Menu

Beschrijving

Fun raften in Praag

Dwars door Praag stroomt de Vltava - een van de mooiste rivieren van het land. Wij organiseren voor groepen vanaf 11 personen een actief ochtendprogramma op het water. Het programma duurt circa 2,5 uur. Ideaal te combineren met andere sightseeing tours bijvoorbeeld op mountainbikes.

Uitstekende manier om Praag te verkennen vanuit een ander perspectief!

 • Alles openen
 • Alles sluiten

Fun rafting in PraagKom mee op deze leuke tocht en beleef Praag vanuit een ander perspectief - vanuit de Vltava. Tijdens dit programma vertellen onze deskundige gidsen je alles over de historie, cultuur en legendes van Praag. We zien de Praagse Burcht, het Nationaal Theater, de Karelsbrug en andere bezienswaardigheden. Ons doel: plezier hebben, insider informatie over Praag delen en maximale aandacht voor veiligheid! Ook geschikt voor beginners.

Onze gidsen/instructeurs zijn ervaren, tweetalig en hebben officiële licenties van de 'International Rafting Federation' (IRF) of de Czech Rafting Association. Onze deskundige gidsen zullen iedereen persoonlijk aandacht geven voor én na de tocht.

Fun rafting in PraagWe gebruiken het volgende materiaal.

 • We gebruiken moderne, opblaasbare rafts volledig uitgerust met veiligheidsmateriaal.
 • Elke persoon krijgt een zwemvest.
 • Elk raft beschikt over een geweldige coolbox met verfrissende drankjes.

fun rafting in PraagIn schema ziet het programma er als volgt uit:

 • 09:00 Meeting met instructeurs bij Rašínovo nábřeží. Deze locatie is goed te bereiken vanuit het centrum.
 • Veiligheidsinstructie en instructie over peddeltechnieken. Indien gewenst een zwemtest.
 • 09:30 Fun rafting met instructeur. Onze deskundige gidsen zullen je alles vertellen over de historie, cultuur en legendes van Praag. We zien de Praagse Burcht, het Nationaal Theater, de Karelsbrug en andere bezienswaardigheden vanuit de Vltava. Onderweg varen we door twee stroomversnellingen (dammen) met flinke golven.
 • 11:30 Aanleggen vlak na de Karelsbrug aan de kant van Malá Strana. Tijd om om te kleden!

Dit eindpunt is een ideaal startpunt voor een stadswandeling of een stads biketour. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

fun rafting in PraagDeze bijzondere rondleiding door Praag vindt plaats van mei tot oktober op doordeweekse dagen. Het fun raften kan bij nagenoeg alle weersomstandigheden doorgaan. Wij regelen desgewenst neopreen pakken, neopreen waterschoenen, dry top en paddels.

Let op: het fun raften wordt helaas niet in de weekenden georganiseerd! Dit hangt samen met een gemeentelijke verordening :-(

Opties & extra's

Transfers

transfer naar de locatie

transfer naar de locatie, prijs vanaf €0

Transfer tot actieradius van 10 km of 20 minuten rond centrum Praag. Eventuele extra kilometers worden ter plekke afgerekend tegen een van te voren vastgelegd tarief. Indien u een transfer wenst van de locatie terug naar de stad kunt u dat hieronder ook aangeven. Kies hiernaast het gewenste aantal zitplaatsen. Bij meer dan 19 deelnemers kunt u het gewenste aantal zitplaatsen selecteren, we maken dan een maatwerk prijsvoorstel. Indien u een transfer wenst: selecteer het gewenste aantal personen die meegaan met de transfer. Let op: deze transfer is optioneel. Bij dagtrips en tours met een vaste vertrekdatum is de transfer doorgaans inclusief. U kunt ook zelf uw transfer regelen.

transfer van de locatie terug

transfer van de locatie terug, prijs vanaf €0

Transfer tot actieradius van 10 km of 20 minuten rond centrum Praag. Indien u een transfer wenst naar de locatie kunt u dat hieronder aangeven. Kies hiernaast het gewenste aantal zitplaatsen. Bij meer dan 19 deelnemers kunt u het gewenste aantal zitplaatsen selecteren, we maken dan een maatwerk prijsvoorstel. Indien u een transfer wenst: selecteer het gewenste aantal personen die meegaan met de transfer. Let op: deze transfer is optioneel. Bij dagtrips en tours met een vaste vertrekdatum is de transfer doorgaans inclusief. U kunt ook zelf uw transfer regelen.

Combinatie Activiteiten

boottocht twee uur met lunch en muziek

boottocht twee uur met lunch en muziek, prijs vanaf €21

Een twee uur durende boottocht met lunch buffet en muziek door het historische centrum van Praag.

stadswandeling Praag met privé gids

stadswandeling Praag met privé gids, prijs vanaf €42

Gouden Mijl wandeling Praag met privé gids. Een groot gedeelte van deze "gouden" wandeling volgt - letterlijk - het spoor van de Boheemse vorsten. Zij regeerden vanuit de Praagse Burcht, maar woonden aan de andere zijde van de Moldau, in het nu verdwenen Koningshof: we lopen over de "Koningsweg". De wandeling is, bochten en zijpaden meegerekend, ongeveer vier kilometer lang. We doen deze wandeling in drie tot maximaal 4 uur. De Gouden Mijl begint en eindigt bij een metrostation, in Praag trouwens al een hele belevenis vanwege de diepte. Maximaal 25 personen per gids. Kies het gewenste aantal gidsuren. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

indoor paintball (reball) in Praag

indoor paintball (reball) in Praag, prijs vanaf €28

Minimaal 8 deelnemers, 2 uur indoor paintball, onbeperkt shots (reball), inclusief alle noodzakelijke materialen (target/marker, thermische bril/kijker, overalls, handschoenen en onbeperkt paintball (reball) shots). Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

miniTank Experience

miniTank Experience, prijs vanaf €20

Geef hier het aantal personen aan die meedoen aan de miniTank Experience (10 min. offroad miniTank rijden). Goed te combineren met paintballen. Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

Schieten in Praag

Schieten in Praag, prijs vanaf €44

Alleen voor deelnemers ouder dan 18 jaar. Paspoort/ID-kaart verplicht. Inclusief instructeur, huur van wapen(s), munitie, oorbeschermers en bril. De prijs is afhankelijk van locatie, soort wapen(s) en munitie.

mountainbike tour Praag

mountainbike tour Praag, prijs vanaf €26

Mountainbiketour of ook wel citybike tour door Praag genoemd. De tour duurt zo'n 2,5 uur en is onder leiding van een gids. De tour gaat langs vele high lights in Praag centrum en langs de Vltava. N.B. Voor families met kinderen jonger dan 10 tot 12 jaar adviseren wij een private tour. De informatie die de gids geeft en de route (inspanning) kunnen dan op de jongsten worden aangepast! Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

Kroegentocht Praag

Kroegentocht Praag, prijs vanaf €20

Voor de kroegentocht door Praag moet je 18+ zijn. Doelgroep: mensen die van feesten houden vanaf 18 tot circa 35 jaar. Ouder mag als je dit zelf geen bezwaar vindt. Kies het aantal deelnemers hiernaast. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

boottocht op Vltava

boottocht op Vltava, prijs vanaf €14

Boottocht op de Vltava, 60 minuten. Bekijk Praag vanaf het water! Deze een uur durende boottocht biedt een blik op Praags meest in het oog springende gebouwen vanuit een ander perspectief. Je ziet o.a. de Praagse burcht, de Karelsbrug, het goudgerande Nationaal Theater, barok huizen van Malá Strana (de Kleine Zijde) en de vele pastel gekleurde art nouveau gebouwen aan de oever van de Vltava tot aan die andere burcht - Vyšehrad - en weer terug. Na controle door onze operators krijgt u de definitieve bevestiging. 

Nationaal theater Praag

Nationaal theater Praag, prijs vanaf €32

Nationaal theater Praag. Genoemde prijs is voor 2e balkon. Voor de meer exclusieve plekken gelden andere prijzen.Verzekeringen

reisverzekeringen van De Europeesche

Reis of annulerings verzekering, prijs online uit te rekenen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten, dit kan o.a. bij De Europeesche Verzekeringen. Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na boekingsdatum. Een reisverzekering zelf online afsluiten bij De Europeesche.

Kaart

Bekijk kaart

Bekijk de kaart met details

Video

Data & Prijzen

Beschikbare data

 • jan

   

 • feb

   

 • mrt

   

 • apr

   

Inclusief:

 • Complete white water uitrusting (d.w.z. een helm, neopreen pak, neopreen waterschoenen, dry top en paddels).
 • Gidsen/instructeurs
 • Informatie over Praag

Exclusief

 • Vervoer van en naar de activiteit
 • Eventuele versnaperingen en drankjes
 • Mogelijkheid om filmopnamen te laten maken van het fun raften
 • Verzekering

Snelle feiten & cijfers

 • prijs : €38 per persoon
 • Reistype :
  Dagtrips Dagtrip
 • Comfort :
  comfort comfort comfort comfort comfort
 • Nivo :
  grade grade grade grade grade
 • Reisbegeleiding :
  reisbegeleiding gids/chauffeur gids/chauffeur
 • Duur : 2 uur
 • Categorieen :
  • fun en uitgaan fun en uitgaan
  • raften raften
  • teambuilding teambuilding

Soortgelijke tours

image

Berghuttentocht Reuzengebergte

Nationaal Park Reuzengebergte

Een driedaagse individuele trektocht naar de toppen van het grootste gebergte van Tsjechië. Het Reuzengebergte bestaat aan beide zijden van de grens (Tsjechisch en Pools) voor...

Categorieën:
 • natuurpark natuurpark
 • wandelen wandelen