Menu

Beschrijving

Budget busreis naar Tsjechië

Luxe 10-daagse busreis naar Tsjechië. Ter plekke bieden we een zeer uitgebreid facultatief excursie- en activiteitenprogramma met veel vrijheid en flexibiliteit. We bieden o.a. excursies naar Pilsen, het Boheems Paradijs en het Reuzengebergte. Natuurlijk hebben we ook een programma in Praag. Wij informeren u graag verder!

Wij brengen u naar de mooiste Tsjechische bestemmingen! Veilig, comfortabel en goedkoop op vakantie, alleen of met het hele gezin.

 • Alles openen
 • Alles sluiten

Zicht op de KarelsbrugVoor iedereen die veilig, comfortabel en goedkoop van en naar Pilsen, Praag, Boheems Paradijs en/of het Reuzengebergte wil reizen.

 • Opstappen in Nederland: Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Eindhoven.
 • Bestemming in Tsjechië is Praag en Harrachov (Reuzengebergte). Vanuit die beide standplaatsen maken we iedere dag excursies naar o.a. Špindlerův Mlýn en Malá Skála en Pilsen.
 • Extra bagage meenemen is mogelijk!

De bussen voldoen aan alle strenge Europese veiligheidsnormen. Onze partner KN travel uit Woudenberg is de uitvoerende busmaatschappij. KN travel is lid van KNV en voldoen aan eisen KEMA Keurmerk 2016/2017. Maak optimaal gebruik van je kostbare vakantietijd en reis met ons.

In Praag bieden we drie typen accommodatie: hostel, ***hotel of ****hotel.

Natuur onderwegJe kunt kiezen voor standplaats Praag of standplaats Harrachov bij deze busreis.

Dagtrip naar Praag Als Tsjechië het land van de verhalen is, dan is Praag de terechte hoofdstad. Niet alleen in, maar ook over Praag zijn ontzettend veel verhalen te vinden - de een nog mooier dan de ander. Dwaal onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids door de straten van Praag en je weet zeker dat je niets van de verhalen over deze historische stad mist! Na de rondleiding is de rest van de dag vrij te besteden. Wil je Praag nog verder verkennen? Dan is een ritje in de historische tram 91 een aanrader. Of bekijk Praag van boven, door de uitkijktoren Petřín te beklimmen. De toren zal je ongetwijfeld bekend voorkomen uit een andere Europese hoofdstad! Andere mogelijkheden voor middagactiviteiten zijn het DinoPark of het nieuwe Creative World. We sluiten de dag af met de mogelijkheid om mee te gaan op een boottocht over de Moldau. De boottocht is met warm en koud buffet. De bus brengt je na de boottocht weer terug naar je accommodatie.

Enkele tips:

 • Praag biedt prachtige winkels en marktjes waar kinderen hun vakantiegeld kunnen uitgeven, bijvoorbeeld aan trekpoppen en heksen.
 • Ga de hoogte in, vanaf een van de vele torens heb je een prachtig uitzicht over de stad en gebouwen.
 • Scharrel je lunch of diner op straat bij elkaar bij de vele eetkraampjes. Groente komt morgen wel weer.
 • Plan je trip met Tripomatic .
 • Neem altijd iets te lezen of te kleuren mee voor je kinderen.

Zelf Praag verkennen? We bevelen aan een 48 uurs hop-on hop-off ticket te boeken om de stad te verkennen. Over de verdere invulling van de stedentrip geven we graag tips.

Onderweg stopt de bus in principe alleen om de chauffeurs te wisselen. De sanitaire stops worden gecombineerd met het wisselen van de chauffeurs. In de bus is een toilet aanwezig.

# Halte Adres Aankomst Vertrek

Wijzigingen voorbehouden.

A Amsterdam P+R Zeeburg, busparking  15:00  15:15
B Utrecht P+R Westraven, Griffioenlaan 1  16:00  16:15
C Arnhem Arnhem CS (Sonsbeekzijde)   17:00  17:15
D Eindhoven Hoek TPG Post Stationweg  18:00  18:15
E Pilsen Plzen, CAN, busstation  05:50  06:00
F Praag Praag, hotel Olympik (metro route B, halte Invalidovna)  07:45  08:00
G Boheems Paradijs Malá Skála, busparkeerplaats  08:50  09:00
H Reuzengebergte Harrachov - diverse hotels  11:00  -

Onderweg stopt de bus in principe alleen om de chauffeurs te wisselen. De sanitaire stops worden gecombineerd met het wisselen van de chauffeurs. In de bus is een toilet aanwezig.

# Halte Adres Aankomst Vertrek

Wijzigingen voorbehouden.

H Reuzengebergte Harrachov  18:15  18:30
G Boheems Paradijs Malá Skála, busparkeerplaats  19:50  20:00
F Praag Praag, hotel Olympik (metro route B, halte Invalidovna)  20:45  21:00
E Pilsen Plzen, CAN, st. 1  22:50  23:00
D Eindhoven Eindhoven Hoek TPG Post Stationweg  10:30  10:45
C Arnhem Arnhem CS (Sonsbeekzijde)  11:30  11:45
B Utrecht P+R Westraven, Griffioenlaan 1  12:00  12:15
A Amsterdam P+R Zeeburg, busparking  13:15  -

Afdaling Duivelsberg en touwenparcours

Pauzemomentje op het Štumpovka bergplateauVandaag gaan we op een spannende manier de omgeving verkennen.

Je neemt met je mountainbike de skilift tot Čertova hora (Duivelsberg, 1022 meter). Vanaf de Duivelsberg daal je af richting het touwenparcours. Je komt langs verschillende controlepunten en voert onderweg opdrachten en puzzels uit om punten te verdienen.

Na een goede lunchpauze in berghotel Štumpovka begint een grote speurtocht, aan de hand van gedetailleerde kaarten en foto's van het gebied.

Activiteiten: een leuke rit met de stoeltjeslift naar de top van de Duivelsberg (Čertova hora, 1022 meter), mountainbiken, veel sport en spel.

 • Doelgroep: leeftijd vanaf 11 jaar
 • Tijd: 09:00-17:00
 • Maaltijden: de tweegangen lunch is inbegrepen in het dagprogramma.
 • Gids/instructeurs: ja

Oriëntatieloop met sport en spel

Op zoek naar de controlepunten Vandaag wachten leuke activiteiten op twee locaties. Maar kun je onderweg alle controlepunten vinden?

Bewapend met een kaart ga je op zoek naar de twee locaties waar de meest uiteenlopende spellen worden gespeeld. Je strijdt tegen andere gezinnen - het doel is alle controlepunten te vinden, en zoveel mogelijk punten te scoren bij de spellen. Onderweg kom je obstakels tegen zoals een spinnenweb waar je overheen moet klimmen. Op de locaties ga je onder andere zaklopen, hordelopen, croquet spelen en een tafeltennisrace doen.

 • Doelgroep: leeftijd van 5-10 jaar
 • Tijd: 10:00 - 15:00
 • Maaltijden: de tweegangenlunch is inbegrepen in het programma.
 • Gids/instructeurs: ja

Avontuurlijke step challenge

Steptocht Reuzengebergte Avontuurlijke steptocht voor de hele familie. Je gaat met de lift naar Čertova hora (1022 meter), waar je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Dit is een ideaal punt om te beginnen met een steptocht door de bergen. Tijdens de step challenge word je uitgedaagd met een aantal uitdagende spellen en opdrachten in en rond Harrachov, zoals boogschieten en outdoor teambuildingsspellen. Met het voltooien van de verschillende onderdelen is het zaak zoveel mogelijk punten te scoren. Moge de beste familie winnen! We kunnen de route eenvoudig aanpassen aan het niveau van de groep.

 • Doelgroep: alle leeftijden
 • Tijd: 10:00 - 17:00
 • Lunchpakketten zijn inbegrepen.

Trekking naar de Sněžka

Sněžka Vandaag ga je de hoogste berg van Tsjechië bedwingen. De Sněžka is 1603 meter hoog en ligt op de Tsjechisch-Poolse grens. Een deel van het traject leg je af via een kabelbaan, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. De lift vertrekt in Pec pod Sněžkou en maakt een stop bij tussenstation Růžová hora. Bij harde wind is dit het eindstation van de kabelbaan. De tocht duurt zo'n 3 uur en wordt begeleid door een gekwalificeerde gids. Onderweg zijn er verschillende pauzes bij leuke restaurantjes en terrasjes, en we stoppen bij een grote supermarkt in Vrchlabí.

 • Doelgroep: alle leeftijden
 • Tijd: 10:00 - 17:00
 • Inclusief: transfer, gids en lift vanuit Pec pod Sněžkou.

Oriëntatieloop met touwenparcours

Touwenavontuur HarrachovVandaag begin je vanuit Harrachov aan een speurtocht door de bossen, langs checkpoints waar je opdrachten moet volbrengen om punten te verdienen. Denk hierbij aan taken als 'steek de rivier over zonder nat te worden'.

Rond lunchtijd kom je aan bij het touwenparcours. Dit touwenparcours ligt aan de oever van de rivieren Jizera en Mumlava, die op dit punt samenvloeien en verder stromen als de Jizera. Aan deze oever wordt er geluncht, waarna je volledig aangesterkt het touwenparcours in gaat.

In het touwenparcours wachten spannende uitdagingen op 6, 8 en 10 meter hoogte. Het park heeft ook een 'flying fox' tokkelbaan van 80 meter lengte startend op 12 meter hoogte - een van de hoogtepunten van de dag! Elk team/gezin kan punten verdienen voor de uitdagingen die worden uitgevoerd.

 Meer informatie: zie touwen adventure park Harrachov .

Vroeg in de avond verzamelen alle gasten zich bij een kampvuur waar we gaan barbecueën. Er is natuurlijk voldoende bier, wijn, frisdrank en water. Voor de kinderen wordt brood op een stok voorbereid dat ze kunnen roosteren boven het open kampvuur. Kortom: een leuke, smakelijke en gezellige avond voor jong en oud.

 • Doelgroep: leeftijd vanaf 11 jaar
 • Tijd: 10:00- 17:00
 • Maaltijden: de lunch is inbegrepen in het dagprogramma.
 • Extra bij te boeken: Boheemse kampvuur barbecue in de avond

Dagtrip Boheems Paradijs (Český ráj )

Klimmen op de droge rotsen ofwel de Suche Skály Vanuit Harrachov vertrek je met de bus naar het Boheems Paradijs (Tsjechisch: Český ráj), dat een half uurtje verderop ligt. In het stadje Malá Skála wacht een superspannende dag vol activiteiten.

Klimmen op echte natuurrotsen

's Ochtends ga je klimmen op echte natuurrotsen, de zogeheten "droge rotsen" of in het Tsjechisch Suché skály. Er zijn routes voor verschillende niveaus, dus zowel voor beginners als voor experts biedt deze klim voldoende uitdaging. Op het terrein is het ook mogelijk om van een 20-25 meter hoge rotswand af te dalen. Ook is er tijd en ruimte om te picknicken. Eventuele etenswaren kunnen in de bus koel bewaard worden.

Onze materialen en instructeurs zijn van topniveau. Veiligheid gaat boven alles. Het enige dat je nodig hebt zijn soepele (sport)schoenen en een beetje lef!

 Meer informatie op: klimmen en abseilen in Malá Skala

Aan het begin van de middag, na het klimmen, brengt de bus je verder naar een andere grote rotsenpartij. Hier kun je genieten van een lunch en/of drankje in een lokaal restaurant, voordat je in de namiddag verder gaat met het programma.

Kanoën op de Jizera

Kanoën op de JizeraDe rivier Jizera ontspringt in het Jizeragebergte, net over de grens in Polen. De kanotocht begint in het pittoreske dorpje Malá Skála en eindigt in Dolánky, vlakbij Turnov. Het water stroomt niet hard maar wel voldoende om je mee te laten slepen. Je kunt ook even uit de boot stappen en in de stroming gaan zitten - vooral de kinderen zullen dit geweldig vinden. Maar er zijn ook spannende dingen te beleven. Aan het begin van de tocht vaar je door een flinke stroomversnelling. Je moet met je kano precies in de doorlaat varen en je laten dragen door golven. Bij de ‘landing’ in het water word je wel een beetje nat, maar het is zeker spectaculair. Een ideale plek om foto’s te maken!

 Meer informatie: zie kanotour op de Jizera .

Grotten- en touwenexpeditie

Cave & rope expeditieEr wacht een leuke en uitdagende activiteit: de cave & rope expeditie. Deze volgt een leuke, natuurlijke hindernisbaan door grotten, spleten, bossen en rotsachtig terrein. Onder leiding van een gids leg je in kleine groepjes de tocht af en voer je onderweg opdrachten uit. Dit is een van onze meest geboekte activiteiten!

Tip: een kort uitstapje naar de spookachtige kasteelruïne Pantheon (een rotskapel die ook geldt als symbool van het dorp), boven Malá Skála gelegen, is de moeite waard!

Bij het vallen van de avond heb je wat vrije tijd om te genieten van een heerlijk driegangen menu in een echt Tsjechisch restaurant of een pizza bij de plaatselijke pizzeria.

Lunch en diner zijn niet inbegrepen in de prijs van deze dag, maar de restaurants in Malá Skála zijn niet duur en er is best een ruime keuze (pizzeria, traditioneel Tsjechisch, modern).

Vroeg in de avond brengen we je per shuttle bus terug naar Harrachov.

 • Doelgroep: alle leeftijden
 • Tijd: 10:00 - 18:00

Avontuurlijke mountainbike tour Jakuszyce

Mountainbiken in het ReuzengebergteOp deze dag gaan we de hele dag mountainbiken aan de Poolse zijde van het Reuzengebergte. Je krijgt een mountainbike van topkwaliteit, een helm en een lunchpakket mee. Je wordt begeleid door een deskundige instructeur/monteur. We kunnen de route aanpassen aan het niveau van de groep.

Er zijn twee alternatieven: start in Harrachov of in Jakuszyce (PL).

 • Als je start in Harrachov dan neem je de lift naar Čertova hora (1022 m), om vanaf hier over asfalt- en half verharde wegen af te dalen naar Jakuszyce (PL). In Jakuszyce neem je vervolgens de bus of trein terug naar Harrachov.
 • Als we starten in Jakuszyce (PL) dan gaan we het eerste deel met de trein naar Jakuszyce (PL) en van daaruit een tocht maken door het Poolse deel van het Reuzengebergte. De tocht eindigt dan weer in Jakuszyce waar we de trein/bus terug naar Harrachov nemen.

 Een goede impressie geeft deze website .

Trein van Harrachov naar Szklarska Poręba Górna Transfer per trein vanuit Harrachov naar Jakuszyce. De terugweg is voor een groot deel bergafwaarts in te plannen. De heenreis is een leuke treinrit van 10 minuten over een bijzondere spoorlijn, Szklarska Porębe Jakuszyce. De treinrit van 10 minuten is een beleving op zich: de trein rijdt over een bijzonder smalspoor, Szklarska Porębe Jakuszyce. Op sommige dagen doen we de trip met de bus.

 Meer informatie over de treinrit: info over Jakuszyce .

 • Doelgroep: leeftijd vanaf 11 jaar
 • Tijd: 10:00 - 17:00
 • Inclusief: mountainbike van topkwaliteit, een helm en een lunchpakket

Dagtrip Praag

Dagtrip naar Praag Dagtrip naar Praag, de Gouden Stad! Als Tsjechië het land van de verhalen is, dan is Praag de terechte hoofdstad. Niet alleen in, maar ook over Praag zijn ontzettend veel verhalen te vinden - de een nog mooier dan de ander. Dwaal onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids door de straten van Praag en je weet zeker dat je niets van de verhalen over deze historische stad mist! Na de rondleiding is de rest van de dag vrij te besteden.

Wil je Praag nog verder verkennen? Dan is een ritje in de historische tram 91 een aanrader. Of bekijk Praag van boven, door de uitkijktoren Petřín te beklimmen. De toren zal je ongetwijfeld bekend voorkomen uit een andere Europese hoofdstad! Andere mogelijkheden voor middagactiviteiten zijn het DinoPark of het nieuwe Creative World.

We sluiten de dag af met de mogelijkheid om mee te gaan op een boottocht over de Moldau. De boottocht is met warm en koud buffet. De bus brengt je na de boottocht weer terug naar Harrachov, waar we tegen 22:00 uur weer aankomen.

Enkele tips:

 • Praag biedt prachtige winkels en marktjes waar kinderen hun vakantiegeld kunnen uitgeven, bijvoorbeeld aan trekpoppen en heksen.
 • Ga de hoogte in, vanaf een van de vele torens heb je een prachtig uitzicht over de stad en gebouwen.
 • Scharrel je lunch of diner op straat bij elkaar bij de vele eetkraampjes. Groente komt morgen wel weer.
 • Neem altijd iets te lezen of te kleuren mee voor je kinderen.

De trip naar Praag is inclusief busreis vanuit Harrachov (en Malá Skála), een boottocht en een facultatieve rondleiding door een van onze gidsen. .

 • Doelgroep: alle leeftijden
 • Tijd: 09:00 - 22:00. De trip duurt 12 tot 14 uur.
 • Extra bij te boeken: boottocht met warm en koud buffet

Opties & extra's

Opties en extra's (algemeen)

bagage meer dan 30kg pendel

bagage meer dan 30kg pendel, prijs vanaf €12

Per stuk mag de bagage maximaal 20kg wegen. Voor bagage in totaal meer dan 30 kg geldt een toeslag. Dit geldt ook voor bagage met een formaat groter dan 25x60x80 cm. Graag in het boekingsformulier zo exact mogelijk de bagage omschrijven (bv. fiets, ski, koffer etc.).

Combinatie Activiteiten

Afdaling Duivelsberg en touwenparcours

Afdaling Duivelsberg en touwenparcours, prijs vanaf €45

Dagtocht op de mountainbike met gids/mecanicien (1 gids per 14 deelnemers). De Engelssprekende gids neemt je mee naar de bron van de Elbe, en langs verschillende watervallen. Dag: zondag Tijd: 09:00 tot 17:00 uur Leeftijd: vanaf 11 jaar Inclusief: lunch, gids

Avontuurlijke mountainbike tour Jakuszyce

Avontuurlijke mountainbike tour Jakuszyce, prijs vanaf €45

Volledige dag mountainbiken in het Poolse gedeelte van het Reuzengebergte. Je fietst door de vallei van de Orle, Gorzystow en Jizera terug naar Harrachov. De rustige afdaling heeft een lengte van ongeveer 25 km en wordt begeleid door een instructeur/monteur. Topkwaliteit mountainbike, helm, lunchpakket en transfer naar het startpunt (bus of trein) zijn inbegrepen. Dag: woensdag Tijd: 10:00-17:00 uur Leeftijd: vanaf 11 jaar Inclusief: mountainbike, helm, lunchpakket, gids

Avontuurlijke step challenge

Avontuurlijke step challenge, prijs vanaf €45

Avontuurlijke steptocht voor alle leeftijden. Het steppen wordt afgewisseld met boogschieten, outdoor teambuilding spelletjes en een leuke rit met de stoeltjeslift naar de top van de Duivelsberg (Čertova hora, 1022m). Dag: maandag Tijd: 10:00-17:00 uur Leeftijd: alle leeftijden Inclusief: lunchpakket, transfer per trein of shuttlebus

bierbrouwerij pivovar Dětenice

bierbrouwerij pivovar Dětenice, prijs vanaf €6

Bezoek aan de bierbrouwerij Pivovar Dětenice inclusief proeverij.  De brouwerij tour met een demonstratie van de productie en de bierproeverij duurt ongeveer 30 minuten. Meer informatie op www.pivovardetenice.cz. Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

bouwerijmuseum Pilsen

bouwerijmuseum Pilsen, prijs vanaf €5

Een tour door het brouwerij museum kan starten op iedere gewenste tijd tijdens openingstijden: April: 10:00am - 6:00pm Mei tot September: 10:00am - 7:00pm October tot Maart: 10:00am - 5:00pm   Er zijn diverse kortingen mogelijk voor scholieren, studenten en senioren.  Laat u meevoeren door de sfeer van de Middeleeuwen in een uniek museum in zijn soort, gelegen in het oorspronkelijke 15e-eeuwse wetgebouw. De tentoonstelling brengt de oudste geschiedenis van de stad Pilsen aan het licht, de ontwikkeling van ambachten, de opkomst en uitbreiding van de gilden, het begin en de ontwikkeling van brouwen, mouten, coöperatie, timmerwerk en gastvrijheid. Je ontdekt de geheimen van het produceren en serveren van bier uit vervlogen tijden. Kijk eens naar de mout, het zogenaamde hout, de cilinder, het lab en de kelders. We laten je bierglazen, keramiek en blik zien, een verzameling bierflesjes en andere verzamelobjecten. 

dagtrip Boheems Paradijs

dagtrip Boheems Paradijs, prijs vanaf €45

Klimmen en grotten- en touwenexpeditie het Boheems Paradijs (Tsjechisch: Český ráj), inclusief busvervoer. Vanuit Harrachov vertrek je met de bus naar het Boheems Paradijs, dat een half uurtje verderop ligt. In het stadje Malá Skála wacht een superspannende dag vol activiteiten. Dag: dinsdag, woensdag, vrijdag Tijd: 10:00-18:00 Leeftijd: alle leeftijden Inclusief: transfer per shuttlebus

stadswandeling Praag met privé gids

stadswandeling Praag met privé gids, prijs vanaf €42

Gouden Mijl wandeling Praag met privé gids. Een groot gedeelte van deze "gouden" wandeling volgt - letterlijk - het spoor van de Boheemse vorsten. Zij regeerden vanuit de Praagse Burcht, maar woonden aan de andere zijde van de Moldau, in het nu verdwenen Koningshof: we lopen over de "Koningsweg". De wandeling is, bochten en zijpaden meegerekend, ongeveer vier kilometer lang. We doen deze wandeling in drie tot maximaal 4 uur. De Gouden Mijl begint en eindigt bij een metrostation, in Praag trouwens al een hele belevenis vanwege de diepte. Maximaal 25 personen per gids. Kies het gewenste aantal gidsuren. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

indoor paintball (reball) in Praag

indoor paintball (reball) in Praag, prijs vanaf €28

Minimaal 8 deelnemers, 2 uur indoor paintball, onbeperkt shots (reball), inclusief alle noodzakelijke materialen (target/marker, thermische bril/kijker, overalls, handschoenen en onbeperkt paintball (reball) shots). Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

kanoën op de Jizera

kanoën op de Jizera, prijs vanaf €16

Combinatie met kanoën op de Jizera rivier (halve dag, circa 9 km). Geschikt voor beginnende kanoërs. Gevorderden zullen wat minder adrenaline ervaren, maar des te meer genieten van de prachtige omgeving.  Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

Klimmen en abseilen op natuurrotsen in Malá Skála

Klimmen en abseilen op natuurrotsen in Malá Skála, prijs vanaf €21

Klimmen op natuurrotsen in het Boheems Paradijs! In Malá Skála zijn volgens kenners de beste klimlocaties op natuurrotsen in de wijde omtrek. Wij bieden belangstellenden de mogelijkheid om mee te doen met een klimsessie. Er zijn diverse niveaus. Onze materialen en instructeurs zijn van topniveau. Veiligheid gaat boven alles. Het enige dat je nodig hebt zijn soepele (sport-)schoenen en een beetje lef! Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

middeleeuws diner tijdens programma 19:00 - 22:00

middeleeuws diner tijdens programma 19:00 - 22:00, prijs vanaf €600

Middeleeuwse diner. Het programma loopt van 19:00 - 22:00. Voor vrijdag en zaterdag is vroegtijdige boeking noodzakelijk. Diner is gedurende de show inclusief onbeperkt bier uit eigen brouwerij en huiswijn uit Moravië. Tenzij anders overeengekomen in de boeking is het eten en drinken ter plekke te betalen.

mountainbiken Malá Skála self guided

mountainbiken Malá Skála self guided, prijs vanaf €17

Inclusief huur kwaliteits mountainbike, helm, organisatie & ondersteuning en routes. Het gebied heeft zowel makkelijke als extreme routes. Wij kennen de beste routes, zowel off road als asfalt. Wij hebben uitgebreide informatie beschikbaar over de routes, variërend van GPS tracks tot gedetailleerde topografische kaarten. We werken alleen met goede en veilige mountainbikes. Prijs is per persoon per halve dag. Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

oriëntatieloop met sport en spel

oriëntatieloop met sport en spel, prijs vanaf €31

Vandaag wacht een actieve oriëntatieloop (orienteering) vol actieve spellen. Je strijdt tegen andere deelnemende families, gaat op zoek naar controleposten en voert spellen uit om punten te verdienen. Je gaat onder andere zaklopen, hordelopen, croquet spelen, kogelstoten en een tafeltennisloop doen. Lunchpakket is inbegrepen. Dag: zondag Tijd: 10:00 tot 15:00 uur. Leeftijd: 5 tot 10 jaar Inclusief: Lunchpakket

oriëntatieloop met touwenparcours

oriëntatieloop met touwenparcours, prijs vanaf €45

Deze uitdagende dagactiviteit begint met een oriëntatieloop (orienteering) speurtocht, via twee controlepunten, naar het touwenparcours. Bij het touwenparcours kun je punten verdienen met het afleggen van verschillende routes - hoe moeilijker de route, hoe meer punten je verdient. De afsluiter, een 80 meter lange tokkelbaan, is een van de hoogtepunten van de dag! Dag: donderdag Tijd: 10:00 tot 17:00 uur Leeftijd: vanaf 11 jaar Inclusief: lunchpakket of picknick, prijsuitreiking

Tank rijden Praag Milovice

Tank rijden Praag Milovice, prijs vanaf €49

Het programma duurt ongeveer 2 uur en vindt het hele jaar door plaats. Er zijn bij het tank rijden geen toeschouwers toegestaan. We maken gebruik van een locatie op een voormalige Russische militaire legerplaats zo'n 30 km buiten Praag. Eventuele combinaties met andere activiteiten zijn mogelijk (o.a. paintball, off road rijden). Minimaal 4 deelnemers. Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

Trekking naar de Sněžka

Trekking naar de Sněžka, prijs vanaf €42

De Sněžka (Duits: Schneekoppe, Pools: Śnieżka) is met zijn 1603 meter de hoogste berg van Tsjechië. Vanuit Pec pod Sněžkou (Petzer) gaat er een kabelbaan naar boven naar de top. Deze gaat via een tussenstation, de Růžová hora. Bij harde wind gaat de lift niet verder dan het middenstation op de Růžová hora. Er zijn verschillende transfermogelijkheden met deze lift. Dag: maandag Tijd: 10:00 tot 17:00 uur Leeftijd: alle leeftijden Inclusief: transfer, gids en lift vanaf Pec pod Sněžkou

Via ferrata - Klettersteig

Via ferrata - Klettersteig, prijs vanaf €19

Klimmen op Via Ferrata met instructeur en klimuitrusting. In deze prijs is de huur van de uitrusting inbegrepen, evenals een oefensessie om de technieken onder de knie te krijgen, de beklimming met de gids, een fles water en een certificaat voor het volbrengen van deze prestatie. De duur van deze ervaring zal tussen de één en drie uur liggen.  Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

raften in Praag

raften in Praag, prijs vanaf €29

Prijs is gebaseerd op minimaal 6 deelnemers. Halve dagtrip op een kunstmatige wildwaterbaan, circa 2 km buiten het centrum van Praag. Geschikt voor beginners, maar er zijn ook uitdagende programma's voor ervaren rafters.  Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

grotten en touwen expeditie

grotten en touwen expeditie, prijs vanaf €17

Grotten- en touwenexpeditie. Dit is een van onze meest geboekte activiteiten! Er wacht een leuke en uitdagende activiteit: een leuke, natuurlijke hindernisbaan door grotten, spleten, bossen en rotsachtig terrein. Onder leiding van een gids leg je in kleine groepjes de tocht af en voer je onderweg opdrachten uit. Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

Kroegentocht Praag

Kroegentocht Praag, prijs vanaf €22

Voor de kroegentocht door Praag moet je 18+ zijn. Doelgroep: mensen die van feesten houden vanaf 18 tot circa 35 jaar. Ouder mag als je dit zelf geen bezwaar vindt. Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

boottocht op Vltava

boottocht op Vltava, prijs vanaf €14

Boottocht op de Vltava, 60 minuten. Bekijk Praag vanaf het water! Deze een uur durende boottocht biedt een blik op Praags meest in het oog springende gebouwen vanuit een ander perspectief. Je ziet o.a. de Praagse burcht, de Karelsbrug, het goudgerande Nationaal Theater, barok huizen van Malá Strana (de Kleine Zijde) en de vele pastel gekleurde art nouveau gebouwen aan de oever van de Vltava tot aan die andere burcht - Vyšehrad - en weer terug. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

Nationaal theater Praag

Nationaal theater Praag, prijs vanaf €32

Nationaal theater Praag. Genoemde prijs is voor 2e balkon. Voor de meer exclusieve plekken gelden andere prijzen.

Staatsopera Praag

Staatsopera Praag, prijs vanaf €19

Staatsopera Praag. Genoemde prijs is voor 2e balkon. Voor de meer exclusieve plekken gelden andere prijzen. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. Verzekeringen

reisverzekeringen van De Europeesche

Reis of annulerings verzekering, prijs online uit te rekenen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten, dit kan o.a. bij De Europeesche Verzekeringen. Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na boekingsdatum. Een reisverzekering zelf online afsluiten bij De Europeesche.

Kaart

Bekijk kaart

Bekijk de kaart met details

Video

Data & Prijzen

Beschikbare data

 • jan

   

 • feb

   

 • mrt

   

 • apr

   

 • sep

   

 • okt

   

 • nov

   

 • dec

   

Inclusief:

 • Busreis van Nederland naar Praag / Harrachov / Malá Skála / Špindlerův Mlýn en retour.
 • 8 overnachtingen met ontbijt in meerpersoons / familiekamers in Praag / Harrachov.
 • Bagage tot 30 kg (zie aanvullende voorwaarden).

Exclusief:

 • Toeslag 2-persoons kamer of 1-persoonskamer.
 • Toeslag activiteiten
 • Toeslag voor extra bagage (o.a. fiets)
 • Koffie, thee, soep en fris onderweg

Snelle feiten & cijfers

 • prijs : vanaf €399 per persoon
 • Reistype :
  Tour met overnachtingen Tour met overnachting(en)
 • Comfort :
  comfort comfort comfort comfort comfort
 • Nivo :
  grade grade grade grade grade
 • Reisbegeleiding :
  reisbegeleiding gids/chauffeur gids/chauffeur
 • Duur : 10 dagen
 • Categorieen :
  • bustickets bustickets
  • city trip city trip