Menu

Beschrijving

Snuffelcursus paragliden

Paragliden lijkt makkelijk, maar je moet toch behoorlijk veel geoefend hebben om een veilige vlucht te kunnen maken. In de snuffelcursus paragliden maak je kennis met deze bijzondere activiteit. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van speciale parachutes voor beginners.

 • Alles openen
 • Alles sluiten

Paragliding cursus Locaties: diverse locaties in het Boheems Paradijs, waaronder Kozákov en Hodkovice airport.

Deze activiteit is in groepsverband mogelijk. Maximale groepsgrootte is 15 deelnemers. Duur ca. 3-5 uur - afhankelijk van de weersomstandigheden en de lichamelijke conditie van de deelnemers.

Minimale leeftijd is 15 jaar. Deelnemers onder 18 jaar hebben de schriftelijke toestemming van een voogd nodig. Deelnemers moeten goede hogere (wandel)schoenen hebben. Dit is noodzakelijk voor de bescherming van de enkels. Verder is warme kleding (jas of warme trui) aan te bevelen, omdat het vanaf een bepaalde hoogte kouder wordt.

Durf jij of je partner nog niet helemaal te paragliden? Ga dan een keer naar één van de vele heuvels in de regio waar paragliders opstijgen. Leuk, indrukwekkend, inspirerend en zeker de moeite waard! Twijfel je over de cursus? Ga dan eerst tandem paragliden met een ervaren instructeur. Of ben je al helemaal zeker dat deze sport echt iets voor jou is? Ga dan meteen voor de 3- of 5- daagse beginnerscursus.

Bij het paragliden zijn we erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Als er bijvoorbeeld onweer geweest is mag er ter plekke 24 uur geen paragliden of tandemvlucht plaatsvinden. We beslissen altijd - afhankelijk van weersomstandigheden - of de activiteit doorgang kan/mag hebben. Als de cursus niet doorgaat kiezen we een alternatieve datum.

Let op: bij annuleren in verband met weersomstandigheden rekenen we alleen de boekingskosten, geen deelnamekosten. Dit geldt alleen bij annuleren op basis van weersomstandigheden door de paraglideschool.

Paragliden
 V tr dnes

(C) cartoon SkyFly.cz

OptiesVerzekeringen

reisverzekeringen van De Europeesche

Reis of annulerings verzekering, prijs online uit te rekenen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten, dit kan o.a. bij De Europeesche Verzekeringen. Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na boekingsdatum. In onze bevestigingsmail verstrekken wij een directe link naar de online smodule van de Europeesche waarmee de klant direct zelf de meest gunstige reisverzekering kan afsluiten.

Om reizigers zelf hun inzicht te laten vergroten heeft de Europeesche de Bewust Verzekerd op Reis tool ontwikkeld. Aangezien slechts 20% de polisvoorwaarden leest werken we graag samen met u om deze tool bij hen onder de aandacht te brengen. Dit vanuit de overtuiging dat meer kennis leidt tot een betere bescherming en nog meer plezier aan het verkennen van de rest van de wereld. Doe de test bij op de speciale site van de Europeesche.

Kaart

Bekijk kaart

Bekijk de kaart met details

Video

Hoogtepunten van Boheems Paradijs vanuit de lucht

Prijzen

Beschikbare data

Inclusief:

 • Huur alle benodigde materialen: gliders, harnas en helm, entree locatie
 • Instructeur, Engels sprekend
 • Basis aansprakelijkheids verzekering
 • Theorie en praktijk training
 • Bonus: gratis CD met foto's van de introductiecursus
  Paragliden
Wind

(C) cartoon SkyFly.cz

Exclusief:

 • Verzekering

FAQ

Zoek hier in de veelgestelde vragen

Er zijn minimaal 4 personen nodig om te kunnen Paragliden.

De minimale leeftijd om te mogen paragliden is 15 jaar. Bij deelnemers onder de 18 is toestemming van de ouders/verzorgers nodig.

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten inclusief ongevallendekking. U kunt een reisverzekering afsluiten middels de door ons verstrekte directe links naar het online systeem van De Europeesche. U ontvangt deze links automatisch bij uw reisbescheiden. U dient de premie direct aan De Europeesche te betalen. Wij rekenen geen aanvullende kosten voor een verzekering.

U kunt de gegevens voor uw reisverzekering ook telefonisch of per e-mail naar ons sturen.

Om reizigers zelf hun inzicht te laten vergroten heeft de Europeesche de Bewust Verzekerd op Reis tool ontwikkeld. Aangezien slechts 20% de polisvoorwaarden leest werken we graag samen met u om deze tool bij hen onder de aandacht te brengen. Dit vanuit de overtuiging dat meer kennis leidt tot een betere bescherming en nog meer plezier aan het verkennen van de rest van de wereld.

https://www.bewustverzekerdopreis.nl/

Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag?…

Misschien is een antwoord op deze vraag beschikbaar in een andere FAQ? Zoek hier de juiste tour of categorie:

Kunt u nergens een antwoord vinden op uw vraag? Vul dan hier uw email adres in en klik vervolgens op verzenden om uw vraag in te dienen.

Bedankt voor het opsturen van uw vraag...

We zullen uw vraag zsm beantwoorden per email op het opgegeven email-adres.

Snelle feiten & cijfers

 • prijs : vanaf €75 per persoon
 • Reistype :
  Dagtrips Dagtrip
 • Comfort :
  comfort comfort comfort comfort comfort
 • Nivo :
  grade grade grade grade grade
 • Reisbegeleiding :
  reisbegeleiding gids/chauffeur gids/chauffeur
 • Duur : 3 - 5 uur
 • Categorieen :
  • adrenaline sport adrenaline sport
  • paragliden paragliden
April 2020
 • Geselecteerd
 • Vrij
 • Bezet

Begin

Eind

vanaf 4 tot 20 personen in totaal
Aantal deelnemers (4 tot 20)

Totaal:
€ --.--