan aan op basis van jouw specifieke wensen. Je kunt je specifieke wensen in een email zetten en/of even telefonisch met ons bespreken. Ook kun je het online boekingsformulier van de betreffende tour/activiteit invullen en dan in stap 3 je specifieke wensen vermelden bij het veld “NOTITIES EN SPECIALE VERZOEKEN”.

  Voor maatwerk hebben we antwoord nodig op de volgende vragen, alle antwoorden mogen in eerste instantie “bij benadering”:

  • de reisdata / de datum van de activiteit
  • aantal personen totaal(volwassenen, kinderen, studenten, scholieren)
  • aantal personen gespecificeerd naar volwassenen, kinderen, studenten, scholieren etc.
  • (indien van toepassing) gewenste kamertypen: privé meerpersoonskamer/familiekamer(s), tweepersoonskamers(s), dormitories/slaapzalen
  • gewenste activiteit(en): bijvoorbeeld wandelen, fietsen, kanoën, klimmen, boogschieten etc.
  • gewenst gebied: bijvoorbeeld Reuzengebergte, Boheems Paradijs, Ohře vallei, Sázava vallei
  • korte schets van de deelnemers/groep: bijvoorbeeld wat is conditieniveau?
  • zijn er bijzondere wensen (vegetarisch, allergieën etc.)
  • eventueel: beschikbare budget.
  • hoe komen jullie ter plekke (eigen vervoer, bus, trein). Is er een aanvullende transfer gewenst?

  Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten inclusief ongevallendekking. U kunt een reisverzekering afsluiten middels de door ons verstrekte directe links naar het online systeem van De Europeesche. U ontvangt deze links automatisch bij uw reisbescheiden. U dient de premie direct aan De Europeesche te betalen. Wij rekenen geen aanvullende kosten voor een verzekering.

  U kunt de gegevens voor uw reisverzekering ook telefonisch of per e-mail naar ons sturen.

  Om reizigers zelf hun inzicht te laten vergroten heeft de Europeesche de Bewust Verzekerd op Reis tool ontwikkeld. Aangezien slechts 20% de polisvoorwaarden leest werken we graag samen met u om deze tool bij hen onder de aandacht te brengen. Dit vanuit de overtuiging dat meer kennis leidt tot een betere bescherming en nog meer plezier aan het verkennen van de rest van de wereld.

  https://www.bewustverzekerdopreis.nl/

  Bij de tours die begeleid worden door een gids, zorgt de gids/reisleiding dat er voldoende reparatie materiaal aanwezig is om de problemen aan de fiets te verhelpen.

  Bij een self guided tours krijgt u een reparatieset mee om kleine problemen aan de fiets te verhelpen. Mocht het zo zijn dat de fiets zodanig kapot is dat dit niet zelfstandig verholpen kan worden, moet er contact opgenomen worden met het noodnummer dat verstrekt is bij de reisdocumenten.

  • Door het semi-landklimaat van Tsjechië zijn de maanden mei tot en met oktober geschikt voor de fietstochten. De winterperiode raden we echt af.
  • Wat betreft mountainbiken geldt dat dit het hele jaar door kan.
  • In Praag zijn fietstochten ook het gehele jaar mogelijk.

  Het is mogelijk om fietsen op te halen in Dresden. Deze fietsen kun je dan zelf meenemen in de trein of bus naar Praag.

  De openingstijden van het depot waar je de fietsen kunt afhalen zijn maandag tot zondag: 09.30 – 13.00 en 17.00 – 19.00.

  Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag?…

  Misschien is een antwoord op deze vraag beschikbaar in een andere FAQ? Zoek hier de juiste tour of categorie:

  Kunt u nergens een antwoord vinden op uw vraag? Vul dan hier uw email adres in en klik vervolgens op verzenden om uw vraag in te dienen.

  Bedankt voor het opsturen van uw vraag...

  We zullen uw vraag zsm beantwoorden per email op het opgegeven email-adres.

  Snelle feiten & cijfers

  • prijs : vanaf €162 per persoon
  • Reistype :
   Maatwerk Maatwerk
  • Comfort :
   comfort comfort comfort comfort comfort
  • Nivo :
   grade grade grade grade grade
  • Reisbegeleiding :
   reisbegeleiding Individueel (self guided) Individueel (self guided)
  • Duur : vanaf 4 dagen
  • Categorieen :
   • fietsen fietsen