Menu

Beschrijving

Vlotten bouwen en varen: teambuilding!

Vlotten bouwen is bij uitstek een garantie voor plezier. Deze team activiteit vlakbij het stadje Turnov in de prachtige natuur van het Boheems Paradijs, is geschikt voor groepen van volwassenen en/of kinderen. De deelnemers worden verdeeld in kleinere groepen. Het is de bedoeling om in een klein team met een beperkt aantal hulpmiddelen zo snel mogelijk een vlot te bouwen. De vlotten moeten uiteindelijk groot en sterk genoeg zijn voor de hele groep. Minimale groepsgrootte is 13 deelnemers.

Het programma is geschikt voor diverse doelgroepen vanaf de leeftijd van 14 jaar. De professioneel opgeleide instructeurs zorgen ervoor dat alles in goede banen verloopt. Veiligheid gaat boven alles!

Programma vlotten bouwen (2 - 3 uur):

Vlotten bouwen als teambuilding activiteit Voor de start van de activiteit wordt een instructie gegeven en iedereen in subgroepen verdeeld. Vervolgens moet elke groep een eigen vlotontwerp bedenken om het daarna met het aanwezige materiaal te bouwen. Ieder team krijgt een beperkte hoeveelheid basismaterialen waaronder vaten, lange stokken, touwen, peddels en veiligheidsvesten. In een beperkte tijd bouwt elke groep een vlot dat groot genoeg is voor de hele groep. De teams strijden vervolgens met hun vlot op een meertje naast de rivier Jizera tegen elkaar. Dus het vlot moet niet alleen sterk genoeg zijn om op te drijven maar ook om intact door de opdrachten heen te komen. Bij deze ultieme test kom je er achter of het vlot stevig genoeg gebouwd is om droog te blijven.

Wat je zelf mee moet nemen: sportkleding, schoenen en extra kleding inclusief schoenen. Je moet voorbereid zijn om nat te worden! Ter plaatse zijn voldoende faciliteiten om te douchen en om te kleden mocht dit nodig zijn.

Combinaties mogelijk:

Er zijn oneindig vele combinaties mogelijk, wat te denken van de dag afsluiten met een of meerdere afdalingen op een spectaculaire rodelbaan. Of een gezellig samenzijn met kampvuur en barbecue? Het kan allemaal. Vraag naar de mogelijkheden.

Opties & extra's

Activiteiten

Bierbrouwerij pivovar Dětenice

Bierbrouwerij pivovar Dětenice, prijs vanaf €6

Bezoek aan de bierbrouwerij Pivovar Dětenice inclusief proeverij.  De brouwerij tour met een demonstratie van de productie en de bierproeverij duurt ongeveer 30 minuten. Meer informatie op www.pivovardetenice.cz.

miniTank Experience

miniTank Experience, prijs vanaf €20

Geef hier het aantal personen aan die meedoen aan de miniTank Experience (10 min. offroad miniTank rijden) naast het paintballen.

Via ferrata - Klettersteig

Via ferrata - Klettersteig, prijs vanaf €19

Klimmen op Via Ferrata met instructeur en klimuitrusting. In deze prijs is de huur van de uitrusting inbegrepen, evenals een oefensessie om de technieken onder de knie te krijgen, de beklimming met de gids, een fles water en een certificaat voor het volbrengen van deze prestatie. De duur van deze ervaring zal tussen de één en drie uur liggen. 

Paardrijden in Boheems Paradijs

Paardrijden in Boheems Paradijs, prijs vanaf €16

Paardrijden in Boheems Paradijs. Basisprijs per uur.

Gouden Mijl wandeling Praag met privé gids

Gouden Mijl wandeling Praag met privé gids, prijs vanaf €120

Gouden Mijl wandeling Praag met privé gids.  Een groot gedeelte van deze "gouden" wandeling volgt - letterlijk - het spoor van de Boheemse vorsten. Zij regeerden vanuit de Praagse Burcht, maar woonden aan de andere zijde van de Moldau, in het nu verdwenen Koningshof: we lopen over de "Koningsweg". De wandeling is, bochten en zijpaden meegerekend, ongeveer vier kilometer lang. We doen deze wandeling in drie tot maximaal 4 uur. De Gouden Mijl begint en eindigt bij een metrostation, in Praag trouwens al een hele belevenis vanwege de diepte.

Indoor paintball in Praag

Indoor paintball in Praag, prijs vanaf €28

Minimaal 8 deelnemers, 2 uur indoor paintball, onbeperkt shots (reball), inclusief alle noodzakelijke materialen (target/marker, thermische bril/kijker, overalls, handschoenen en onbeperkt paintball (reball) shots).

tank rijden Praag Milovice

tank rijden Praag Milovice, prijs vanaf €49

Het programma duurt ongeveer 2 uur en vindt het hele jaar door plaats. Er zijn bij het tank rijden geen toeschouwers toegestaan. We maken gebruik van een locatie buiten Praag. Eventuele combinaties met andere activiteiten zijn mogelijk. Minimaal 4 deelnemers. 

kanoën op de Jizera

kanoën op de Jizera, prijs vanaf €14

Combinatie met kanoën op de Jizera rivier (halve dag, circa 9 km). Geschikt voor beginnende kanoërs. Gevorderden zullen wat minder adrenaline ervaren, maar des te meer genieten van de prachtige omgeving.  Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

Klimmen en abseilen op natuurrotsen in Malá Skála

Klimmen en abseilen op natuurrotsen in Malá Skála, prijs vanaf €15

Klimmen op natuurrotsen in het Boheems Paradijs! In Malá Skála zijn volgens kenners de beste klimlocaties op natuurrotsen in de wijde omtrek. Wij bieden belangstellenden de mogelijkheid om mee te doen met een klimsessie. Er zijn diverse niveaus. Onze materialen en instructeurs zijn van topniveau. Veiligheid gaat boven alles. Het enige dat je nodig hebt zijn soepele (sport-)schoenen en een beetje lef!

mountainbiken Malá Skála

mountainbiken Malá Skála, prijs vanaf €19

Inclusief huur kwaliteits mountainbike, helm, organisatie & ondersteuning en routes. Het gebied heeft zowel makkelijke als extreme routes. Wij kennen de beste routes, zowel off road als asfalt. Wij hebben uitgebreide informatie beschikbaar over de routes, variërend van GPS tracks tot gedetailleerde topografische kaarten. We werken alleen met goede en veilige mountainbikes. Minimaal 12 deelnemers. Prijs is per persoon per dag.

grotten en touwen expeditie

grotten en touwen expeditie, prijs vanaf €17

Grotten- en touwenexpeditie. Dit is een van onze meest geboekte activiteiten! Er wacht een leuke en uitdagende activiteit: een leuke, natuurlijke hindernisbaan door grotten, spleten, bossen en rotsachtig terrein. Onder leiding van een gids leg je in kleine groepjes de tocht af en voer je onderweg opdrachten uit.

Kroegentocht Praag

Kroegentocht Praag, prijs vanaf €20

Voor de kroegentocht door Praag moet je 18+ zijn. Doelgroep: mensen die van feesten houden vanaf 18 tot circa 35 jaar. Ouder mag als je dit zelf geen bezwaar vindt.

Gastronomie

diner in Middeleeuwse sferen in Praag

diner in Middeleeuwse sferen in Praag, prijs vanaf €39

Middeleeuwse feestavond met live show, uitgebreid diner en onbeperkt drank. De stijl van de middeleeuwse taverne is te zien aan het uiterlijk, aan de sfeer en in het menu van het restaurant. Er wordt gekookt volgens recepten uit de 15e en 16e eeuw en alleen met de grondstoffen die werden gebruikt in Centraal-Europa op dat moment. De taverne is uitgerust met authentieke houten banken en tafels, keramische borden en zelfs het personeel is gekleed in middeleeuwse kleding. De restaurants Anno Domini 1471 en U sedmi Švábů in Praag bieden bovendien een middeleeuwse show met vuur, dansers, bandieten en andere verrassingen. Reserveren is verplicht en gezien de grote populariteit raden we aan om dit zo ver mogelijk van tevoren te doen. Een soortgelijke folklore show is ook in Kamenný Most mogelijk voor groepen vanaf 40 personen. Prijs is inclusief 5-gangen menu, show en onbeperkt drankjes tijdens het 3 uur durende show programma. Meer informatie: zie middeleeuwse taverne Anno Domini 1471.Verzekeringen

reisverzekeringen van De Europeesche

Reis of annulerings verzekering, prijs online uit te rekenen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten, dit kan o.a. bij De Europeesche Verzekeringen. Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na boekingsdatum. Een reisverzekering zelf online afsluiten bij De Europeesche.

Kaart

Bekijk kaart

Bekijk de kaart met details

Video

 

Data & Prijzen

Beschikbare data

 • jan

   

 • feb

   

 • mrt

   

 • apr

   

Inclusief:

 • Instructeur
 • Essentiële materialen als vaten, palen, touwen en reddingsvesten
 • SGR

Exclusief:

 • Lunchpakket
 • Verzekering

Snelle feiten & cijfers

 • prijs : €14 per persoon
 • Reistype :
  Maatwerk Maatwerk
 • Comfort :
  comfort comfort comfort comfort comfort
 • Nivo :
  grade grade grade grade grade
 • Reisbegeleiding :
  reisbegeleiding gids/chauffeur gids/chauffeur
 • Duur : 2 tot 3 uur
 • Categorieen :
  • raften raften
  • teambuilding teambuilding

Soortgelijke tours

image

Kanoën op de Sázava dagtrips

Rivier Sázava, Centraal Boheemse Hoogland

In het Boheemse Hoogland, vlak onder Praag stroomt de Sázava - een van de mooiste rivieren van Tsjechie. Zolang men zich kan heugen wordt de Sázava veel bezocht door...

Categorieën:
 • kanoën kanoën