fbpx

Menu

Beschrijving

Fietsen van de bron van de Elbe naar Praag

fietsen lang de Elbe, http://www.fietsen-elbe.nl/De Elbe route volgt - zoals de naam al doet vermoeden - de rivier de Labe ofwel de Elbe en verbindt vele belangrijke historische steden waaronder Hradec Králové, Dvůr Králové, Kolín, Pardubice, de spa Poděbrady en natuurlijk Praag. Onderweg zie je historische monumenten, oude kastelen, UNESCO steden en prachtige natuur in de vorm van een uitgestrekt rivierdal. Deze tocht is geschikt voor fietsers van verschillende niveaus.We hebben een trekking bike variant en een mountainbike variant.

Je volgt tijdens deze tour grotendeels de uitstekend in het veld bewegwijzerde route nummer 2, de Elberoute.

Hoe zwaar is de route?

fietsroute langs de ElbeWie thuis met enige bepakking 50 kilometer per dag kan fietsen, kan dat ook langs de Elbe. Behoudens een enkel heuveltje in het Tsjechische deel zijn de hoogteverschillen gering. De route langs de Elbe leidt hoofdzakelijk over geasfalteerde wegen met een aantal drukke straten maar ook fietspaden en enkele onverharde wegen.

De tocht kent sommige nog niet geheel ontwikkelde tracés (lees: er zijn nog niet overal separate fietspaden) waarbij je over secundaire wegen gaat fietsen. Vandaar dat wij de tour wat minder geschikt vinden voor families met erg jonge kinderen. Voor deze doelgroep is juist het deel van Praag tot Bad Schandau/Dresden erg geschikt.

Tijdens de reis zie je hoe een kleine beek, de Witte Labe, geleidelijk overgaat in een van de grootste rivieren van Europa: de machtige Elbe. We starten natuurlijk bij de bron in het hoogste gebergte van Tsjechië, het Reuzengebergte. We volgen de route langs traditionele bergdorpen tot we de laagvlakte van Polabí (= onder de Elbe) belanden. Een van de hoogtepunten van onze reis is de historische stad op de lijst van UNESCO - Kutná Hora. De reis eindigt in de historische zetel van de Boheemse koningen - Praag.

Programma van dag tot dag

De totale reis duurt 8 dagen. Afstand van Špindlerův Mlýn naar Praag is zo'n 250 km. De totale fietstijd bedraagt 6 dagen, dus je fiets gemiddeld 42 km per dag. De te overbruggen hoogtemeters zijn per dag niet meer dan 300m. Over de gehele route gemeten daal je zo'n 500m. De routes gaan meest over asfalt, rustige secundaire wegen. De tochten zijn zeer geschikt voor enigszins getrainde recreatieve fietsers.

De overnachtingen zijn in aan de route gelegen comfortabele **/*** hotels bij de standaard versie en in **** accommodaties bij de comfort versie.

 • Alles openen
 • Alles sluiten

ImageDeze reis kun je boeken als privé arrangement met alleen je eigen gezelschap. Je kunt geheel je eigen reisdata kiezen. Verder kun je tussen standaard of comfort kiezen. Bij de comfort tour is bagagevervoer inclusief, bij de standaard tour mag je dan nog de keuze maken of je met of zonder bagagevervoer wilt gaan fietsen.

Voor de hele specifieke wensen zoals kortere route, langere route, privé reisbegeleiding, combinatiereis met andere activiteiten, delen van de route per trein, excursies onderweg etc. maken wij graag een maatwerk voorstel.

Wij verschaffen u precies datgene wat u nodig heeft voor een self-guided tour: accommodatie langs de route, eventueel bagagevervoer, kaartmateriaal en de nodige informatie. U kunt uw eigen fiets meenemen of van ons huren, desgewenst zorgen wij ook voor transfer van materiaal.

Transport van de fietsen

Fietsen van Praag naar DresdenAls je je eigen fietsen meeneemt en je auto staat (veilig) in Praag dan moet je de fietsen in Špindlerův Mlýn zien te krijgen. Als je besluit om te starten in Špindlerův Mlýn, dan kun je daar je auto laten staan maar ook dan moet je terug naar Špindlerův Mlýn om je auto op te halen. Je kunt dan eventueel je fietsen nog in Praag laten staan en die dan later zelf ophalen met de auto.

Globaal zijn er de volgende opties om je fietsen naar het startpunt van de tour in Špindlerův Mlýn te transporteren:

 • eigen fietsen meenemen, je laat je auto in Praag staan gedurende de fietstocht. Transfer naar Špindlerův Mlýn vanuit Praag met onze transferservice. Fietsen nemen we mee op kar.
 • Fietsen kunnen door ons afgehaald worden in Špindlerův Mlýn (maatwerk) en gebracht worden naar iedere gewenste plek. Hiervoor rekenen we kosten zoals in de boekingsmodule staan aangegeven als keuze-optie.

Standaard of comfort tour

Wil je echt vakantie met flink wat luxe en wil je je niet druk maken over bagage dan kun je kiezen voor de comfort versie van de tour.

De comfort variant heeft volgende onderdelen inclusief:

 • alle onderdelen van de standaard tour
 • Upgrade naar **** accommodaties
 • pre trip meeting in Praag en transport van de fietsen naar Špindlerův Mlýn op dag 1
 • bagagetransfers gedurende de tour
 • ophalen van de fietsen op laatste dag (indien fietsen gehuurd zijn)

Fietsen van de bron van de Elbe naar PraagTransfer van Praag naar Špindlerův Mlýn. Je ziet vanaf de kam een weids panorama van zowel Polen als Tsjechië. De hoogste berg van de Tsjechische Republiek - Sněžka (1602 m) ligt exact op de grens tussen beide landen. Vanaf de kam loop of fiets je terug door de vallei van de bergbeek Bile Labe (witte Labe).

 • Afstand: 0 km
 • Overnachting: Špindlerův Mlýn
 • Klimmen: 0 m
 • Dalen: 0 m
 • interactieve kaart

Fietsen van de bron van de Elbe naar PraagJe gaat fietsen vanuit Špindlerův Mlýn over bergkammen naar de stad Vrchlabí. Heerlijk afdalen.

Vanuit Vrchlabí volgen we de rivier de Labe naar Hostinné. De kunstmatige dam Lesní Království is een van de hoogtepunten van de dag. De dag is voltooid in de oude stad Dvůr Králové. Deze koninklijke stad is heeft een safaripark met de grootste verzameling Afrikaanse dieren in Centraal Europa.

 • Afstand: 47 km
 • Overnachting: Dvůr Králové nad Labem
 • Klimmen: 32 m of 89 m
 • Dalen: 100 m of 121 m
 • interactieve kaart

even bijkomen onderwegJe verlaat de regio van het Reuzengebergte en fietst naar regio Polabí. Onderweg kun je een van de best bewaarde barokke complexen van gebouwen in de Tsjechische Republiek - Kuks bezoeken. De volgende stop is de stad Jaroměř met zijn prachtige historische plein en het naburige indrukwekkende Josefov-fort.

Het doel van vandaag is de koninklijke stad Hradec Králové. De stad heeft zowel middeleeuwse als ook architectonisch hoogstandjes uit het begin van de twintigste eeuw.

 • Afstand: 43 km
 • Klimmen: 342 m
 • Dalen: 385 m
 • Overnachting: Hradec Králové
 • interactieve kaart

Fietsen van de bron van de Elbe naar PraagDag 4 is de kortste van de hele tour. Dit geeft je de kans om beide rivaliserende steden Hradec Králové en Pardubice te verkennen.

Hradec Králové was vroeger de erfelijke stad van Boheemse koninginnen en steunpilaar van de Boheemse koningen, Pardubice was ooit de zetel van de machtige edellieden Kunštát, die Renaissance architectuur omarmden. Beide steden bieden interessante musea en voor de liefhebber een waterpark. Het Kunětická hora-kasteel zul je sowieso vanaf een afstand niet kunnen missen, het stijgt statig uit boven het landschap. Aan de voet van de kasteelheuvel is het peperkoekmuseum te vinden.

Fietsen van de bron van de Elbe naar PraagDeze dag fiets je langs de Labe door vlak terrein, totdat we de oudste paardenstoeterij in Europa, Kladruby, bereiken. De geschiedenis gaat terug tot de 16e eeuw en de lokale paarden worden al vele eeuwen door veel koninklijke en adellijke families gebruikt.

Aan het eind van de dag buigen we af naar een van de belangrijkste steden van het middeleeuwse Europa: Kutná Hora. Tegenwoordig deels onder bescherming van de UNESCO te zien. Zeker de moeite van een bezoek waarde zijn het classicistische kasteel Kačina en het uniek bewaard gebleven knekelhuis in Sedlec in Kutná Hora met de stoffelijke resten van meer dan 30000 mensen.

Fietsen van de bron van de Elbe naar Praag title=Na het zien van de bezienswaardigheden van Kutná Hora steken we een van de weinige heuvels op onze reis over en rijden naar Kolín, een belangrijke stad en belangrijke zetel van Centraal Bohemen. Een Joodse synagoge, een gotische kerk of een unieke uitkijkpost met een prachtig uitzicht over het landschap is hier te vinden. Daarna volgen we de nieuw aangelegde fietsroutes die ons naar de stad Poděbrady leiden. Deze routes behoren tot de meest populaire in Tsjechië. De sfeer van dit mooie en vredige kuuroord kan worden genoten in de zuilengalerij, waar u een van de plaatselijke geneeskrachtige bronnen kunt proeven. Het monument van de Slavníkovec-familie wordt ook bezocht. Het doel van de dag is Nymburk met zijn unieke middeleeuwse kantelen.

Fietsen van de bron van de Elbe naar PraagDe laatste dag biedt verschillende varianten van onze fietstocht. Aan het begin van een dag in Nymburk moet je beslissen, welke kant van de rivier je als volgende brug zult volgen om de rivier over te steken, is in de buurt van Lysá.

 • Afstand: 63 km
 • Overnachting: Praag

Fietsen van de bron van de Elbe naar PraagUitchecken.

 • Afstand: 0 km
 • Overnachting: geen

Hoe zwaar is deze tour?

Dalingspercentage "Wie thuis met enige bepakking 50 kilometer per dag kan fietsen, kan dat langs de Elbe ook. Behoudens een enkel heuveltje in het Tsjechische deel zijn de hoogteverschillen gering. Het bordje op de foto is eenmalig. De plekken waar je kunt drinken, eten of slapen zijn talrijk, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel kilometer je per dag rijdt, 30 tot 40 kilometer per dag of meer. Althans, buiten het hoogseizoen, want hartje zomer zitten die plekken vrij vol, je kunt echter vooraf bellen, de nummers staan in de fietsgids. Een treinstation is nooit ver weg. "

REIZEN Magazine, mei 2009]

Wij maken gebruik van de hieronder genoemde accommodaties. De kamertypen kun je in het boekingsformulier kiezen. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel als je speciale wensen hebt ten aanzien van de accommodatie(s).

Pension Nabucco

Pension Nabucco

Dit pension ligt gunstig in Špindlerův Mlýn vlak bij skiliften Hromovka. Het pension biedt gratis WiFi en een Italiaans restaurant met een zomerterras. Er wordt elk ochtend een ontbijtbuffet verzorgd.

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Špindlerův Mlýn – Reuzengebergte
 • Adres: Bedřichov 61, 543 51 Špindlerův Mlýn, Czechia
 • Faciliteiten: WIFI; Honden
 • Hoogte : 723 m

Martinovka chalet

Martinovka chalet

Dit mooi gelegen bergchalet net buiten Špindlerův Mlýn vlak bij skiliften Medved.

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Špindlerův Mlýn – Reuzengebergte
 • Adres: Martinova bouda, 543 51 Špindlerův Mlýn, Czechia
 • Faciliteiten: WIFI; Honden
 • Hoogte : 1288 m

Hotel Lomnice

Hotel Lomnice

Dit stijlvolle driesterrenhotel ligt centraal in Špindlerův Mlýn.

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Špindlerův Mlýn – Reuzengebergte
 • Adres: Svatopetrská 125, 543 51 Špindlerův Mlýn, Czechia
 • Faciliteiten: WIFI; Parking; Honden
 • Hoogte : 738 m

Hotel Horní Pramen

Hotel Horní Pramen

Dit mooi gelegen tweesterrenhotel ligt centraal in Špindlerův Mlýn.

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Špindlerův Mlýn – Reuzengebergte
 • Adres: Špindlerův Mlýn 25
  Špindlerův Mlýn
  543 51
  Czech Republic
 • Faciliteiten: WIFI; Parking
 • Hoogte : 850 m

Hotel Esprit

Hotel Esprit

Dit mooi gelegen driesterrenhotel net buiten in Špindlerův Mlýn vlak bij skiliften Stoh.

 • Aantal sterren:
 • Website: website
 • Locatie: Špindlerův Mlýn – Reuzengebergte
 • Adres: Svatý Petr 76-78, 543 51 Špindlerův Mlýn, Czechia
 • Faciliteiten: WIFI; Parking; Honden
 • Hoogte : 1094 m

Opties

Opties en extra's (algemeen)

bagagevervoer

bagagevervoer, prijs vanaf €16

Hier kunt u aangeven of u bagagevervoer inclusief wilt. 

reisgids Elbe-Radweg

reisgids Elbe-Radweg, prijs vanaf €0

Gratis pdf gids van Elberoute en gpx bestanden van de routes. Download het gratis handige pdf reisgidsje hier alvast.

Verlengen

overnachten in Praag in 1-persoonskamer

overnachten in Praag in 1-persoonskamer, prijs vanaf €69

Overnachten in Praag voor aanvang van het arrangement in 1-persoonskamer op basis van logies met ontbijt. Hotel Olympik tristar of een gelijkwaardige accommodatie wat betreft locatie en kwaliteit. Kies het gewenste aantal 1-persoonskamers.

overnachten in Praag in 2-persoonskamer

overnachten in Praag in 2-persoonskamer, prijs vanaf €79

Overnachten in Praag voor aanvang van het arrangement in 1-persoonskamer op basis van logies met ontbijt. Hotel Olympik tristar of een gelijkwaardige accommodatie wat betreft locatie en kwaliteit. Kies het gewenste aantal 2-persoonskamers.

overnachten in Praag in privé meerpersoonskamers

overnachten in Praag in privé meerpersoonskamers, prijs vanaf €26

Overnachten in Praag voor aanvang van het arrangement op basis van logies met ontbijt. Hotel Olympik tristar of een gelijkwaardige accommodatie wat betreft locatie en kwaliteit. Kies het gewenste aantal personen in privé meerpersoonskamers.

Huur materiaal

huur e-bike

huur e-bike, prijs vanaf €22

U krijgt een afgestelde elektrische fiets met een volledig opgeladen batterij, oplader en gedrukte instructies. Wij nemen contact met u op over de maat en type dames- of herenbike. Er geldt een borgsom. Voor diefstal, verlies en schade adviseren we een aanvullende verzekering. Kies het gewenste aantal ebikes dat je wil huren.

fietstassen

fietstassen, prijs vanaf €3

Fietstassen van hoge kwaliteit.  Kies het gewenste aantal fietstassen dat je wil huren.

Kamer upgrade

toeslag comfort variant

toeslag comfort variant, prijs vanaf €40

U kunt hier kiezen voor de comfort variant: De comfort variant heeft volgende onderdelen inclusief: alle onderdelen van de standaard tour upgrade naar **** hotels pre trip meeting en bezorgen van fietsen bij een hotel in Praag op dag 1 bagagetransfers gedurende de tour transfer per minibus van Dresden naar Prague en transportservice van fietsen terug van Dresden naar Praag Geef hier het aantal personen aan dat kiest voor de comfort variant.

Belastingen & toeslagen

SGR bijdrage

SGR bijdrage, prijs vanaf €0

Per 1 februari 2021 wordt er door SGR-deelnemers een bijdrage van €5,- per persoon per boeking in rekening gebracht. Omdat jij als reiziger hier ongetwijfeld meer informatie over wil, hebben wij een aantal veelgestelde vragen opgesteld. Op de website van SGR worden alle vragen beantwoord. Meer informatie over de SGR covid bijdrage: zie de website van SGR.. Kies het aantal personen ouder dan twee jaar.Verzekeringen

reisverzekeringen van De Europeesche

Reis of annulerings verzekering, prijs online uit te rekenen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten, dit kan o.a. bij De Europeesche Verzekeringen. Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na boekingsdatum. In onze bevestigingsmail verstrekken wij een directe link naar de online smodule van de Europeesche waarmee de klant direct zelf de meest gunstige reisverzekering kan afsluiten.

Om reizigers zelf hun inzicht te laten vergroten heeft de Europeesche de Bewust Verzekerd op Reis tool ontwikkeld. Aangezien slechts 20% de polisvoorwaarden leest werken we graag samen met u om deze tool bij hen onder de aandacht te brengen. Dit vanuit de overtuiging dat meer kennis leidt tot een betere bescherming en nog meer plezier aan het verkennen van de rest van de wereld. Doe de test bij op de speciale site van de Europeesche.

Kaart

Bekijk kaart

Bekijk de kaart met details

Video

Prijzen

Beschikbare data

 • jan

   

 • feb

   

 • mrt

   

 • apr

   

 • mei

   

 • jun

   

 • jul

   

 • aug

   

Inclusief

 • 7 overnachtingen in meerpersoons familiekamers in **/*** accommodaties langs de route
 • 7 x logies met ontbijt
 • detailbeschrijving van de te fietsen route, officiële topografische fietskaarten en gps tracks
 • indien noodzakelijk telefonische hulp en ondersteuning
 • SGR garantie
 

Exclusief:

 • Bagagevervoer
 • 7 x diner
 • accommodatie upgrades
 • hybride mountain/trekking bike 26" banden of kwaliteits trekking bike met 28" banden, 24 versnellingen, dames/heren Alu frames, verschillende maten
 • een zekerheidsslot
 • een helm
 • bagagedrager
 • fietstassen set
 • standaard trappers, we hebben meerdere (spd) trappers of u kunt uw eigen meenemen, die monteren we dan op de trekkingbike
 • reparatieset (pomp, binnenband, plakkers en gereedschapssetje)
 • opslag van uw bagage in Praag
 • eventuele treinkaartjes (bijvoorbeeld de laatste etappe naar Praag, de fiets kan worden meegenomen in de trein)
 • eventuele extra transfer van de reiziger(s) per taxi of bus
 • eventuele extra transfer transfer van de materialen (fietsen met toebehoren).

FAQ

Zoek hier in de veelgestelde vragen

  Heb je een vraag die niet in onze FAQ database staat? Met behulp van dit formulier kun je de vraag stellen.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Team Actief in Tsjechië.
  Wij danken u voor uw boeking en wensen u een prettige dag verder!

  Een kopij van uw boeking wordt nu DIRECT naar het door u aangegeven e-mail adres verzonden. Indien u van ons GEEN e-mail ontvangt, check dan of u uw e-mail adres correct heeft ingegeven of kijk in uw spam folder (met name bij hotmail adressen) en neem a.u.b. contact op met ons. Zorg dat u ons e-mailadres info@actief-in-tsjechie.nl als veilige afzender markeert. Dit laatste geldt met name voor hotmail adressen.

  Pension Nabucco

  Pension Nabucco

  Dit pension ligt gunstig in Špindlerův Mlýn vlak bij skiliften Hromovka. Het pension biedt gratis WiFi en een Italiaans restaurant met een zomerterras. Er wordt elk ochtend een ontbijtbuffet verzorgd.

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Špindlerův Mlýn – Reuzengebergte
  • Adres: Bedřichov 61, 543 51 Špindlerův Mlýn, Czechia
  • Faciliteiten: WIFI; Honden
  • Hoogte : 723 m

  Martinovka chalet

  Martinovka chalet

  Dit mooi gelegen bergchalet net buiten Špindlerův Mlýn vlak bij skiliften Medved.

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Špindlerův Mlýn – Reuzengebergte
  • Adres: Martinova bouda, 543 51 Špindlerův Mlýn, Czechia
  • Faciliteiten: WIFI; Honden
  • Hoogte : 1288 m

  Hotel Lomnice

  Hotel Lomnice

  Dit stijlvolle driesterrenhotel ligt centraal in Špindlerův Mlýn.

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Špindlerův Mlýn – Reuzengebergte
  • Adres: Svatopetrská 125, 543 51 Špindlerův Mlýn, Czechia
  • Faciliteiten: WIFI; Parking; Honden
  • Hoogte : 738 m

  Hotel Horní Pramen

  Hotel Horní Pramen

  Dit mooi gelegen tweesterrenhotel ligt centraal in Špindlerův Mlýn.

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Špindlerův Mlýn – Reuzengebergte
  • Adres: Špindlerův Mlýn 25
   Špindlerův Mlýn
   543 51
   Czech Republic
  • Faciliteiten: WIFI; Parking
  • Hoogte : 850 m

  Hotel Esprit

  Hotel Esprit

  Dit mooi gelegen driesterrenhotel net buiten in Špindlerův Mlýn vlak bij skiliften Stoh.

  • Aantal sterren:
  • Website: website
  • Locatie: Špindlerův Mlýn – Reuzengebergte
  • Adres: Svatý Petr 76-78, 543 51 Špindlerův Mlýn, Czechia
  • Faciliteiten: WIFI; Parking; Honden
  • Hoogte : 1094 m

  Je kunt een maatwerk programma door ons laten opstellen van een bestaande tour of activiteit. We passen de tour/activiteit dan aan op basis van jouw specifieke wensen. Je kunt je specifieke wensen in een email zetten en/of even telefonisch met ons bespreken. Ook kun je het online boekingsformulier van de betreffende tour/activiteit invullen en dan in stap 3 je specifieke wensen vermelden bij het veld “NOTITIES EN SPECIALE VERZOEKEN”.

  Voor maatwerk hebben we antwoord nodig op de volgende vragen, alle antwoorden mogen in eerste instantie “bij benadering”:

  • de reisdata / de datum van de activiteit
  • aantal personen (volwassenen, kinderen, studenten, scholieren)
  • (indien van toepassing) gewenste kamertypen: privé meerpersoonskamer/familiekamer(s), tweepersoonskamers(s), dormitories/slaapzalen
  • gewenste activiteit(en): bijvoorbeeld wandelen, fietsen, kanoën, klimmen, boogschieten etc.
  • gewenst gebied: bijvoorbeeld Reuzengebergte, Boheems Paradijs, Ohře vallei, Sázava vallei
  • korte schets van de deelnemers/groep: bijvoorbeeld wat is conditieniveau?
  • zijn er bijzondere wensen (vegetarisch, allergieën etc.)
  • eventueel: beschikbare budget.

  Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten inclusief ongevallendekking. U kunt een reisverzekering afsluiten middels de door ons verstrekte directe links naar het online systeem van De Europeesche. U ontvangt deze links automatisch bij uw reisbescheiden. U dient de premie direct aan De Europeesche te betalen. Wij rekenen geen aanvullende kosten voor een verzekering.

  U kunt de gegevens voor uw reisverzekering ook telefonisch of per e-mail naar ons sturen.

  Om reizigers zelf hun inzicht te laten vergroten heeft de Europeesche de Bewust Verzekerd op Reis tool ontwikkeld. Aangezien slechts 20% de polisvoorwaarden leest werken we graag samen met u om deze tool bij hen onder de aandacht te brengen. Dit vanuit de overtuiging dat meer kennis leidt tot een betere bescherming en nog meer plezier aan het verkennen van de rest van de wereld.

  https://www.bewustverzekerdopreis.nl/

  • Door het semi-landklimaat van Tsjechië zijn de maanden mei tot en met oktober geschikt voor de fietstochten. De winterperiode raden we echt af.
  • Wat betreft mountainbiken geldt dat dit het hele jaar door kan.
  • In Praag zijn fietstochten ook het gehele jaar mogelijk.

  De fietsen zijn voorzien van: voorwielvering, spatborden, fietsbel, voor- en achterlicht en een bidon houder.

  Nee er is geen gids aanwezig tijdens de tour, de tour is geheel self guided. Alle voor de tour noodzakelijke informatie (routes, vouchers, adressenlijst etc.) ontvang je voor vertrek via email en in sommige gevallen via de post (de topografische kaart).

  Wij bieden ondersteuning op afstand mocht je onverhoopt voor een onverwachte situatie komen te staan (de weg kwijt, ziek, taalprobleem bij inchecken etc.)..

  Er gaan verschillende bussen tussen de halte in het dal Špindlerův Mlýn en de hoogste halte op de kam bij hotel Špindlerova bouda.

  Recente vertrektijden/dienstregelingen en prijzen kunt u vinden via:

  http://sluzbyspindleruvmlyn.cz/jizdni_rady.html.

  Komt u er nog niet uit? Neem gerust contact op met ons en we helpen u verder.

  Het is mogelijk om je eigen fiets mee te nemen of fietsen bij ons te huren. In dat laatste geval is de verhuur per locatie geregeld om extra transport te vermijden.

  Het is mogelijk voorafgaan aan de tour of na afloop van de tour in jullie eigen camper te overnachten i.p.v. in een hotel. Er is een hele leuke (Staatsbosbeheer) camping in Špindlerův Mlýn waar jullie kunnen staan. Autokemp Špindlerův Mlýn ( www.kemp-spindl.cz). 

  Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag?…

  Misschien is een antwoord op deze vraag beschikbaar in een andere FAQ? Zoek hier de juiste tour of categorie:

  Kunt u nergens een antwoord vinden op uw vraag? Vul dan hier uw email adres in en klik vervolgens op verzenden om uw vraag in te dienen.

  Bedankt voor het opsturen van uw vraag...

  We zullen uw vraag zsm beantwoorden per email op het opgegeven email-adres.

  Snelle feiten & cijfers

  • prijs : vanaf €473 per persoon
  • Reistype :
   Tour met overnachtingen Tour met overnachting(en)
  • Comfort :
   comfort comfort comfort comfort comfort
  • Nivo :
   grade grade grade grade grade
  • Reisbegeleiding :
   reisbegeleiding Individueel (self guided) Individueel (self guided)
  • Duur : 8 dagen / 7 nachten
  • Categorieen :
   • fietsen fietsen
   • fietsen ebike fietsen ebike