Ik kan uit de offerte niet opmaken of we in de hutten in slaapkamers slapen of of een zaal en wat een evt. prijsverschil is hiertussen. Ook kan ik niet zien in wat voor kamers we slapen in het hotel; Is het een een- en een tweepersoonskamer?

Vraag:

Ik kan uit de offerte niet opmaken of we in de hutten in slaapkamers slapen of of een zaal en wat een evt. prijsverschil is hiertussen.
Ook kan ik niet zien in wat voor kamers we slapen in het hotel; Is het een een- en een tweepersoonskamer?

Antwoord:

– In de hutten tijdens de tocht kunnen we alleen een bed garanderen, de indeling in de kamers zal ter plekke gedaan worden, er is voor de overnachtingen in de hutten geen mogelijkheid voor een upgrade naar bijvoorbeeld 1-eenpersoonskamer of tweepersoonskamer. Het zijn eigenlijk altijd meerpersoons kamers met gedeelde faciliteiten op de gang. In jullie geval zullen we aangeven dat jullie een privé kamer willen. Dit lukt doorgaans wel.
– De kamers voor en na de tocht zijn in een *** hotel in kamers met privé faciliteiten, half pension. Daar kunnen jullie wel aangeven welk kamertype jullie willen. Er geldt alleen voor de eenpersoons kamers een toeslag. Zal ik uitgaan van 2 x tweepersoonskamer bij dit hotel?