Wat houdt “beste prijs garantie” precies in?

Wij geven op deze tours & activiteiten de “beste prijs garantie”. Genoemde garantie geldt voor vergelijkbare tours & activiteiten wat betreft data & tijden, aantal personen en betrokken leeftijden, duur van de activiteit, locatie van de activiteit alsmede de geldende voorwaarden en het geboden service niveau.
De vergelijkbare tour of activiteit die door een andere organisatie goedkoper aangeboden wordt, moet op moment van controle door ons beschikbaar en boekbaar zijn.
Als voldaan wordt aan genoemde voorwaarden geven wij een korting van 5% op de aantoonbare en verifieerbare door de klant gevonden laagste prijs.

Wat is het verschil tussen het Boheems Paradijs en Boheems Zwitserland?

Deze twee gebieden liggen ongeveer 125 km uit elkaar. Boheems Zwitserland ligt in noord-west Tsjechië is een gebied met spectaculaire zandsteen formaties. Het Boheemse Paradijs ligt in noord-oost Bohemen, zon 80km ten noord-oosten van Praag. Het is een iets gevarieerder landschap met zowel rotssteden als weidse landschappen.

De wandeling door het Boheems Paradijs gaat o.a. lang kenmerkende natuurfenomenen zoals Prachovské skály (https://nl.wikipedia.org/wiki/Prachovsk%C3%A9_sk%C3%A1ly) en Hruboskalsko (http://www.cesky-raj.info/dr-nl/710-hruboskalsko-rotsstad.html).

Boheems Zwitserland (Tsjechisch:České Švýcarsko) is een landstreek in het noorden van Tsjechië.

Het ligt met het Tsjechische deel van het Elbezandsteengebergte ten noorden van Děčín bij de Elbe. In het oosten gaat Boheems Zwitserland over in het Lausitzer gebergte en ten westen in het Ertsgebergte.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Boheems_Zwitserland

Is de kaart die voorafgaand aan de reis wordt aangeleverd van groot belang tijdens de reis, of is deze op locatie nog te verkrijgen in geval van verlies of vergeten.

Bij de overnachting voorafgaand aan de tour kunnen de mensen van de receptie u een kaart geven van het gebied. Met die kaart kunt u de wandeling lopen. Als u echter meer details wilt van de route dan kunt u ter plekke een kaart kopen. Deze is te verkrijgen bij de kiosk bij de “witte brug” in het centrum van Špindlerův Mlýn of bijvoorbeeld bij het informatiecentrum daar schuin tegenover. 

Dit is de kaart die u nodig heeft: Krkonose nr 024 of nr 424. 
https://www.shocart.cz/>turisticke-mapy-1-50-000-cesko/024-krkonose-1-50-000/

Wij willen graag de Boheems Paradijs route lopen van 7 dagen. In de beschrijving geven jullie aan dat de auto bij het hotel kan blijven staan, echter bij het boeken kan je maar max 4 dagen aangeven. Kunt u uitleggen hoe dit zit?

Het is mogelijk dat  het boekingsformulier voor 4 personen is ingevuld. Ons systeem gaat dan uit van maximaal 4 auto’s. Als u met z’n vieren in één auto komt zou u hier 1  moeten invullen en dan wordt er in ons systeem op de achtergrond automatische uitgerekend hoeveel dat voor 7 dagen is.