FAQ

Het is mogelijk om fietsen op te halen in Dresden. Deze fietsen kun je dan zelf meenemen in de trein of bus naar Praag. De openingstijden van het depot waar je de fietsen kunt afhalen zijn maandag tot zondag: 09.30 – 13.00 en 17.00 – 19.00.

U kunt de auto eventueel bij het laatste hotel  zetten, het is handig als u ter plekke contact op neemt met de medewerkers over de mogelijkheden.  Daarnaast zijn er diverse bewaakte parkeerplaatsen in Karpacz en vlak bij het startpunt is ook een bewaakte parkeerplaats. Het is ook nog mogelijk bij één van de grotere hotels de auto te parkeren tegen geringe betaling.

Tegen lage extra kosten kunnen we dit voor u regelen bij Interhotel Montana. U kunt dit later ook op locatie besluiten en daar regelen.

 

Actuele prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Parkeren in Špindlerův Mlýn is geen probleem. Als de auto bij het hotel, genoemd in de reisbescheiden, kan dan zal de aanhanger los moeten. Dus een slot voor de aanhanger is wel verstandig. Als er geen plek is direct bij het hotel dan zijn er meerdere parkeerplaatsen nabij (zie kaart: https://drive.google.com/open?id=1P_jMBsUaIlyy8UB47kSRWmb_idw&usp=sharing). De waardevolle spullen kunnen dan bij het hotel achtergelaten worden.