Menu

Beschrijving

Bierproeverij in Praag: een sociale bierproeverij

Bier proeverij PraagProef zeven verschillende Tsjechische premium bieren, maak vrienden en leer hoe je een echte bier connaisseur wordt. Ga mee in de reis en duik in het heden en verleden van de kunst van het bierbrouwen in De Bohemen, de wieg van het pilsener bier. Een van onze deskundige biermeesters geeft je een vermakelijke, kleurrijke introductie in de wereld van bier - met name bier in Bohemen, de plaats waar Pilsener bier werd uitgevonden. Je zult vele soorten bier proberen en onze gids zal je leren hoe fijnproevers bier proeven en wijzen op de subtiele verschillen in smaak, aroma en esthetiek.

Tijdens de bierproeverij ligt de focus op het vakmanschap van het bierbrouwen. We drinken natuurlijk wel bier, maar dan op een verantwoorde wijze! Dit is een sociaal, leuk evenement waar je vele biersoorten kunt proberen en waarschijnlijk nieuwe vrienden maakt. Tegelijkertijd zijn de groepen klein, passen ze meestal op één tafel en is de ervaring is zowel leuk als leerzaam.

Bier - de Tsjechische nationale drank

Brouwerij tourTsjechisch bier is niet alleen bekend in de hele wereld, maar het hoort volgens liefhebbers en kenners ook echt bij de beste ter wereld. Volgens de statistieken is er dan ook geen land waar meer bier geconsumeerd wordt. Elke inwoner drinkt gemiddeld maar liefst 160 liter bier per jaar. In Nederland is dat maar ongeveer de helft.

Opties

Transfers

transfer naar de locatie

transfer naar de locatie, prijs vanaf €0

Transfer tot actieradius van 10 km of 20 minuten rond centrum Praag. Eventuele extra kilometers worden ter plekke afgerekend tegen een van te voren vastgelegd tarief. Indien u een transfer naar de locatie wenst kunt u dat hier aangeven. Indien u een transfer wenst: selecteer het gewenste aantal personen dat meegaat met de transfer.

transfer van de locatie terug

transfer van de locatie terug, prijs vanaf €0

Transfer tot actieradius van 10 km of 20 minuten rond centrum Praag. Indien u een transfer wenst naar de locatie kunt u dat hier aangeven. Eventuele extra kilometers worden ter plekke afgerekend tegen een van te voren vastgelegd tarief. Indien u een transfer wenst: selecteer het gewenste aantal personen dat meegaat met de transfer.

Eten en drinken

bierfestival Praag

bierfestival Praag, prijs vanaf €30

Voor een reservering is het noodzakelijk een card te kopen die je kunt opladen met tegoed voor eten en drinken. Daarnaast is reservering van een plek verplicht (minimaal 6 plekken). Deze prijs is inclusief 650 CZK tegoed (26 EUR). Je betaalt dus eigenlijk maar 4 EUR entree. Meer informatie: zie bierfestival Praag .Verzekeringen

reisverzekeringen van De Europeesche

Reis of annulerings verzekering, prijs online uit te rekenen

Wij adviseren een reisverzekering af te sluiten, dit kan o.a. bij De Europeesche Verzekeringen. Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten? Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na boekingsdatum. Een reisverzekering zelf online afsluiten bij De Europeesche.

Kaart

Bekijk kaart

Bekijk de kaart met details

Video

Prijzen

Beschikbare data

Inclusief:

 • Proef tot 7 verschillende soorten Tsjechisch bier
 • Traditionele Tsjechische bier-snacks

Exclusief:

 • Transfer naar het begin punt
 • Verzekering
 • Extra hapjes en drankjes

FAQ

Zoek hier in de veelgestelde vragen

Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag?…

Misschien is een antwoord op deze vraag beschikbaar in een andere FAQ? Zoek hier de juiste tour of categorie:

Kunt u nergens een antwoord vinden op uw vraag? Vul dan hier uw email adres in en klik vervolgens op verzenden om uw vraag in te dienen.

Bedankt voor het opsturen van uw vraag...

We zullen uw vraag zsm beantwoorden per email op het opgegeven email-adres.

Snelle feiten & cijfers

 • prijs : vanaf €24 persoon
 • Reistype :
  Dagtrips Dagtrip
 • Comfort :
  comfort comfort comfort comfort comfort
 • Nivo :
  grade grade grade grade grade
 • Reisbegeleiding :
  reisbegeleiding gids/chauffeur gids/chauffeur
 • Duur : 1,5 uur
 • Categorieen :
  • bierbrouwerij bierbrouwerij
  • fun en uitgaan fun en uitgaan
November 2019
 • Geselecteerd
 • Vrij
 • Bezet

Begin

Eind

vanaf 1 tot 40 personen in totaal
Personen (1 tot 40)

Totaal:
€ --.--