Hoe zit het met het bagagevervoer?

Bagagevervoer kan worden bijgeboekt. Het bagagevervoer is echter geen noodzakelijk onderdeel van dit arrangement.

Je kunt het deel van de bagage dat je tijdens het wandelen en/of fietsen niet nodig hebt opslaan bij de accommodatie waar u vooraf en na afloop overnacht.

Tip: als je wel bagage hebt bijgeboekt kun je de bagagetransfer eventueel inzetten in het geval er onverhoopt een dag niet gewandeld of gefietst kan worden (bijvoorbeeld bij een blessure). Dit moet dan wel vooraf goed gecommuniceerd worden.

De bagage wordt na 9 uur opgehaald en voor 19 uur bezorgd. Bagage dient u ingepakt bij de receptie achter te laten. U dient de bagage te labelen en het aantal stuks bagage op alle labels te noteren. Wij adviseren om paspoort, rijbewijs, waardepapieren etc. niet bij uw bagage te pakken maar zelf bij u te houden.

Bagagetransfers of deeltrajecten per trein

Tip: tussen Sobotka – Jičín – Turnov loopt een reguliere treinverbinding waarvan je eventueel gebruik zou kunnen maken mocht je om wat voor reden dan ook op bepaalde dagen niet willen fietsen. De fiets mag mee in de trein. De treinritjes zijn goedkoop en zo’n treinritje is al een hele belevenis op zich 🙂 Soms rijdt er voor de toeristen zelfs een echte stoomtrein in de zomer!