Menu

Beschrijving

Klimmen en abseilen op natuurrotsen!

Klimmen en abseilen op natuurrotsen Malá SkálaIn Malá Skála zijn volgens kenners de beste klimlocaties op natuurrotsen in de wijde omtrek, onder andere de locatie Suché skály (de droge rotsen). Er zijn diverse niveaus. Onze materialen en instructeurs zijn van topniveau. Veiligheid gaat boven alles. Het enige dat je nodig hebt zijn soepele (sport-)schoenen en een beetje lef!

Aantal deelnemers per groep is beperkt tot maximaal 25, grotere groepen worden verdeeld in subgroepen. Dit vanwege de in het gebied geldende natuurbeschermingswet.

 • Alles openen
 • Alles sluiten

Klimmen en abseilen op natuurrotsen Malá SkálaWe starten met een uitgebreide kennismaking en introductie: theorie & veiligheid, aanmeten klimharnas en helm.

Vervolgens gaan we zo'n 2,5 uur klimmen en abseilen op natuurrotsen.

Er zijn diverse lijnen uitgezet waarbij het gehele spectrum van moeilijkheidsgraad I tot IV aan de orde komt (zie The UIAA of Union Internationale des Associations d'Alpinisme, (English: International Climbing and Mountaineering Organisation, www.theuiaa.org ).

Een groep van 15 personen heeft zo'n 4 uur in totaal nodig om het gehele programma te voltooien.

Klimmen en abseilen op natuurrotsen Malá Skála Als je geen eigen vervoer hebt dan adviseren wij graag per situatie wat de optimale transfer zou kunnen zijn. In veel gevallen zou het openbaar vervoer kunnen passen. Er gaan zowel bussen als treinen naar Malá Skála. De reisduur vanuit bijvoorbeeld Praag is circa 1 uur. Wij halen je dan op bij het busstation of treinstation.

Een andere mogelijkheid is om een taxitransfer bij te boeken vanuit bijvoorbeeld Praag. Voor groepen tot 19 deelnemers kan dit eenvoudig online. Heb je meer deelnemers dan graag even contact dan maken we een maatwerk voorstel voor het totale arrangement klimmen, transfer en eventueel nog een andere activiteit en maaltijd. Want het is erg leuk om ter plekke de actieve dag af te sluiten met een kampvuur barbecue. Onze chauffeur brengt iedereen dan veilig terug naar de gewenste plek, meestal is dat een accommodatie in een straal van circa 80km rond Malá Skála. Activiteiten die zich goed laten combineren met het klimmen en abseilen op natuurrotsen Malá Skála zijn mountainbiken en kanoën. We maken graag een maatwerk voorstel voor groepen vanaf 12 deelnemers.

Opties & extra's

Opties en extra's (algemeen)

extra officiële instructeur(s) met licentie

extra officiële instructeur(s) met licentie, prijs vanaf €39

Tot circa 12 a 15 deelnemers zetten we standaard is 1 kliminstructeur in. Deze ratio is inclusief de basisprijs. Wil je meer instructeurs? Dat kan natuurlijk. Dit beperkt de wachttijd en verhoogt de veiligheid. Bij sommige groepen kan dit gewenst zijn. Kom je met een grote groepe en heb je meer dan 5 instructeurs nodig? Dan graag even telefonisch contact opnemen. Indien u extra instructeur(s) wenst: selecteer het gewenste aantal instructie uren.

Transfers

transfer naar de locatie en terug in actieradius tot 50 km vice versa

transfer naar de locatie en terug in actieradius tot 50 km vice versa, prijs vanaf €0

Voor deze prijs wordt u gehaald en gebracht met een maximum aan kilometers van 50 per transfer. Totaal mag er dus 100 km afgelegd worden. Extra kilometers worden ter plekke afgerekend tegen een van te voren vastgelegd tarief. Bij meer dan 19 deelnemers kunt u het gewenste aantal zitplaatsen selecteren, we maken dan een maatwerk prijsvoorstel. Indien u een transfer wenst: selecteer het gewenste aantal personen die meegaan met de transfer. Let op: deze transfer is optioneel. Bij dagtrips en tours met een vaste vertrekdatum is de transfer doorgaans inclusief. U kunt ook zelf uw transfer regelen.

transfer naar de locatie en terug in actieradius tot 75 km vice versa

transfer naar de locatie en terug in actieradius tot 75 km vice versa, prijs vanaf €0

Voor deze prijs wordt u gehaald en gebracht met een maximum aan kilometers van 75 per transfer. Totaal mag er dus 150 km afgelegd worden. Extra gereden kilometers worden ter plekke afgerekend tegen een van te voren vastgelegd tarief. Bij meer dan 19 deelnemers kunt u het gewenste aantal zitplaatsen selecteren, we maken dan een maatwerk prijsvoorstel. Indien u een transfer wenst: selecteer het gewenste aantal personen. Let op: deze transfer is optioneel. Bij dagtrips en tours met een vaste vertrekdatum is de transfer doorgaans inclusief. U kunt ook zelf uw transfer regelen.

transfer naar de locatie en terug: gewenste duur van de excursie

transfer naar de locatie en terug: gewenste duur van de excursie, prijs vanaf €0

U kunt hier de gewenste duur van de excursie aangeven. Het minimale aantal voor de duur van de excursie is 3 uur. Alleen als u ervoor kiest om de transfer door ons te laten uitvoeren dient deze optie ingevuld te worden. U kunt natuurlijk ook helemaal zelf uw transfer regelen. Selecteer het gewenste aantal uren voor de totale duur van de dagexcursie. Let op: onze operators zullen het aantal wachturen per chauffeur van de minibus(jes) of touringcar(s) na ontvangst van de boekingsaanvraag controleren en alleen in overleg met u definitief vastleggen. Als de totale ritduur langer is dan 14 uur ontvangt u een maatwerk prijsvoorstel voor de transfer. Voor ritten langer dan 24 uur maken we bij voorkeur een maatwerk voorstel voor het totale programma.

transfer naar de locatie en terug in actieradius tot 100 km vice versa

transfer naar de locatie en terug in actieradius tot 100 km vice versa, prijs vanaf €0

Voor deze prijs wordt u gehaald en gebracht met een maximum aan kilometers van 100 per transfer. Totaal mag er dus 200 km afgelegd worden. Meerkilometers worden ter plekke afgerekend tegen een van te voren vastgelegd tarief. Bij meer dan 19 deelnemers kunt u het gewenste aantal zitplaatsen selecteren, we maken dan een maatwerk prijsvoorstel. Indien u een transfer wenst: selecteer het gewenste aantal personen. Let op: deze transfer is optioneel. Bij dagtrips en tours met een vaste vertrekdatum is de transfer doorgaans inclusief. U kunt ook zelf uw transfer regelen.

transfer naar de locatie en terug in actieradius tot 150 km vice versa

transfer naar de locatie en terug in actieradius tot 150 km vice versa, prijs vanaf €0

Voor deze prijs wordt u gehaald en gebracht met een maximum aan kilometers van 150 per transfer. Totaal mag er dus 300 km afgelegd worden. Extra kilometers worden ter plekke afgerekend tegen een van te voren vastgelegd tarief. Indien u een transfer wenst: selecteer het gewenste aantal personen. Let op: deze transfer is optioneel. Bij dagtrips en tours met een vaste vertrekdatum is de transfer doorgaans inclusief. U kunt ook zelf uw transfer regelen.

Combinatie Activiteiten

kanoën op de Jizera

kanoën op de Jizera, prijs vanaf €16

Combinatie met kanoën op de Jizera rivier (halve dag, circa 9 km). Geschikt voor beginnende kanoërs. Gevorderden zullen wat minder adrenaline ervaren, maar des te meer genieten van de prachtige omgeving.  Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

mountainbiken Malá Skála self guided

mountainbiken Malá Skála self guided, prijs vanaf €17

Inclusief huur kwaliteits mountainbike, helm, organisatie & ondersteuning en routes. Het gebied heeft zowel makkelijke als extreme routes. Wij kennen de beste routes, zowel off road als asfalt. Wij hebben uitgebreide informatie beschikbaar over de routes, variërend van GPS tracks tot gedetailleerde topografische kaarten. We werken alleen met goede en veilige mountainbikes. Prijs is per persoon per halve dag. Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

Eten en drinken

worstjes roosteren

worstjes roosteren, prijs vanaf €7

Het worstjes roosteren bestaat standaard uit twee worstjes, brood, mosterd, ketchup, salade en een drankje. Wij zorgen voor de locatie en voor de noodzakelijke materialen. We kunnen deze optie indien gewenst uitbreiden naar een volledige barbecue met meer keuze aan vlees, salades en drankjes. Hieraan is een kleine toeslag verbonden. Verzekeringen

reisverzekeringen van De Europeesche

Reis of annulerings verzekering, prijs online uit te rekenen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten, dit kan o.a. bij De Europeesche Verzekeringen. Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na boekingsdatum. Een reisverzekering zelf online afsluiten bij De Europeesche.

Kaart

Bekijk kaart

Bekijk de kaart met details

Video

Data & Prijzen

Beschikbare data

Inclusief:

 • Instructeur met officiële licentie. Per 12 deelnemers wordt een instructeur ingezet.
 • Uitvoerige veiligheidsinstructie
 • Klimprogramma van 2,5 uur zoals omschreven
 • Materialen: harnas, helm, touwen, karabijnen

Exclusief

 • Eventuele extra instructeur indien gewenst.
 • Transfer naar Malá Skála op eigen gelegenheid. Desgewenst zorgen wij voor aanvullende transfers. U kunt dit hier aangeven. Bij meer dan 19 deelnemers graag even contact.
 • Verlengen van het klimprogramma is zeker mogelijk, o.a. voor meer gevorderden of voor enthousiastelingen in het algemeen.
 • Maaltijden en drankjes. Wij verzorgen graag een bbq of lunchpakket.
 • Verzekering

Snelle feiten & cijfers

 • prijs : €18 per persoon
 • Reistype :
  Dagtrips Dagtrip
 • Comfort :
  comfort comfort comfort comfort comfort
 • Nivo :
  grade grade grade grade grade
 • Reisbegeleiding :
  reisbegeleiding gids/chauffeur gids/chauffeur
 • Duur : 2,5 uur
 • Categorieen :
  • adrenaline sport adrenaline sport
  • klimmen en abseilen klimmen en abseilen